Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים.

אני קניתי פולו 1.400 עם DSG ו7 הילוכים, טרם קיבלתי.

אם תשאלו למה דווקא אותה - כי לא היתה אפשרות לקנות יונדאי (זמן המתנה ארוך לפי הכתבות), יאריס - חמאה וקרטון, סיאסטה טובה אך הנהיגה בפולו אהבתי הכי הרבה.

אחרי שקראתי כאן על הגיר ה-DSG נכנסתי לסרטים - מה היא הסבירות שיהו לי בעיות קשות עם פולו כולל הגיר?

לאיזה עוד בעיות לצפות ומה הם התנאים להחזרת הרכב אשר עושה בעיות?

אני מזכיר שהיה לי פולו 2003 - הכי בעיתי מכל הדגמים שלה.

פורסם

אחלה אוטו, בעיניי זו הפולו הכי טובה שעשו. אתה גם תתפלא כמה היא זריזה למרות המיעוט בסוסים ואת זה הרכב חייב דווקא לגיר המושמץ.

הגיר הזה באופציית ספורט מוציא מהרכב הרבה יותר ממה שאפשר לחלום (זריז יותר מהפולו 1.6 הקודמת עם 105 כ"ס לעומת 85 בזו)

באשר לגיר, לא, לא שינו אותו מ2011. יש DSG 6 וDSG 7 האחד עם קלאצ'ים לחים והאחר עם יבשים.

ה7 יותר מהנה לנהיגה אבל הרבה פחות אמין. קיימת סבירות לבעיות עם הגיר (קלאצ'ים, מח גיר) אבל לפחות הם הרחיבו את האחריות ל5 שנים.

פורסם

צא מהסרט ותהנה מהאוטו ובמיוחד מהגיר !!!

נכון יש חוסר מזל לפעמים אבל זה בכל דבר בחיים וגם במוצרים שאתה קונה.

באופן תאורטי וגם מעשי החברה לא מוכרת גיר DSG מקולקל למרות מה שאנשים פה חושבים ...

נסיעה טובה

ותתחדש !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה על התגובות המעודדות, לפי הפרסומים האוטו קיבל הרבה פרסים ב2010 ובנתיים אני רגוע.

לא מצאתי בנתיים מידע על השינוים בפולו V5 בהשוואה לקודמים לה - אם אתם יודעים - אשמח לקרוא.

• תוכן חדש...