Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן 2:

בגלל הבטיחות, המרווח והנוחות והאפשרות לנהוג ברכבים חלופיים מגוונים :lol:

מאזדה 3:

בגלל הביצועים, ובגלל שלא תכיר את אנשי השירות של חברת הליסינג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תפרט טיפה על שתי המכוניות ככה יהיה לכולם יותר קל לענות לך :lol:

מה הכוונה פה בדיוק?

מגאן II מול מאזדה 3...

מה הצרכים שלך?

אם הנאה מנהיגה לא ראשונה אצלך, אלא קודמות לה בטיחות \ נוחות - מגאן עדיפה.

ואם מדובר על המגאן סדאן היא גם מרווחת יותר בצורה משמעותית (מושב אחורי בעיקר).

לשלוש יש גם מזגן לא מבריק.

גיא

פורסם
מגאן 2:

מאזדה 3:

הביצועים במגאן עולים קצת על אלה שבמאזדה או שמא אני טועה?

פורסם
מגאן 2:

מאזדה 3:

מה הכוונה "האפשרות לנהוג ברכבים..." ?

פורסם
מה הכוונה "האפשרות לנהוג ברכבים..." ?
צבי מסתלבט על שאלת האמינות של המגאן. אם היא תהיה במוסך תקבל רכב חילופי ואז תהיה לך אפשרות לנהוג ברכבים אחרים...

בכל מקרה לי יש בבית מגאן II כ10 חודשים, עם אפס תקלות עד כה. ברור שזה לא מקרה מייצג להכל אבל זה יותר טוב מכלום. בכל מקרה לא הייתי חושש לקנות אותה, גם לא בתור פרטית (אצלי היא פרטית, לא ליסינג). ואם היא ליסינג בכלל לא הייתי לוקח את האמינות בתור שיקול כל שהוא.

קח בחשבון שיש הטוענים כי המזגן בשלוש לא עובד בצורה טובה במיוחד (וזה כנראה ניסוח עדין).

גיא

פורסם
קח בחשבון שיש הטוענים כי המזגן בשלוש לא עובד בצורה טובה במיוחד (וזה כנראה ניסוח עדין).

גיא

רק בגרסת הליסינג או בגרסת החברה גם?

פורסם

בסיבוב שערכתי בשניהן,אין ספק שהמגאן טובה מה 3,מרווחת בהרבה ונוחה ממנה לנסיעה.לעומת זאת ההיגוי עדיף בהרבה ב 3 וההתנהגות טובה יותר ומהנה יותר.מהניסיון שהצטבר עד עתה,הסתבר שהמגאן אמינה מאד,בלי אף מחלת ילדות,ומפתיעה לטובה,רק חבל שנוצרה לה סטיגמה של מכונית לא אמינה.לטעון שהמגאן 2 לא תיהיה אמינה,לא רציני ומתאים לפורום העוסק בנבואות וקריאה בקפה...המזגן במזדה הולך ומסתבר כנושא בעייתי,הוא פשוט לא מקרר,ואם הוא לא עובד במלוא העוצמה עם יותר מאדם אחד במכונית,אין סיכוי שהם לא יזיעו!בדלק מוטורס בינתיים מתכחשים לתופעה ומנסים לטפול את זה על פילטר מלוכלך(580 שקל!)מה שלא הגיוני במכונית חדשה לחלוטין.מסתבר שגם לאחר פירוק המסנן המזגן לא מקרר טוב,ומזכיר את המזגנים בהתקנה מקומית מלפני 20 שנה...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בסיבוב שערכתי בשניהן,אין ספק שהמגאן טובה מה 3,מרווחת בהרבה ונוחה ממנה לנסיעה.לעומת זאת ההיגוי עדיף בהרבה ב 3 וההתנהגות טובה יותר ומהנה יותר.מהניסיון שהצטבר עד עתה,הסתבר שהמגאן אמינה מאד,בלי אף מחלת ילדות,ומפתיעה לטובה,רק חבל שנוצרה לה סטיגמה של מכונית לא אמינה.לטעון שהמגאן 2 לא תיהיה אמינה,לא רציני ומתאים לפורום העוסק בנבואות וקריאה בקפה...המזגן במזדה הולך ומסתבר כנושא בעייתי,הוא פשוט לא מקרר,ואם הוא לא עובד במלוא העוצמה עם יותר מאדם אחד במכונית,אין סיכוי שהם לא יזיעו!בדלק מוטורס בינתיים מתכחשים לתופעה ומנסים לטפול את זה על פילטר מלוכלך(580 שקל!)מה שלא הגיוני במכונית חדשה לחלוטין.מסתבר שגם לאחר פירוק המסנן המזגן לא מקרר טוב,ומזכיר את המזגנים בהתקנה מקומית מלפני 20 שנה...

ביררתי עם אשתי, והיא טוענת שהמזגן אצלה בשלוש מקרר מצוין ומהר יחסית. היא עשתה עד כה רק כ 1500 ק"מ על האוטו, אבל כולם בקיץ והרוב בנסיעה עירונית איטית.

לגבי האמינות של המגאן, אני מסכים שאי אפשר לנבא אמינות של דגם ספציפי. מה שכן אפשר זה להתבסס על נסיון עבר עם היצרן - וכאן יש למאזדה (וליפניות בכלל)יתרון במוניטין.

אם מנטרלים את שיקולי ירידת הערך ועלויות אחזקה, גם אני הייתי בוחר במגאן. לא מדובר ב"רע" מול "טוב", אלא בדברים קטנים הקשורים בהנאה מהנהיגה ושנותנים עדיפות קלה לצרפתיה.

נמרוד

פורסם

אם ב-3 המאובזרת יש בקרת אקלים זה יכול להסביר את ההבדל בין דעתה של אשתו של נמרוד, לנעשה במכוניות של חברות הליסינג.

או שהרמת מכסה המנוע תגלה שהחליפו את המדחס במשהו זול יותר כדי לחסוך כסף.

(הרי כולנו יודעים שלחברות הליסינג ה-3 נמכרת בהרבה פחות מ-120000 ש"ח ולא מספיק להוריד כריות וחישוקים קלים כדי להצדיק את הפער במחיר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...