Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מיני קופר , רשמתי במוו כי אני יודע שבהרבה דגמי במוו זה אותו דבר

אני עומד לפני החלפת תושבת Bushing שתופסת מצד אחד את המשולשים . והיא יושבת בתוך ההתקן שלה -הסוגר-

בלחץ. שמעתי על כלי מיוחד שחולץ את התושבות האלה?

זה משהו כזה (לא להתייחס לפאוורפלקס)

תודות..

TN-front-bushing.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

יש כלי יעודי לזה בחברת מאיירס ברחוב הלהב 5 בחולון,עלותו כ1000 ש"ח.

ניתן לחלוץ את הבוקסה בעזרת פרס(מכבש) ללא בעיה.

אורן

פורסם

העלות של ההחלפה בחברה עולה 1400 שקל ואני רוצה לעשות את זה לבד חשבתי על משהו יותר זול

יש אופציות אחרות? יש כיוון להכין כלי באופן עצמאי?

• ספונסר פורום
פורסם

1400 ש"ח לעבודה בלבד?:-o או לעבודה כולל חלפים?

זה הכלי היעודי,אך כמו שאמרתי,אין שום בעיה להחליף את הבוקסות,החלפתי במספר מיני קופרים.

http://www.ebay.com/itm/MINI-Cooper-S-R50-R52-R53-R55-Lower-Control-Arm-Bushing-Remover-Installer-Tool-/180935554653?hash=item2a2099765d&item=180935554653&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

אורן

פורסם

כן 1400 לעבודה בלבד , כי הם מתעקשים שצריך להוריד את כל הגשר הקדמי ע"מ שיוציאו את הBracket - הסוגר כולו

ושיפרקו את התושבת בפנים ואז להחזיר הכל

החלפים עוד 500 שקל... ניסיתי לשכנע אותם שיש דרך אחרת ולא חובה לפרק אך ללא הצלחה.

אורן יש לך אולי איזה טיפים בשבילי? דגשים?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אכן צריך לשחרר את הגשר,אבל זה לא כלכך מסובך.

אין צורך לחמם כמו בסרטון,אפשר לחתוך חתך אלכסוני ולחלוץ את הבוקסות.

בכל מקרה,אנחנו מחייבים 700 ש"ח על החלפת בוקסות

• תוכן חדש...