Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ישבתי בעבודה ויש לנו מחשב וכל פעם מישהו אחר שם שיר ביוטיוב. יש אצלנו בחור צעיר (18-19), הוא שם שיר ובדר"כ הטעם שלו ממש מעניין אבל הפעם לא הבנתי מה עבר עליו. אני מקשיב למילים ואומר לעצמי "בואנ'ה, מה נסגר עם אנשים ? זה לא מיינסטרים ולא קיטשי זה פשוט מחורבן וחסר היגיון כלל." אני הייתי די בשוק וששאלתי אותו לפשר הזוועה הוא אמר שהוא שמע את זה הרבה בMTV ואהב את זה. כמובן מיותר לציין שסולן הלהקה הוא שופט בתוכנית אמריקאית בסגנון "כוכב נולד" (אקס פאקטור אם אני לא טועה).

תקשיבו שמעתי הרבה דברים דפוקים אבל זה עבר את מיטב שיריו של כפיר עטיה, לפחות הוא יודע שהוא עושה סתלבט.

השיר המדובר הוא זה:

http://www.youtube.com/watch?v=5FlQSQuv_mg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה יהיה תגידו לי?! איפה המוזיקה הטובה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שלך היא שאתה מחשיב משהו שילד בן 19 שם לך ביוטיוב בתור מוזיקה. מארון 5 זו להקה מיינסטרימית לגמרי שכמותה יש עוד מאות. היו לה פעם כמה שירים טובים למיטב זכרוני אבל מסתבר שמאז הם התדרדרו :-P

יש ה-מ-ו-ן מוזיקה טובה היום. רק צריך לדעת איפה לחפש, כתלות באיזה סגנון אתה אוהב.

ואחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי שבדיוק לפני כמה ימים עדכנתי רשימת שמיעה בחתימה שלי. אולי תמצא שם משהו שיעניין אותך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מארון 5 זאת להקה שכל השירים שלה נשמעים בדיוק אותו הדבר. אני איבדתי אותם לגמרי אחרי She will be loved. או שבעצם זה היה שיר אחר? :roll:

וכן, אני מסכים שהיום צריך להתאמץ הרבה יותר מבעבר כדי למצוא מוזיקה באמת טובה. מבחינתי הזמן הטוב ביותר של היום הוא בין השעות 16:00-18:00 מכיון שב-16:00 מתחילה בגל"צ התוכנית 4 אחה"צ וב-17:00 מתחילה ב-100FM התוכנית Twilight Time. אגב, גם מה שמשודר ב-100FM אחרי 18:00 לא רע בכלל - הרבה מוזיקה מהסבנטיז והאייטיז ברוח תחנת קול השלום זצ"ל.

סופ"שים הם בכלל חגיגה: אני בד"כ מזפזף בין שבת עברית של 103FM לבין 88FM.

כמו שכתבתי: פעם היה הרבה יותר קל למצוא מוזיקה טובה. חבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אישית מנסה למצוא מוזיקה טובה תמיד, אבל גם אני מרגיש שבשנים האחרונות המוזיקה ממש הדרדרה באופן כללי.

למערי אני פחות ופחות שומע אמנים עכשויים ומוצא עצמי חוזר יותר ויותר לאמנים של שנות ה-90\

תחילת ה-2000.

אם עד לפני כמה שנים לא היתה לי בעיה להרכיב טופ 10 של אלבומים לשנה XXXX, היום אני לא בטוח שאני בכלל מגיע לשמיעה של 10 אלבומים ששווים האזנה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האנשים הולכים ונעשים טיפשים יותר ויותר, וכך גם המוזיקה מתדרדרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
... כמובן מיותר לציין שסולן הלהקה הוא שופט בתוכנית אמריקאית בסגנון "כוכב נולד" (אקס פאקטור אם אני לא טועה)....

התוכנית היא The Voice ארה"ב ולסולן קוראים אדם לוין.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
השירים הטובים האחרונים שנעשו היו ב-80', אולי יש כמה יוצאי דופן מה-90'.

דווקא שנות ה80' ?

לקראת סוף העשור החלה התעוררות והקליימקס המשיך עד אמצע ה90' ושם הרוק קיבל וידוא הריגה בידי המאקרנה והספייס גירלז.

Gn'f'R

פורסם

אבל מי שיגיד שגלגלץ נהיה בית קפה ערבי ושתיפוף על פח זיתים מפגר מלהקות צבאיות/נעמי שמר ושות - הוא גזען וייגורש מרוטשילד.

פורסם

וכן, אני מסכים שהיום צריך להתאמץ הרבה יותר מבעבר כדי למצוא מוזיקה באמת טובה. מבחינתי הזמן הטוב ביותר של היום הוא בין השעות 16:00-18:00 מכיון שב-16:00 מתחילה בגל"צ התוכנית 4 אחה"צ וב-17:00 מתחילה ב-100FM התוכנית Twilight Time. אגב, גם מה שמשודר ב-100FM אחרי 18:00 לא רע בכלל - הרבה מוזיקה מהסבנטיז והאייטיז ברוח תחנת קול השלום זצ"ל.

סופ"שים הם בכלל חגיגה: אני בד"כ מזפזף בין שבת עברית של 103FM לבין 88FM.

כמו שכתבתי: פעם היה הרבה יותר קל למצוא מוזיקה טובה. חבל.

הפוך, גוטה, הפוך. פעם היית יכול להשתמש רק בתחנות הרדיו בשביל למצוא מוזיקה טובה. היום יש לך את קסם האינטרנט מתחת לאצבעותיך. יש היום כמות אדירה של תחנות רדיו אינטרנטיות עבור כמות אדירה של ז'אנרים. יש היום אתרים שלמים שמסכמים בשבילך את האלבומים הטובים יותר, האמנים הטובים ביותר והשירים הטובים ביותר. רק צריך "להתאמץ" מעבר להדלקת הרדיו בזמן שאתה בפקקים.

אני אישית מנסה למצוא מוזיקה טובה תמיד, אבל גם אני מרגיש שבשנים האחרונות המוזיקה ממש הדרדרה באופן כללי.

למערי אני פחות ופחות שומע אמנים עכשויים ומוצא עצמי חוזר יותר ויותר לאמנים של שנות ה-90\

תחילת ה-2000.

אם עד לפני כמה שנים לא היתה לי בעיה להרכיב טופ 10 של אלבומים לשנה XXXX, היום אני לא בטוח שאני בכלל מגיע לשמיעה של 10 אלבומים ששווים האזנה.

לגמרי לגמרי לא מסכים איתך. אני חובב כבד של מוזיקה ממספר ז'אנרים, ואין לי שום בעיה למצוא מוזיקה איכותית. להפך, אין לי זמן להקשיב לכל המוזיקה הזו...

השירים הטובים האחרונים שנעשו היו ב-80', אולי יש כמה יוצאי דופן מה-90'.

קשקוש שבוודאות יצא ממקלדתו של מישהו שהוא לא באמת חובב מוזיקה. יש לי קרוב ל-2000 אלבומים על המחשב, רבים מאוד מהם משני העשורים האחרונים. אתה ככל הנראה מכיר אולי אלבום וחצי משנות ה-90 וה-2000, אם אתה מדבר ככה.

דווקא שנות ה80' ?

לקראת סוף העשור החלה התעוררות והקליימקס המשיך עד אמצע ה90' ושם הרוק קיבל וידוא הריגה בידי המאקרנה והספייס גירלז.

הרוק חי וקיים. רק לא בגלגל"צ ודומיו. צאו לרגע מהבועה ותגלו עולם שלם בחוץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תלוי איזה סוג מוזיקה אתה אוהב. רוצה רוק "קלאסי"? אלטרנטיבי? כבד? יותר לכיוון הפופ? אלקטרוני?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
דווקא שנות ה80' ?

כתבתי עד שנות ה-80'. כלומר כל מה שהיה עד וכולל.

מבחינת אמנים בארץ, היחידים שאני שומע זה שלום וברי. כלום מהחדשים ואני כן בקיא במה שיש (או שאין).

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה... שיר סביר לחלוטין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...