Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הממזר בן 3 עוד מעט, ונועל את הצמיגים המקוריים (continental conti premium contact 2) שעשו 34000 ק"מ, בגודל 185/60R15, שיוצרו בתחילת 2009. הרכב החליק לי פעמיים היום בפניות שאני רגיל לעשות אותן במהירות יותר גבוהה. אני מאוד מרוצה מתפקוד הצמיגים הנוכחיים עד עכשיו אך אני מתחיל לחשוד שהם עשו את שלהם והגיע הזמן להחליף אותם.

הצמיגים עדיין עם בשר עליהם, יחד עם זאת ראיתי שיש חתיכת גומי קטנה מאוד שנתלשה מסוליית צמיג אחורי ימני (כנראה שהיא נקרעה עקב בלימה לאורך זמן). חוץ מזה סוליית הצמיגים שלמה ואין סדקים בדפנות.

השאלה היא האם צריך להחליף אותם או שאני יכול למשוך איתם עוד כמה חודשים עד אחרי נובמבר-הוצאה על צמיגים חדשים די כבדה לי עקב החתונה המתקרבת. אם אני אמשוך את קניית הצמיגים, אני אגיע לקצת יותר מ40,000 ק"מ.

אם כן צריך, אני מבקש המלצה לצמיגים שקטים ואוחזים, התקציב הוא 1600-1800 ש"ח. צמיגים סיניים מן הסתם לא באים בחשבון.

פורסם

הטמפרטורות שהיו בימים האחרונים שינו את מקדם האחיזה של הכבישים.

צמיג איכותי בן 3 שעבר רק 30K ק"מ (ועוד עם סגנון הנהיגה שלך :wink:) ממש לא נשמע לי זקוק להחלפה, ואם מדובר בהוצאה כבדה אז יש מקום לדחות.

אבל.

הבדיקה המקצועית והרצינית ביותר צריכה להעשות ע"י צמיגאי מוסמך ואמין. במקרה והוא יחליט כי יש להחליף את הצמיגים לא הייתי חושב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב, קיבלתי כמה הצעות-אשמח לעזרתכם בעניין.

בפנצ'רייה 1 נתנו לי yokohama A drive במחיר 440 ש"ח כולל מע"מ, איזון והרכבה.

בפנצ'רייה 2 נתנו לי dunlop ב 465 ש"ח, או kleber dynaxer ב 525 ש"ח לצמיג (כולל איזון והרכבה ל2 החברות).

אותה פנצ'רייה התעקשה להציע הצעה הזויה-"צמיג מעולה שנמכר בכמויות של goodride ב440 ש"ח כולל איזון והרכבה, לא תמצא במחיר יותר טוב!". הוא לא הבין למה אני מגחך לו מול הפנים אחרי שאמרתי לו שאני לא נוגע בצמיגים סיניים של צ'ינג צ'ונג.

הצעה אחרת שקיבלתי- 500 ש"ח על continental conti premium contact 2 (למרות שבפנצ'רייה אחרת שבדקתי הציעו לי אותו בכמעט 100 ש"ח פחות אך לא היו מוכנים לערוב לכך שהצמיג טרי בן פחות משנה).

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור מהאוב עקב הפיכתו לרלוונטי יותר מתמיד החל מהשבוע :twisted:

הוצעו לי הצמיגים הבאים:

kleber hp3 xl במחיר 440 ש"ח.

kleber dynaxer hp2 קוד מהירות H עם דופן מחוזקת ב435 ש"ח לצמיג כולל איזון והרכבה. הבחור התחייב לצמיג טרי עד גיל חצי שנה.

bridgestone B250 במחיר של 450 ש"ח לצמיג.

yokohama A drive ב400 ש"ח לצמיג.

מקום אחר הציע לי את הצמיג ב315 לפני מע"מ ועבודה.

dunlop sp01 ב450 ש"ח לצמיג.

לצערי על continental contipremium contact 2 אין על מה לדבר-התשובה של כל פנצ'ריה שדיברתי איתם-"אין כמעט מלאי טרי בארץ והצמיג מ-א-ו-ד יקר".

מה אתם אומרים? באיזה צמיג לבחור?

פורסם

הייתי מברר גם מחירים של פלקן 912 ויוקוהמה C DRIVE II.

אני לא חושב שאפשר ליפול אם איזה צמיג מהרשימה ובכל זאת הייתי ממליץ על אחד מהשניים שציינתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סדרות שונות, ה C DRIVE הוא מסדרה גבוהה יותר מה שאמור להתבטא בצורת צמיג מוצלח יותר מבחינת אחיזה ונוחות (מתיימר להיות צמיג שקט).

איתמר.

פורסם

קראתי בחו"ל ביקורות על הפאלקן, לא מצטיין באחיזה על רטוב. מה לגבי ה C DRIVE 2? מישהו התנסה איתו?

אתר tires4u לא זמין עכשיו-הוא נפרץ :evil:

פורסם
מקפיץ את השרשור מהאוב עקב הפיכתו לרלוונטי יותר מתמיד החל מהשבוע :twisted:

הוצעו לי הצמיגים הבאים:

kleber hp3 xl במחיר 440 ש"ח.

kleber dynaxer hp2 קוד מהירות H עם דופן מחוזקת ב435 ש"ח לצמיג כולל איזון והרכבה. הבחור התחייב לצמיג טרי עד גיל חצי שנה.

bridgestone B250 במחיר של 450 ש"ח לצמיג.

yokohama A drive ב400 ש"ח לצמיג.

מקום אחר הציע לי את הצמיג ב315 לפני מע"מ ועבודה.

dunlop sp01 ב450 ש"ח לצמיג.

לצערי על continental contipremium contact 2 אין על מה לדבר-התשובה של כל פנצ'ריה שדיברתי איתם-"אין כמעט מלאי טרי בארץ והצמיג מ-א-ו-ד יקר".

מה אתם אומרים? באיזה צמיג לבחור?

ההמלצה שלי מודגשת באדום.

מדובר בצמיג איכותי, אוחז, בעל אורך חיים.

יתאים לך ויהווה תחליף טוב לקונטי שהיה לך.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

שלום רב

איןלי הרבה ידע בתחום הרכבים

אני צריך להחליף צמיגים אחוריים למאזדה 3 שנת 2008

הציעו לי FALKEN ב 680 ש"ח לשני הצמיגים

או קומו ב 700 ש"ח

מה יותר טוב? מבחינה בטיחותית ואמינות?

מה חשוב לי לדעת לפני שאני קונה? כדי שהפנצ'רמכר לא יעבוד עליי

תודה רבה

פורסם

מתן, דנלופ SP01 - אתה בטוח שזאת לא טעות?

במידה וכן, לך עליו - הוא לא "ירוק" בניגוד לאחרים ויספק אחיזה גבוה יותר - על חשבון אורך חיים קצר יותר (צמיג רך יותר).

בכללי, צמיג לא רע בכלל של דנלופ. בזמנו הגיעו GTI's עימו כציוד תקני מגרמניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS, זוהי לא טעות, מדובר בדנלופ sp01.

דווקא אורך החיים מהווה אצלי שיקול עקב קילומטרז' גבוה שאני עושה בשנה (למעלה מ16000), ולכן נראה לי שהדנלופ הזה יפסל.

על פניו נראה לי שהקלבר יהיו הבחירה הבאה שלי, השאלה היא האם כדאי hp2 לעומת hp3?

פורסם

דווקא הקילומטראז' שלך לא גבוה אלא ממוצע לחלוטין.

הרכב שלי עובר כ-25 אלף קילומטרים בשנה, זה נחשב למעל הממוצע והצמיגים המקוריים (הנקוק אופטימו K415) החזיקו 50 אלף קילומטרים ולמעשה הם לא יבשים והאחוריים עדיין מורכבים על הרכב. הקדמיים נשחקו מעט יותר בחלק הפנימי (לא משהו רציני בכלל אבל בכל זאת נכשלתי בטסט) והחלפתי בנתיים רק אותם, לקראת סוף השנה אחליף גם את הצמד האחורי.

רציתי מאוד לרכוש צמיגים ביום הטסט כדי לסיים עם זה אבל לא נמצא אף צמיג איכותי וטרי במידה שלי אלא רק סינים או קומהו.

הזמנתי 2 יוקוהאמה C drive 2 ואני מאוד מרוצה, חל שיפור ניכר מבחינת רעש ואחיזה ובמקרה ביום ההחלפה הכבישים היו רטובים כך שהפער היה ניכר עוד יותר.

בהצלחה.

פורסם

מצטרף להמלצה על BRIDGESTONE B250.

צמיג מצויין במחיר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...