Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא מהסופרמרקט,מתקרב לאוטו ורואה גברת עם עגלה ריקה פשוט מחנה את העגלה הריקה שלה על הדלת של האוטו שלי:mad2:

בכוונה גמורה,ללא שום היסוס,פשוט שמה את העגלה על הדלת.

צרחתי עליה "תעצרי-מה את עושה ???" והיא ,תוך כדי שהיא מסתכלת בזלזול מי מפריע לה,קופצת אחורה ואומרת לי : מה אתה רוצה?...

אני ממשיך (בצעקות) : אני רוצה שלא תחני את העגלה שלך על האוטו שלי,זה מה שאני רוצה,מה עלה בכלל בדעתך שזה קיר?

והיא עונה : לא רציתי שהעגלה תדרדר עלי...

אני פשוט בהלם.

נ.ב

אין נזק,העגלה נעצרה על פס החיכוך מהפלסטיק (שתוכן כנראה בדיוק לגובה עגלות הסופר הישראליות).

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא משער כמה עגלות מונחות על הרכב שלך, ועל רכבים של נהגים אחרים,

בזמן שעורכים קניות.

פשוט לקוחות לוקחים אותם לסופר במקום להוציא עגלה עם מטבע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תופעה מגעילה, פעם אחת איזה דביל גם עשה לי את זה,

בוא נגיד שאחרי שראיתי שאין עם מי לדבר, זה נגמר עם מפתח וונטילים ו4 וונטילים מפוזרים על בשיחים,

פעם אחרת שהייתי במילואים בצפון, הלכתי לקנות כמה פיצוחים ושתיה לחבר'ה, היה אז משחק

של מכבי ת"א באירופה, אני יוצא מהסופר עם הפיצוחים, השתיה, והחטיפים, אני רואה

שוטרת תימניה גמדה ורשעית במדים שבאה עם שני ילדיה, שמה לי את העגלה על הקוואליר

שהייתה לי בזמנו, בעוד היא פורקת טון מצרכים לתוך הרכב שלה, העגלה שלה מושענת על הרכב שלי,

אמרתי לה בטון תקיף: "גברת, תזיזי בבקשה את העגלה"

היא בתגובה ענתה לי "אני לא מזיזה שום עגלה, ועוד מילה אחת אני אדאג שתישפט על תקיפת שוטר"

אני עניתי: "תקפתי אותך?"

היא ענתה: "זה מילה שלך מול מילה שלי - תזהר, אתה על הכוונת"

רציתי לדרוך עליה את הM16 ולומר לה "תזהרי, את על הכוונת שלי"

אבל ראיתי שהיא לא שווה קליפה של שום, וגם לא שווה לי לשבת רוב חיי בכלא

בגלל כלבה סרוחה ומצורעת,

אבל כן, אלו מסוג התופעות שתראו אותם רק במזה"ת הצפון מערבי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לפני כמה חודשים היה דיון כזה פה ומאז זה קרה לי שלוש פעמים

לפני הדיון אפילו לא פעם אחת .

מוזר :shock:

פורסם

הדבר היחיד שהמקרה הזה מחדד אצלי, הוא לא להתפרץ על אנשים שעשו שטות כאילו הם הרגע רצחו את אמא שלי לנגד עיני.

מה כבר עשתה? שמה את העגלה ליד האוטו שלך? ביג-דיל.

פעם הבאה תנסה להעיר לה בצורה מנומסת וטיפה יותר אנושית, ואני מבטיח לך שהיא תיתן לך תגובה פחות אנטיפתית, היא גם להבא תהיה יותר מודעת, והכי חשוב, אתה לא תהיה בהלם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלק גדול מהמקרים תקבל אותה תגובה מזלזלת גם אם תיגש אליהם בצורה הכי מנומסת שאפשר.

כמובן שלא צריך לצעוק ולהתפרע אבל בהחלט כן להבהיר לבן אדם את הנקודה - שהרכב שלך זה לא מעקה לעגלות.

לפני כמה שבועות קרה לי מקרה כזה בחניה של הסופר. למזלי לרכב יש פסי קישוט עבים מפלסטיק ולא נגרם נזק. אבל בכל זאת, לקחתי לגברת את העגלה והזזתי אותה לצד השני. היא מסתכלת עלי "גונב" לה את הקניות ועוד לפני שהיא הספיקה להגיב נכנסתי ברוגע לרכב, נתתי לה חיוך ונסעתי משם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איבדתם פרופורציות. אז הגברת שמה את העגלה ליד הרכב. אפשר לחשוב....

איש הקנוורת' - אתה שומע את עצמך? התחשק לך להרוג מישהו בשביל שטות שכזו. לא הגזמת??!!

תנשמו עמוק ותמשיכו הלאה.

פורסם
בחלק גדול מהמקרים תקבל אותה תגובה מזלזלת גם אם תיגש אליהם בצורה הכי מנומסת שאפשר.

כמובן שלא צריך לצעוק ולהתפרע אבל בהחלט כן להבהיר לבן אדם את הנקודה - שהרכב שלך זה לא מעקה לעגלות.

אסרטיביות זה לא אגרסיביות.

גם אם תקבל את אותה תגובה (ואני אישית לא מאמין בזה. אני מאמין שמה שאתה מקרין זה מה שאתה מקבל חזרה), לפחות אתה יודע שאתה את שלך עשית. אתה התנהגת כמו בנאדם.

אני חושב על עצמי במקרים שבהם באו אלי בטענות: כשבא אלי בנאדם ובחצי חיוך אבל בנימה בוטחת אמר סליחה, אבל זה לא לעניין שאני חונה על המדרכה ומפריע להולכי הרגל, התנצלתי והעפתי משם את האוטו מיד. אחד לפניו, שבא אלי עם מבט כאילו אגרסיבי מזלזל ואמר בכעס שאני אעיף את האוטו עכשיו או שהוא קורא לעירייה, זכה ממני לאדישות מוחלטת ומבט בוהה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מאמין בזה, אבל הפוך. צריך להיות כמו מראה - היחס שאתה מקבל זה מה שאתה נותן. נתקלת במישהו שלא אכפת לו יותר מדי מהרכוש שלך? תחזיר לו באותו מטבע (כמובן בגבול הטעם הטוב ולא בצורה שגובלת בפלילים כמו דריכת M16).

ד"א, גם אם תצעק על מישהו בגלל שהוא עשה משהו לא טוב, בהתחלה הוא יתעלם או יצעק עליך בחזרה, אבל אחרי שכל אחד ילך לדרכו והאדם ירגע הוא יתחיל להבין שהוא לא היה בסדר. לפחות אני יודע שאני כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבר, אתה לא לבד.

אפתח ואומר כי אני פריק בחניות, מודה באשמה. אם זו לא חנייה פינתית/בודדת אני לא חונה.

לפני כשבועיים מצאתי חנייה שקלעה בול לטעמי בג׳י כפר סבא, התקדמתי מעט כדי להחנות ברוורס,

ולפתע צצה לה כלבה ביונדאי גטס ונדחקה בזריזות לחנייה. צפצפתי וצפצפתי עד שהועילה בטובה לצאת מהרכב.

אמרתי לה (שימו לב אמרתי, לא צעקתי) שהתכוונתי להחנות בחנייה הזו, אבל היא ענתה ״יש פה מספיק חניות בשבילך״, והלכה.

באותו הרגע החלטתי שנמאס לי, אני לא אפול יותר בפח של זורקי הזין במדינה הזאת- יצאתי מהאוטו ושפכתי את כל מה שאני

חושב עליה (ועל מי שעשה אותה). פשוט קסם- חזרה לרכב והזיזה אותו כמו ילדה טובה.

אין מה לעשות, במדינה שלנו לאף אחד לא אכפת מאף אחד, אנשים מזלזלים ברכוש של אחרים (פתיחת דלתות על מכוניות), בקיצור גיהנום. אני בטוח שאחרי המקרה הזה, האישה הזו תדע לא לגנוב בחוצפה חניות של אחרים.

פורסם

אילון, יש לי רק דבר אחד להגיד לך, אני בחיים לא אשאיר את הרכב בחניה שהייתי צריך לריב עליה.. לך תדע מה יקרה לו (ויש אחלה תיעוד בפורום למשהו דומה מלפני מספר שנים) :shock:

פורסם
לפני כמה חודשים היה דיון כזה פה ומאז זה קרה לי שלוש פעמים

לפני הדיון אפילו לא פעם אחת .

מוזר :shock:

חבר קנה פורד פוקוס, ומאז כל רכב שני זה פוקוס, לפני זה הייתי רואה אחת בשבוע.

אשתי נכנסה להריון, ומאז כל אישה שנייה ברחוב היא בהריון.

אני מקווה שהבנת את הנקודה, אני מניח שזו תגובה כלשהיא של המוח האנושי, אנחנו שמים הרבה יותר לב למה שנוגע לנו בתקופה האחרונה של חיינו, אין לי מושג איך התופעה נקראית או האם יש הסבר לה, אבל היא קיימת, לפחות אצלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איבדתם פרופורציות. אז הגברת שמה את העגלה ליד הרכב. אפשר לחשוב....

איש הקנוורת' - אתה שומע את עצמך? התחשק לך להרוג מישהו בשביל שטות שכזו. לא הגזמת??!!

תנשמו עמוק ותמשיכו הלאה.

לא מפריע לך שמזלזלים בך ככה?!?!?!

אם ישתינו עליך גם תנסה לקחת אויר בין הטיפות???

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

פתחתי שרשור על זה בעבר.

אני תמיד מחזיר את העגלות למקום בטוח או למקום המיועד להן.

זה באמת גועל נפש התופעה הזאת וסכנה לרכב. תחשבו שהיא מתרדרת מהרוח, זה חתיכת דבר.

• תוכן חדש...