Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא אספנות אבל - בירושלים בחניה אחורית של בנין בשכונת בית וגן אאודי 80 שנת 90' בערך שלמה לחלוטין עומדת נטושה כבר זמן רב.פרטים נוספים בה"פ.

חבר,אתה חופר

• תגובות 533
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין לא אספנות אבל - בירושלים בחניה אחורית של בנין בשכונת בית וגן אאודי 80 שנת 90' בערך שלמה לחלוטין עומדת נטושה כבר זמן רב.פרטים נוספים בה"פ.

יש הרבה כאלה מפוזרות בארץ. כנ''ל אאודי 80 סוף שנות ה-80 בכיכר דיזינגוף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
נראיתה בעכו - קורטינה 1300S 82 במצב סביר + , הרכב שייך לאדם מבוגר ווא רוצה לגרוט אותו , יש לו מלאי חלפים , למעונינים טלפון בפרטי .

עידכון מהיום יצרתי קשר עם הבעלים והוא אמר לי שאין

בכוונתו לגרוט את הרכב ושהרכב כנראה נמכר כבר למכונאי

מעכו. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה העניין עם החיפושיות? קרוב משפחה שלי רכש אחת לפני 15 שנים, כי לא היה לו כסף לרכב מודרני. קנה בזול, השקיע כ-5,000 ש''ח לתחזוקה שותפת ונפטר ממנו בשמחה לאחר זמן מה. אז... מה הסיפור? כמו כן, רואים פשוט מאות מהן ברחובות, עומדות ללא שימוש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה העניין עם החיפושיות? קרוב משפחה שלי רכש אחת לפני 15 שנים, כי לא היה לו כסף לרכב מודרני. קנה בזול, השקיע כ-5,000 ש''ח לתחזוקה שותפת ונפטר ממנו בשמחה לאחר זמן מה. אז... מה הסיפור? כמו כן, רואים פשוט מאות מהן ברחובות, עומדות ללא שימוש.

אתה מתכוון לשאול - מדוע דורשים עליהן הרבה כסף ביד 2 ?

רובם השקיעו ממון רב ברכב ורוצים את השקעתם בחזרה.

נדיר עד כמעט בלתי אפשרי למצוא חיפושית נוסעת סבירה ב 5000 ש"ח.

לגבי מאות שעומדות ברחובות ללא שימוש - הגזמה בלשון המעטה :shock:

פורסם
במשולש...

זה לא אוטו של חבר פורום?!?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ומשהו שמצאתי במהלך טיולי בשפלת החוף.

הרבה זמן לא ראיתי מכונית מדגם זה.

נ.ב מצטער על האיכות , צולם דרך השמשה הלא נקייה במיוחד.

elians,

מכוון שאינך יכול לקבל הודעות פרטיות (כנראה כי חסמת את האפשרות), אני מאוד אשמח לפרטים נוספים בהודעה פרטית אודות הסובארו שצולמה ע"י ! :-)

תודה מראש ! :wink:

פורסם
elians,

מכוון שאינך יכול לקבל הודעות פרטיות (כנראה כי חסמת את האפשרות), אני מאוד אשמח לפרטים נוספים בהודעה פרטית אודות הסובארו שצולמה ע"י ! :-)

+1.

עדיף בה"פ.

פורסם
elians,

לא ידוע לי שחסמתי אפשרות ,

אבל כתבתי בפרטי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...