Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

בלי צל של ספק ADMUNCHER

http://f2h.nana10.co.il/jhqk6hudvrrj

לא מבין איך גלשתי לפני זה,חוסם את כל החלונות הקופצים,פרסומות בעמוד עצמו,ואת הצפיה בסרטו הפרסום לפני כל וידאו .

אורן

פורסם

אז אני שייך לתקופת הדינוזאורים וממשיך להשתמש באקספלורר (יחד עם עוד 47%) מכלל המשתמשים,

גרוע יותר שאני גם משתמש בתוכנה הנוראית שלוואלה :)

עכשיו - בכל זאת תוכלו לעזור לי ?

פורסם
+1 להמלצה. דפדפן משובח (ללא הסנפה של הנתונים ע"י גוגל שזוהי נקודה שמפריעה לי בכרום) ותוסף שעובד היטב.

גבי : יש אפשרות לעדכן. כלים -> תוספות ובשורה של Adblock אם יש עדכון - יהיה כפתור "עדכן כעת".

ראה בתצלום המסך

אין לי עדכון (2.1.2) אבל בכל זאת יש מידי פעם חלונות קופצים.:-(

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
אז אני שייך לתקופת הדינוזאורים וממשיך להשתמש באקספלורר (יחד עם עוד 47%) מכלל המשתמשים,

גרוע יותר שאני גם משתמש בתוכנה הנוראית שלוואלה :)

עכשיו - בכל זאת תוכלו לעזור לי ?

אתה רציני?? לא עשינו שום דבר חוץ מאשר לעזור לך.

להחליף גרביים אתה יודע? זה קשה? מסובך?

לא, נכון?

ככה בדיוק מחליפים דפדפן. תוריד, תתקין, וסאלאם על ישרואל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ככה בדיוק מחליפים דפדפן. תוריד, תתקין, וסאלאם על ישרואל.

סליחה אבל זאת לא עזרה לבעיה - זה מעקף ואני מקבל את הקונספט של ההמלצה אבל מסיבות רבות אינני יכול להשתמש בדפדפן אחר כך שעל אף שיתכן וההמלצה להחלפת דפדפן נהדרת היא לא ישימה עבורי.

אז מה ניתן לעשות ספציפית לאקפלורר ?

דרך הגב - admuncher עזר אבל הוא לתקופת ניסיון ולפני שארכוש אותו (עולה כסף) אשמח לבחון פתרונות נוספים שלא עולים.

ושוב תודה לכל העוזרים - אני בהחלט מעריך את כל התשובות ושוב תודה :)

פורסם

אני לא מכיר אף סיבה, טובה או לא, להישאר בעקספלורער.

זה לא מעקף, זה פיתרון!

דפדפן הוא כלי.

הכלי דפוק.

אין מה לתקן בכלי הזה, זה אבוד.

תחליף כלי!

אופן השימוש בכלי החלופי זהה לגמרי.

מה הבעיה?

סיבות רבות? אנא פרט.

(אם מועדפים זאת בעיה, דע לך שהם עוברים באופן אוטומטי מדפדפן לדפדפן, היום בערוב שנת 2012)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השתמשתי בעבר בגירסה ישנה מאד של התוכנה הזו, אמינה ויעילה. לא עבדה עם כרום, אז זנחתי אותה. אולי בגירסה הנוכחית היא תעבוד עם כל הדפדפנים, לא יודע- אני מרוצה מהתוסף שהמלצתי עליו.

אם תרצה, שלח לי בפרטי את המייל שלך, ואעביר לך את התכנה הישנה שלי שהיא 100% חינם, בלי תקופת אקטיבציה או בולשיט אחר. אני פשוט לא יודע לגבי איך התוכנה הזו היום.

חברים, הבחור ביקש עזרה לאיכספלורר, לא להחליף את הדפדפן...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...