Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

קיבלתי הצעה ליונדאי I20 בצבע שחור מליסינג 2009 77000 קילומטרז.

מחיר 60000

מה דעתכם? משתלם?

נשמע גבוה מדי! באותו מחיר אתה יכול לרכוש אחת פרטית ומאובזרת.

פורסם
שלום,

קיבלתי הצעה ליונדאי I20 בצבע שחור מליסינג 2009 77000 קילומטרז.

מחיר 60000

מה דעתכם? משתלם?

אם הרכב במצב טוב, ויצא טוב בבדיקה, המחיר סביר מאד לרכב ליסינג - הפחתה של 10% מהמחירון.

גם הקילומטראז' סביר מאד - 25.000 ק"מ בשנה

אתה יכול לנסות להוריד את המחיר ל57.000 ש"ח - 15% הפחתה, ולהיות מבסוט מהעסקה.

מצאתי אחת פרטית ובמצב מצוין, אבל בצבע אדום, מה דעתך על הצבע?

אדום זה in בימינו

ענת

אוויס

פורסם
אם הרכב במצב טוב, ויצא טוב בבדיקה, המחיר סביר מאד לרכב ליסינג - הפחתה של 10% מהמחירון.

גם הקילומטראז' סביר מאד - 25.000 ק"מ בשנה

אתה יכול לנסות להוריד את המחיר ל57.000 ש"ח - 15% הפחתה, ולהיות מבסוט מהעסקה.

אדום זה in בימינו

ענת

אוויס

המחיר לא סתם סביר, הוא אפילו זול, אתה יכול לנסות להעלות את המחיר ל-66 אלף שקל שזה מחיר מחירון מלא, כי זה מה שהולך היום בשוק הרכב המשומש, בעיקר במכוניות שנמכרו כמעט בלעדית לציי רכב, והרי ידוע שהמחירון הוא תורה מהר סיני וכולנו חייבים למלא באדיקות אחרי מה שרשום בו.

ולא כדאי להתעסק בכלל עם רכישת רכב מאדם פרטי כי היום במגרש מתעסקים אך ורק עם מוכרים 100% אמינים ורכבים 100% שמורים.

ד"א גם קילומטרז' של 25 אלף בשנה הוא ממש ממש (ממש) נמוך ואני הייתי חושש מלקנות אוטו שנסע כ"כ מעט בשלוש שנים.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
המחיר לא סתם סביר, הוא אפילו זול, אתה יכול לנסות להעלות את המחיר ל-66 אלף שקל שזה מחיר מחירון מלא, כי זה מה שהולך היום בשוק הרכב המשומש, בעיקר במכוניות שנמכרו כמעט בלעדית לציי רכב, והרי ידוע שהמחירון הוא תורה מהר סיני וכולנו חייבים למלא באדיקות אחרי מה שרשום בו.

ולא כדאי להתעסק בכלל עם רכישת רכב מאדם פרטי כי היום במגרש מתעסקים אך ורק עם מוכרים 100% אמינים ורכבים 100% שמורים.

ד"א גם קילומטרז' של 25 אלף בשנה הוא ממש ממש (ממש) נמוך ואני הייתי חושש מלקנות אוטו שנסע כ"כ מעט בשלוש שנים.

אפשר תשובה לא בציניות :)?

פורסם

אני מתנצל שניצלתי את השרשור שלך כדי להסתלבט על ענת מאוויס,

ענת, זה לא אישי כלפיך.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מקבלת, באהבה

השאלה היא, האם אתה חושב שהגזמתי בהערכות שלי? האם המחיר לרכב ליסינג (7K מתחת למחירון),

והקילומטראז' באמת לא סבירים לדעתך?

ענת

[email protected]

אני מתנצל שניצלתי את השרשור שלך כדי להסתלבט על ענת מאוויס,

ענת, זה לא אישי כלפיך.

פורסם
ברצינות : האוטו מליסינג לא שווה יותר מ-50, גם אם אין לו שום תקלות.

השאלה אם אני יבוא אליו ויציע 50 הוא אמר לי שהוא לא יורד מה60..

פורסם

אז תעבור לרכב אחר, מה הבעיה?

יש המון חברות ליסינג, ולכל אחת מהן כמה עשרות i20, אתה חושב שלא תמצא אחת במחיר\מצב יותר טוב?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך הגענו להפחתה של 10% מליסינג?

לפי לוי יצחק הקדוש זה 10% רק אם זה ליסינג לאדם פרטי.

בכל מקרה, אני לא הייתי קונה מעל מחיר מחירון משוקלל של לוי יצחק, ולו בגלל שיכול להיות ששנייה אחרי העברת בעלות תהיה תאונה חס וחלילה, טוטל לוס, ואז בנוסף למכונית שהלכה, גם הלכו עוד כמה אלפי שקלים כי חברת הליסינג חושבת שיש לה מוצר פרימיום כלשהו שראוי להמכר מעל למחירון .

הייתי מתחיל להתמקח ממחירון לוי יצחק מינוס כמה אחוזים. וגם מבקש לראות מסמך כלשהו שמראה שזה ליסינג לאדם יחיד ולא ליסינג תפעולי לחברה שקר כלשהו שכל אחד נהג על הרכב.

פורסם

קודם כל השוק קובע את המחירון ולא ההיפך...

משיטוט אקראי ביד 2 - יש ערימות של i20 גם מיד פרטית למכירה במחירים דומים או נמוכים מזה שהוצע לך - כך שיש לאן להוריד את המוכר.

יש לזכור שבקנייה מחברת מוכרת אתה מקבל אחריות שאינך מקבל כשאתה קונה מאדם פרטי, וגם זה שווה כמה אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה פחות או יותר מחיר השוק. אני לא יודע מאיפה זרקו כאן מחיר של 50 אלף ש״ח, זה לא בכיוון.

ושוב, בפעם העשירית, לגבי מודעות ביד 2 - פרסמתי עכשיו ביד 2 13 מודעות ליונדאי i20 ב 45 אלף ש״ח. זה אומר שזה מחיר השוק?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...