Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האוטו עבר טיפול : הוחלפו פילטר שמן ,אוויר ,מזגן ,פלגים +חוטים.

המנוע התחיל לעבוד בטורים גבוהים יותר בסרק ,כשהרכב עומד במקום (רמזור) הטורים נופלים לפחות מ750 וקופצים שוב מעל אלף וזה נמשך כל ובנסיעה נהיה מין רעידות (כאילו לוחצים עוזבים את דוושת הבלם כמה פעמים) והמנוע התחיל ממש להרעיש (כמו פיצוצים)

פורסם

קרה לי אותו דבר עם פולו קלאסיק מאותה שנה, זה היה סדק בצינור נשם שגרם למנוע למשוך אוויר.

זה קרה באמת אחרי טיפול למרות שכנראה אין קשר. תוקן חינם אצל רון.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
יכול להיות שחיברת את החוטי הצתה בסדר לא נכון,בדוק באיזה סדר אמורים להתחבר ובצע זאת.

אין מצב חיברתי אחד אחד הוצאתי תישן שמתי חדש במקומו.

צינור של איזה נשם?

פורסם

צינור נשם הוא צינור גומי שמחובר בין הבלוק לסעפת יניקה, עשוי מגומי עבה יחסית. אפשר למצוא בפורום מה בדיוק התפקיד שלו.

אם הוא קרוע אז המנוע שואב אויר דרך החור בנוסף לאויר שנכנס מהסעפת, המחשב לא מצליח ליצור יחס נכון של אויר\דלק וזה גורם לתופעה הזאת.

זה מהניסיון שלי, מאוד יכול להיות להיות שאצלך הסיבה אחרת אבל זה משהו שפשוט לבדוק ולתקן.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
צינור נשם הוא צינור גומי שמחובר בין הבלוק לסעפת יניקה, עשוי מגומי עבה יחסית. אפשר למצוא בפורום מה בדיוק התפקיד שלו.

אם הוא קרוע אז המנוע שואב אויר דרך החור בנוסף לאויר שנכנס מהסעפת, המחשב לא מצליח ליצור יחס נכון של אויר\דלק וזה גורם לתופעה הזאת.

זה מהניסיון שלי, מאוד יכול להיות להיות שאצלך הסיבה אחרת אבל זה משהו שפשוט לבדוק ולתקן.

וחיישן למבדה מת יכול להיות הסיבה לזה?

פורסם
פלגים לא מתאמים. או חוטי הצתה. כמה אלקטרודות יש בפלגים? צריך להיות 4 אני חושב.

4 אלקטרודות פלגים של בוש חוטים מתאימים (במוסך החליפו לי פלגים וחוטים כי שני פלגים היו כבר שחורים אם פיח והמנוע זייף קצת)

אכשיו הוא מזייף הרבה יותר שאני מרגיש את זה ,יכול להיות שזה המפלג? אם כן כמה עולה חדש?

ויש לי חיישן למבדה מת באוטו

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
קרה לי אותו דבר עם פולו קלאסיק מאותה שנה, זה היה סדק בצינור נשם שגרם למנוע למשוך אוויר.

זה קרה באמת אחרי טיפול למרות שכנראה אין קשר. תוקן חינם אצל רון.

שלום ,אני צריכה אזרתכם

יש לי פולו קלאסיק 1997 ,הבעיה שסדק צינור נשם קרוע ואני לא יכולה למצאו את החלק .

האם תוכלו להמליץ לי מקום ,שהצינור ,פתוח יש בפועל .

אני מודעה לכם מראש

• תוכן חדש...