Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שזהו כנראה הפורום המגוון ביותר בעולם, החלטתי לשאול פה לפני הזמנה באיביי

אז... אני רוצה לקנות משקפי שמש. ריי באן. RB2132 ליתר דיוק.

יש המון תתי דגמים, המון צבעים, עדשות פולרויד/רגילות.

אני רוצה דבר מאוד פשוט, הדגם הכי רגיל הכי שחור, אבל מט. היום הייתי ב4 אופטיקות, ויש להם בשחור רק נוצץ

וכשאני אומר למוכר שראיתי באיביי שיש גם שחור מט מנסים להכניס לי לראש שאין דבר כזה ואולי זה זיופים, ובכל מקרה אין ברשת(אירוקה/אופטיקנה).

אז כמובן שנכנסתי ובדקתי באתר היצרן, וכמובן שקיים מה שאני מחפש. השם המלא של הדגם הוא RB2132 622 NEW WAYFARER

והנה הלינק http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/rb2132/622

מה שעוד יותר מבאס זה שאם אני נאלץ להזמין מאיביי אז זה יוצא פחות או יותר המחיר בארץ, או אפילו קצת יותר יקר מבארץ.

כשבנוסף לזה עדיין יש את עניין אי הודאות מה המוכר יחליט לשים לי בחבילה(אין צורך להסביר לי על עניין הפידבקים, כבר יצא לי להזמין משקפיים משם ולקבל את מה שהזמנתי, אבל עדיין יש סיכון מסוים). אז אם יש אפשרות אני מעדיף לקנות מה שאני בודק בחנות ונוגע בידיים לפני שאני משלם.

אם למישהו יש מה לתרום בעניין או רחמנא לצלן לכוון אותי לחנות באזור עמק יזרעאל/חיפה שיש בה כאלה, אודה לו מקרב לב.

פורסם

תודה על האתרים חברים, אבל מחירי המשלוח עושים את זה לא שווה בעליל.

יוצא יותר יקר מבארץ.

אף אחד לא מכיר חנות בארץ שאני עלול למצוא בה את מבוקשי?

פורסם

אני רוצה דבר מאוד פשוט, הדגם הכי רגיל הכי שחור, אבל מט. היום הייתי ב4 אופטיקות, ויש להם בשחור רק נוצץ

וכשאני אומר למוכר שראיתי באיביי שיש גם שחור מט מנסים להכניס לי לראש שאין דבר כזה ואולי זה זיופים, ובכל מקרה אין ברשת(אירוקה/אופטיקנה).

איך אבל בארץ רייבאן הכי זול? באמת מעניין אותי.

פורסם

אתה בטוח? מידע מאומת?

קשה לי להאמין שרשת גדולה אם לא הכי גדולה של משקפי שמש בישראל תסתכן בלמכור זיופים.

פורסם

קשה לי להאמין שדגמי ריי באן שנמכרים ב-400 ש"ח ברשתות כמו אופטיקנה ואירוקה מזויפים.

ותאמין לי שכבר ראיתי כל זיוף רייבאן אפשרי, יש לי 3 כאלה, שד"א עושים את העבודה נהדר.

בכל מקרה, חבר קנה את הדגם המדובר בצבע שחור מט באילת בשנה שעברה, אם אני זוכר נכון החנות הייתה אירוקה.

המשקפיים נראים מצויין בצבע הזה.

ואם כבר ברייבאן בגווני מאט עסקינן, יש את דגם 4165 שבא במגוון צבעים (כולם מאט) ונראה הרבה יותר עכשווי ומיוחד מ2132

אולי כדאי למדוד.

משהו קטן לסיום: הייתי עם חבר בחנות של רשת SUNWAY כשאני עם רייבאן מזויפות. החבר התקיל את המוכרת בשאלה "איך אני יכול לדעת שהמשקפיים הם מקוריים של רייבאן?", המוכרת שלפה לו משקף לדוגמא והראתה לו את החריטה של האותיות RB בעדשה, והסבירה לו שיש את החריטה רק במשקפיים מקוריים.

אז ביקשתי ממנה לבדוק בשבילי, אם משקפי ה"רייבאן" שלי מקוריים, היא מיד פסקה שהמשקפיים אכן מקוריים.

גם אחרי שהסברתי לה שזה מזויף היא סירבה להאמין.

אני קצת יותר חד ראיה מאותה המוכרת, ומצאתי הבדלים בין המשקפיים שלי לאלה שנמכרות בחנות. ואני מאמין בלב שלם שמוכרים רייבאן מקורי בכל רשתות האופטיקה הגדולות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

רון:

איך בדיוק? אותם דגמים קלאסיים נמכרים הרבה שנים ברציפות בלי שום שינוי. הדגם שאני מחפש הוא לא דגם חדש.

הוא נמצא כבר כמה שנים, ועדיין פה יותר זול מאשר בחו"ל.

מתן:

מדדתי את ה4165, כמו גם את כל שאר צורות הWayfarer. היחידות שמתאימות לי הן ה2132.

פורסם

אותם דגמים קלאסיים שרצים הרבה שנים הם הדגמים הזולים יותר.

יש דגמים שנמכרים סביב 600-700 שקל בחנויות הזולות ביותר שראיתי.

אם ננעלת על הדגם הזה, ראשית תעשה סיבוב בחנויות משקפי השמש באיזור מגוריך ותשאל ספציפית על הדגם ומספר הצבע. לא כל הצבעים יושבים בדיספליי ברוב החנויות.

בכל אחת מהחנויות אני מאמין שיוכלו לבדוק לך דרך המחשב באיזה סניף של אותה הרשת אכן נמצא הדגם, ולהזמין לך אותו לסניף הקרוב לביתך.

שיהיה בהצלחה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
הדגם שאני מחפש הוא לא דגם חדש.

הוא נמצא כבר כמה שנים, ועדיין פה יותר זול מאשר בחו"ל.

איך בדיוק יותר זול מאשר בחו"ל? הוא יותר זול בשבילך. אך כמוצר, בארץ הוא יקר יותר.

נאמר שהאמריקאי משלם על המשקף 100 יחידות מטבע. כאן, אתה משלם עליו כמה וכמה מאות. אמנם, רכישה בארה"ב תצא לך יקרה יותר מכיוון שהשקל חלש מהדולר, ותיאלץ לספוג את יחסי ההמרה. כמו כן תאלץ להוסיף את עלות המשלוח. אם היית אמריקאי שחיי בארה"ב ומשתכר בדולרים, היית רוכש את המשקף במחיר הגון, ולא במחיר מופקע יחסית. הלקוח הישראלי נדרש לשלם על משקפי שמש, כמו על עוד הרבה דברים, סכום כסף שמגלם שעות עבודה רבות יותר משדרוש מהלקוח האמריקאי \ אירופאי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...