Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מוגזמת ממי המזגן מתחת לרכב אחרי החלפת מדחס.

Life_SyStem
שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי שאני מגיע לחניה ויוצא מהרכב, אני רואה נזילה ממש משמעותית ממי המזגן (המים המזוקקים?).

במה תלויה הכמות שתצא מהצינורית של מי המזגן? האם יש קשר למדחס?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למזגן אין מים משלו. כלומר, לא קיים כזה מיכל שאתה ממלא בו נוזל כל שהוא וזה משמש את מערכת המזגן. למערכת המזגן כן יש רדיאטור משלה אבל זה מלא בגז ולא במים. המדחס דוחס את הגז ברדיאטור ומקרר אותו. בתהליך הזה נוצרים מים שנזרקים החוצה כמו שהמזגנים הביתיים פולטים מים. כל עוד המערכת תקינה כלומר, יש קור ואין בריחה של גז מהמערכת אין לך מה לדאוג לכמות המים שנשפכת החוצה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שאני מגיע לחניה ויוצא מהרכב, אני רואה נזילה ממש משמעותית ממי המזגן (המים המזוקקים?).

במה תלויה הכמות שתצא מהצינורית של מי המזגן? האם יש קשר למדחס?

כמות מי העיבוי תלויה בכמות הלחות שיש בתא נוסעים או אם האוורור נמצא במצב של אויר חיצוני אז יותר לחות תגיע למאייד ויותר מים יטפטפו החוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...