Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר חיפושים ביד 2 מצאתי מאזדה 3 מודל 2004 מדגם "אקטיב" 1600 סמ"'ק.

המחירון שלה הוא 38000 שקלים.הבן אדם רצה 40000.

הרכב יד שנייה,עבר 138K קילומטר,ללא תיאונות וטסט דיי ארוך.

לאחר דיבורים ופה ושם,הצעתי לו לבסוף 30K שקלים,הוא אמר לי שהוא יחזור אליי,חזר אליי ואמר לי 32K,אמרתי לו שאין לי סכום כזה,והוא אמר לי"אין לי בעיה שאת מה שאין לך תתן לי ב4 תשלומים"

אמרתי לו שלא מתאים לי וניפרדנו לשלום.

לפני מספר דקות הוא מתקשר אליי,ואומר לי "היי לידור,הייתי קודם בסוכנות מאזדה והציעו לי עליה 29850(כמובן שלא האמנתי לו,בטוח הציעו לו פחות אבל הוא לא רצה לומר לי כי אמרתי לו שאני מוכן לשלם 30,אבל סבבה)

והוא מעדיף למכור לי ב30K כי אם הוא מוכר לי הוא יכול לקנות איזה רכב שהוא רוצה,ואם זה מהם הוא חייב לקנות רק מאזדה.

יש לציין שהוא טוען שהוא פרסם את הרכב רק אתמול.

התייעצתי עם אבא שלי,והוא אומר שמשהו פה מסריח:

1.רכב במצב כזה,ללא ליסינג,קילומטר נמוך,ללא תאונות,לדעתו או מוכרים מעל מחירון,או לפחות מחירון,מה שבטוח-לא מורידים 7K ואפילו 8K.

2.למה הוא הולך לסוכנות מאזדה כדי למכור את הרכב?זה כאילו אף אחד לא רוצה את הרכב והוא חסר אונים..

3.מה תשלומים לעזאזל?הוא טוען שהוא פרטי.

עזרתכם תעזור לי מאוד

פורסם

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להתרחק מאנשים כאלה. נשמע כמו סוחר.

לא חסר רכבים בשוק המשומשות ובמיוחד שלא חסרות מאזדה 3 בארצנו.

Peugeot 206XS

פורסם

מה שעוד מוזר הוא שב-2004 שווקו רק הקומפורט והספיריט, ה-3 לא נמכרה לליסינג ב-2004.

דגמי האקטיב הגיעו רק ב-2005 ונמכרו כמעט ללא יוצא מהכלל לחברות הליסינג.

פורסם

הבעיה שלך היא שאתה מחפש מציאה (מבקש לקנות ב-30 רכב שהמחירון שלו הוא כמעט 40), וכשאתה סוף סוף מוצא אחת אתה נבהל וחושש שעובדים עליך.

או שתחפש רכב בקרוב למחירון ואז תהיה רגוע יחסית או שתתגבר על הפחד ותיקח את הרכב לבדיקה.

פורסם

נתחיל מזה שאתה חייל בלי גב כלכלי שקונה רכב, נמשיך לזה שאתה קונה רכב שלא משנה איך תסתכל על זה - חסכוני הוא לא יהיה! בכלל!

ונגיע לסיום הגדול שהוא - חסר באמת מאזדה 3 ביד 2 שאתה בכלל טורח לשבור את הראש על רכב מסויים וספציפי? אם היה לרכב 30 אלף קילומטר הייתי איכשהו מבין אותך, זה לא שזה המציאה של השנה, אתה חושש ולא בטוח? תמשיך הלאה לרכב הבא אפילו אם זה רק לשקט הנפשי שלך.

ועצה שלי - אני רואה פה הרבה יותר מידיי דיונים שנפתחים של חיילים שקונים רכבים, האם אתם חושבים על ההוצאות הנלוות? למה לכם להיכנס להוצאה כזאת גדולה כשאתם בצבא? כשהייתי בצבא חרשתי את כול הארץ באוטובוסים ורכבות, ומפאת התפקיד שהיה לי גם הוצבתי במוצבים שונים ובבסיסים שונים לתקופות שונות, וכול זה היה בתחבורה ציבורית ללא הוצאת שקל מהכיס שלי.

במצב הכלכלי היום אנשים עם משכורת נורמלית מנסים לא להחזיק רכב שעולה 5-10 אלף שקל, אתה בתור חייל רוצה לקנות רכב ב30 אלף שקל? ועוד אתה אומר שאין לך גב כלכלי? לדעתי האישית והאישית בלבד זו טעות, זה צעד כלכלי לא נכון ולא משנה איך תסתכל על זה.

קח את זה כעצה ידידותית מבן אדם שאין לו שום אינטרס או רצון למנוע ממך או להשפיע עלייך לכיוון זה או אחר, עצה ידידותית וכלכלית נטו, שכמו כן מרוויח משכורת שגבוהה פי 17-20 מחייל ממוצע ומחזיק רכב שהשווי שלו לא עובר את ה20 אלף שקלים ביום טוב ובהיר.

פורסם

לא הייתי שולל על הסף-

יכול להיות סוחר, אך באותה מידה יכול להיות שנתקלת במציאה..שוק הרכב כיום שוק של מוכרים והרכב די-נפוץ, כך שייתכן שלטעמו של המוכר "העיקר שהרכב יימכר, אפילו במחיר זה.." ..

תבקש בנימוס ת.ז., תשווה לרישיון הרכב, תבדוק מס.שלדה/מנוע, ברישיון הרכב גם נקוב הקמ בעת עריכת הטסט תבדוק אם הגיוני

[שאל את המוכר היכן עובד ותעשה את חשבון הקילומטראז'..], כתבת שהרכב יד-2- תבדוק את ספר הרכב לרוב מצויין שם שמית

מי יד-1, תבדוק את היסטוריית הטיפולים..וכן-הלאה

פורסם
מה שעוד מוזר הוא שב-2004 שווקו רק הקומפורט והספיריט, ה-3 לא נמכרה לליסינג ב-2004.

דגמי האקטיב הגיעו רק ב-2005 ונמכרו כמעט ללא יוצא מהכלל לחברות הליסינג.

אתה טועה ידידי, ב-2004 נמכר דגם "אקטיב" גם לחברות הליסינג.

אצלנו בחברה הייתה 2004, שנרכשה מאלדן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אולי בשנה הקלנדרית 2004, שנת המודל התחילה בעבר במאי של השנה הקודמת לה כך ששיווק דגמי האקטיב התחיל ביוני 2004 כדגם 2005.

פורסם

הקילומטרז' סביר, הוא לא נמוך במיוחד, כ-15K בשנה.

נקודה מעניינת היא כמה זמן הרכב אצלו (הוא יד שניה לפי דברייך).

ההתנהגות של המוכר מראה שהוא להוט למכור, מתקשה למכור - ואת הסיבות כנראה לעולם לא תדע ואין טעם לשאול למה ומדוע. ממילא לא תוכל לסמוך על אמיתות התשובות. מה שכן - נראה שתוכל ללחוץ על המחיר.

אם בדקת את הרשיונות שושאותו איש הוא בעל הרכב, נראה לי שכדאי להשקיע במכון בדיקה כדי לקבל פרטים על מצב הרכב ולשקלל את עלויות התיקונים, אם נדרשים, במחיר שתציע. כבר היו הרבה הפתעות שאובחנו בבדיקה, ולא לטובה.

שיקול שלך אם כדאי לקנות בזול ולתקן במחיר ההפרש ממחיר שוק או לחפש רכב אחר שאולי גם הוא יצטרך תיקון כזה או אחר, ויעלה לך יותר. אם תמצא מוכר סביר והוגן - לפחות תהיה בהרגשה טובה יותר. קשה לתת תשובה חד משמעית רק ממה שכתוב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם הוא יד 2, הרכב אצלו פרק זמן סביר, ברשיון לא כתוב "סוחר" - יכול להיות שמדובר באדם שנקלע לקשיים כלכליים.

יצא לי בעבר לקנות רכב מאדם כזה שהיה חייב מזומן ומהר. רק תבדוק שאין עיקולים, שיעבודים ומשכונות בנוסף לדברים הרגילים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...