Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חשבתי לרכוש פורד פוקוס שנת 2005, עם כ 200,000 ק"מ מרשות מקומית (הרכב יד 2, כאשר היד הראשונה היתה ליסינג של חצי שנה).

אני מכיר את המוסך בו הרכב מטופל ויודע כי הרכב הוא שמור ומטופל בזמן.

הרכב אמור לשמש לנסיעות של כ 60 ק"מ ביום.

רציתי לדעת האם הרכב מומלץ מבחינת אמינות, אחזקה, בטיחות, עלות, צריכת דלק וכדומה.

כמו כן, מה המחיר המומלץ לרכישת הרכב לאור הנתונים על הידיים הקודמות שלו?

המון תודה

:-)

פורסם

הנתונים היבשים לא מלהיבים כל כך. (ק"מ גבוהה ובעלות של רשות מקומית)

כמו כן כדאי שתדע שבשנת הדגם 2006 מדובר כבר בדור חדש יותר של הפוקוס.

בכללי הפוקוס מגלה אמינות טובה (למרות שעם 200 אלף ק"מ אי אפשר להבטיח כלום) , אבל צריכת דלק מהפחות טובות בקטגוריה.

פורסם

אתה מעוניין לנסוע 1800 ק"מ לחודש שזה 21,600 בשנה,כמה זמן אתה מעוניין להחזיק ברכב ?

אם זו עסקה לשנה-שנתיים ב-50% פחות מהמחיר זו אולי עסקה סבירה אבל,אם אתה מעוניין ברכב לטווח ארוך ולו אני מחפש רכב,

לא הייתי נוגע עם מקל.בק"מ כזה כבר מתחילות לצוץ בעיות עם הגיר האוטומטי,המנוע לא בשיאו,בלאי טבעי ומצטבר של לא מעט חלקים (תושבות,מתלים,בולמי זעזועים-בקיצור יידרש יישור קו עצבני ביותר כדי להביא את הרכב למצב נסיעה נורמלי).

לא חסר פרטיות משנתון כזה,שהיו בליסינג ולא מרשות מקומית עם ק"מ נמוך יותר ובמצב טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו כן כדאי שתדע שבשנת הדגם 2006 מדובר כבר בדור חדש יותר של הפוקוס.

דווקא דגם 2005 יותר מוצלח במדגם 2006 ואילך.

אתה מעוניין לנסוע 1800 ק"מ לחודש שזה 21,600 בשנה

למיטב ידעתי אנשים נורמליים עובדים מקסימום 25 בחודש ורובם עובדים 22 ימים בחודש שזה 1300 ק"מ ולא 1800 ק"מ

לא ציינת באיזה מחיר הרכב מוצע לך, נראה שמחיר שבין 15000-18000 ש"ח יכול היות מחיר מתאים לרכב הזה.

כמו"כ כדאי מאוד לבדוק הסטוריית טיפולים. ולראות מה כבר הוחלף/שופץ.

וכמובן לא לקנות בלי בדיקה במכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא חסרות בשוק פרטיות כאלו במחיר סביר תחפש תמצא בקלות יש טונה של פורד פוקוס יד 2 למכירה...:wink:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

גם לדעתי,במידה והרכב לא מוצע במחיר מאוד אטרקטיבי,כדאי לעבור הלאה ולחפש אחת פרטית שמורה יותר.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...