Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

roee - מה זה מבחינתך מקצועות ריאליים?

יוסי - זה לא תת מקצוע של הנדסת תעשיה וניהול?

לגבי מחשבים, אני טוב במחשבים.

תראו, למצוא משהו מעניין זה לא בעיה. הבעיה היא למצוא משהו שיש לו ביקוש והתואר שלו לא שווה לת*ת.

מה אתם אומרים על ניהול תעשייתי או ייעוץ ארגוני?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תראו, למצוא משהו מעניין זה לא בעיה. הבעיה היא למצוא משהו שיש לו ביקוש והתואר שלו לא שווה לת*ת.

נחמד. אני מאוד מקווה שלמצוא משהו מעניין זה לא יהיה בעיה בשבילך. כי אם כן, אתה נכנס לקטגוריה של בערך 0.5 אחוז שכן עובדים במה שממש מעניין אותם.

אתה רוצה ביקוש? לך על ההנדסות למינהם. זה הכי טוב שאפשר להציע לך.

פורסם

מה זה "טוב במחשבים" ?

אגב:

מדעי המחשב אינם עוסקים במחשב יותר משאסטרונומיה עוסקת בטלסקופ

אוקי, אז תן רשימה של מה שמעניין אותך

פורסם

מה זה "טוב במחשבים"? תכנתת פעם? מה הידע שלך בתחום?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כשלומדים הנדסת תעשיה לומדים גם מערכות מידע, בסופו של דבר אתה מהנדס תעשיה וניהול (מעשיה וטיול במחוזותינו) עם ידע במערכות מידע (ככה זה בהנדסת תעשיה יודעים מכל דבר קצת ), אני דברתי על תואר ראשון (לא BSC) באוניברסיטה עם התמחות ספציפית במערכות מידע, ואתה יוצא עם תואר ספציפי בתחום.

באורט בראודה יש גם התמקצעות במערכות מידע וגם תואר מהנדס.

פורסם
מה זה "טוב במחשבים"? תכנתת פעם? מה הידע שלך בתחום?

תכנתתי קצת בעבר עשיתי בבית ספר 3 יחידות במדעי המחשב שכוללות תכנות בג'אווה ועבודה עם אקסס, הייתי במיונים ליחידות המחשבים של חיל המודיעין לפני הצבא - את המבחנים עברתי אבל נפלתי בראיונות משום מה.

למעשה אני טוב בכל מה שקשור לתפעול מחשב תוכנות, קצת האקינג בעבר תקלות וכאלה אבל לא יותר מדי.

ofir - ייעוץ ארגוני, ניהול תעשייתי, כלכלה ומנהל עסקים, ביולוגיה, הנדסת תעשיה וניהול, הנדסת תרופות, ניהול, סאונד, משפט פלילי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
הסיכוי לשינוי מהותי בזמן שלוקח לגמור תואר הוא אפסי. אם יש שינוי מבני בביקוש למקצוע כזה או אחר הוא יפרש על פני עשורים, לא שנים.

נכון, אבל גם קריירה אורכת עשורים, וצריכה להתאים עצמה למשק.

אני מסכים שעדיף להצטיין במקצוע שלך מאשר להיות בינוני במקצוע מבוקש (אלא אם המקצוע שלך הוא עבודה סוציאלית, נניח). ועדיין, מקצועות לא ריאליים פשוט לא מבוקשים, אבסולוטית. יש עודף בוגרים שמוביל לחוסר תגמול.

אלה דברים שמשתנים. כל פעם שייוצר מחסור באיזה מקצוע יהיה בו שיפור שכר. למשל - הסיעוד (בעולם, הגל טרם הגיע ארצה).

מסכים עם זה, ועדיין בבסיס מהנדס אלקטרוניקה ירוויח יותר ממהנדס מכונות. למה? ככה.

לא בדקתי - אני מניח שאתה בדקת. שוב - נכון להיום.

זה המצב בארה"ב, לא בארץ. הדברים כאן שונים מהותית. ומשכורות של 200+ אלף דולר לשנה ממש לא יוצאות דופן אצל רופא אמריקאי.

המצב בארה"ב הוא הדרדרות קשה בשכר הרופאים. מערכות הביטוח הרפואי לוחצות חזק מאוד להקטנת התשלומים לרופאים. ההכנסות הגבוהות מוגבלות לרופאים העוסקים במקצועות פולשניים בסיכון גבוה (לתביעות) - רופאים שאינם עוסקים במקצועות אלה מרויחים משכורות ממוצעות לגמרי (סדרי גודל של $70,000 בשנה), וההוצאות, כגון ביטוח מקצועי וכל מה שקשור באחזקת מתקנם רפואיים הולכות וגדלות. למרות ההכנסות הגבוהות הולך ומתפתח בארה"ב מחסור קשה ברופאים.

מה שאמר ליביו.

קרוב לודאי שיש קושי במציאת עבודה על בסיס תואר בביולוגיה בלבד. שילוב עם תואר נוסף יכול להיות מועיל.

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...