Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי רוורס עם רכב מסחרי של החברה שאני עובד בה (בשעות עבודה כמובן) ביציאה מתחנת דלק ועם הוו גרירה "פנצ'רתי" למישהו מאחוריי את הפגוש הקדמי ביחד עם הרדיאטור :( השאלה שלי היא כזו.. לו אין ביטוח בכלל גם לא חובה ולחברה יש צד ג' וכל זה. האם הביטוח שלי יכול לכסות את הנזקים שנגרמו לרכב שלו מבלי לעורר בעיה משפטית עבורו כיוון שאין לו ביטוח חובה? הבנתי שרק אם הייתה פגיעה בריאותית אז היעדר הביטוח חובה נהיה בעיה אבל בגלל שזה רק רכוש זה לא.

אשמח לתשובה כמה שיותר מהההררררר.... תודה מראש :)

פורסם

לדעתי הפתרון הכי פשוט במצב הזה, אם אתה רוצה לבוא לקראתו, זה לתת לו סכום במזומן שיכסה את הנזק.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אותו ואת אף אחד זה לא מעניין, אתה עשית נזק, דווח לחברת ביטוח, והם יפצו אותו על הנזק שעשית.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אם זה היה רכב פרטי שלך הייתי ממליץ להתייעץ עם עורך דין

בגלל שאין לו ביטוח יכול להיות שהיית יוצא מזה ללא נזק כספי

אבל בגלל שזה רכב ששיך לחברה אל תשבור את הראש יש להם ביטוח.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אם זה היה רכב פרטי שלך הייתי ממליץ להתייעץ עם עורך דין

בגלל שאין לו ביטוח יכול להיות שהיית יוצא מזה ללא נזק כספי

אבל בגלל שזה רכב ששיך לחברה אל תשבור את הראש יש להם ביטוח.

מה הקשר ? הבחור אשם בתאונה וגם אם היה מדובר ברכבו הפרטי,לפחות על נזק הרכוש היה צריך לשלם-אחרת היה נתבע עליו בבית משפט( גם אם לנפגע אין פוליסת ביטוח,יש לו זכות לתבוע ממך את הנזק בבית משפט לתביעות קטנות).

הסתייגות אחת- אם הפוגע לא מודה באשמה בתאונה ומגיעים לבית משפט העניין מסתבך. אבל, כאן הנסיבות די ברורות.

לגבי נזקי גוף, המצב מסובך יותר אבל גם לזה יש פתרון,שנקרא קרנית,שמשלמת מהקרן ואז תובעת בתביעה נגדית ואז מי שנסע ללא ביטוח חובה וככל שנזק הגוף חמור יותר כמובן,שהוא אוכל נקניקיה עבה,עסיסית ומיוחדת במקרה הקל יחסית או שנשאר ללא חלק מבגדיו במקרה הגרוע :oops:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מה הקשר ? הבחור אשם בתאונה וגם אם היה מדובר ברכבו הפרטי,לפחות על נזק הרכוש היה צריך לשלם-אחרת היה נתבע עליו בבית משפט( גם אם לנפגע אין פוליסת ביטוח,יש לו זכות לתבוע ממך את הנזק בבית משפט לתביעות קטנות).

לדעתי האתה מפספס פה משהו. הכוונה הייתה שהביטוח ישלם. הנהג הפוגע מבוטח ולכן אין שום סיבה שיוציא מכספו האישי.

השאלה היא לגבי ביטוח החובה ומה ההשלכות על הנהג הנפגע אם בכלל.

• תוכן חדש...