Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה צריך מאזדה 3? אתה לא משפחה, אתה לא צריך תא מטען כדי לשים בו עגלת תינוק.

רד מהמאזדה.

הSC היא גם לדעתי בחירה מצויינת, אתה יכול אולי גם פולו GTI או משהו בסגנון.

פורסם
אשמח לפירוט על ההעדפה הזו :)

הייתי מעדיף את האיביזה בשל היותה משנתון מתקדם יותר, מאובזרת מאד, בעלת שילוב מנוע-גיר חסכוני וטוב ובעלת מראה נאה.

המאזדה מבוגרת, מצד אחד בעלת ביצועים מעט טובים יותר בגרסאת ה-2.0 ומצד שני שתיינית דלק.

בכל מקרה, גם המאזדה 3 לא רכב ספורטיבי ונראה לי שהאיביזה תספק אותך מבחינת מרווח ושימושיות.

פורסם
הייתי מעדיף את האיביזה בשל היותה משנתון מתקדם יותר, מאובזרת מאד, בעלת שילוב מנוע-גיר חסכוני וטוב ובעלת מראה נאה.

המאזדה מבוגרת, מצד אחד בעלת ביצועים מעט טובים יותר בגרסאת ה-2.0 ומצד שני שתיינית דלק.

בכל מקרה, גם המאזדה 3 לא רכב ספורטיבי ונראה לי שהאיביזה תספק אותך מבחינת מרווח ושימושיות.

אז אני באמת כנראה אלך על האיביזה, יש מחלות שצריך להיזהר מהן? משהו לשים לב אליו במיוחד בבדיקה?

פורסם
אז אני באמת כנראה אלך על האיביזה, יש מחלות שצריך להיזהר מהן? משהו לשים לב אליו במיוחד בבדיקה?

דברים שצריך לשים אליהם לב בבדיקה? דברים בעלי משמעות גבוהה, תאונות וכו'. זה מצויין בטופס הבדיקה, בדר"כ אתה גם מקבל הסבר ע"י הבודק. אם אתה לא בטוח לגבי משהו תמיד תוכל להעלות את טופס הבדיקה לכאן ולהתייעץ לגביו.

לשימושך גם השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427727

פורסם
דברים שצריך לשים אליהם לב בבדיקה? דברים בעלי משמעות גבוהה, תאונות וכו'. זה מצויין בטופס הבדיקה, בדר"כ אתה גם מקבל הסבר ע"י הבודק. אם אתה לא בטוח לגבי משהו תמיד תוכל להעלות את טופס הבדיקה לכאן ולהתייעץ לגביו.

לשימושך גם השרשור הזה:

תודה רבה! :)

פורסם

חשבת על הרנו קליאו ספורט? ועוד תצליח לצאת עם עודף ביד (לקורס נהיגה מתקדמת למשל..)

ואני חושב שאין באמת דבר כזה מתכון לריסוק בעץ, אז נכון שהוא נהג חדש, אבל זה לא מעיד בשיט על האופי נהיגה שלו.

במיוחד שהוא אומר שהוא מודע לחוסר ניסיון שלו על הכביש..

אני בטוח שיש לא מעט מבוגרים שריסקו רכבי ספורט בגלל שטויות.

ככה שאם לבחור יש את האופציה, למה לא להנות מרכב ספורט אמיתי?

פורסם

אני דווקא חושב שקליאו ספורט לנהג חדש זו צרה צרורה,מצטער.

לא נהגתי בקליאו הישנות(ובחדשה בדיוק 4 דקות)אבל ממה שהספקתי לקרוא פה בפורום מדובר על רכב עם תחת שובב שלא סלחן לטעויות נהג,בטח ובטח אחד לא מיומן.

לדעתי,כדאי לעלות בשנתון על חשבון כוח/ספורטיביות ולקנות רכב עם בקרות מצילות חיים,לצבור ניסיון ובהמשך להתקדם.

אם התקציב מאפשר קניית רכב ״פלפל״,ביחד עם בקרת החלקה ושאר רשתות ביטחון,מה טוב.

פורסם
חשבת על הרנו קליאו ספורט? ועוד תצליח לצאת עם עודף ביד (לקורס נהיגה מתקדמת למשל..)

ואני חושב שאין באמת דבר כזה מתכון לריסוק בעץ, אז נכון שהוא נהג חדש, אבל זה לא מעיד בשיט על האופי נהיגה שלו.

במיוחד שהוא אומר שהוא מודע לחוסר ניסיון שלו על הכביש..

אני בטוח שיש לא מעט מבוגרים שריסקו רכבי ספורט בגלל שטויות.

ככה שאם לבחור יש את האופציה, למה לא להנות מרכב ספורט אמיתי?

אני מעוניין ברכב מעל 2006, והקליאו ספורט החדשה יקרה לי מדי, מחירון הכי נמוך 80 +

מה גם שהרכב חזק מאוד , ממש באיזור הGTI של אבא שלי ומפחיד אותי חיה כזאת בשביל אוטו ראשון

בכל מקרה תודה :)

פורסם

לאון 4 טורבו, מושלמת לנהג חדש עם מערכת ההאלדקס ומשאירה הרבה עודף בכיס.

כשהESP מופעל גם הנהג החדש ביותר יתקשה להוציא אותה משלוותה, כל זאת בזמן שהיא מחמיאה לו על סגנון נהיגה ספורטיבי.

הקליאו הרבה יותר תובענית ממנה ותתן תמורה טובה יותר להנג שהתנסה על רכב "קל" יותר לפני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...