Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מתכנן לנסוע עם חברתי לאיסלנד לשבועיים שלושה בסוף הקיץ הקרוב.

המדינה הקטנה התברכה בפחות או יותר כביש אחד סלול ורציני ורבים מהאתרים המיוחדים של איסלנד, נגישים אך ורק לרכבי שטח (יש אפילו תקנות שאוסרות כניסה של רכבים רגילים לחלק מהאזורים - כדי שכל התיירים לא יהרסו את המכוניות השכורות).

בקיצור, החלטנו ללכת על ג'יפ, שאמנם יעלה יותר, אבל יאפשר לנו להגיע לרוב המקומות בשקט נפשי.

האופציה הכי זולה שלי היא הסוזוקי ג'ימני, שמבדיקה שערכתי בכמה אתרי אינטרנט, מסתבר שלמרות גודלו, מסוגל להתמודד עם רוב האתגרים שיוצבו לפניו (אני לא מתכוון לעשות דברים קיצוניים בכל מקרה - אינני נהג שטח מנוסה).

עכשיו, האם לדעתכם שווה להוסיף כמה מאות שקלים וללכת על גרנד ויטרה או טוסון? (הבנתי שהויטרה מצוין, אבל שהטוסון לא מבצע כל כך בשטח).

בהרבה כבישים באיסלנד צריך לחצות נחלים, קטנים וקצת פחות קטנים, עם אזורי חצייה מומלצים, ואני קצת חושש מהגובה של הג'ימני במקרה הזה.

חוץ מזה, כיצד לדעתכם כדאי לי ללמוד טיפים חשובים לנהיגת 4X4? יש מדריכים מומלצים באינטרנט או שאין כמו פשוט לשבת עם חבר עם ג'יפ? (אין לי אחד כזה בנמצא)

המון תודה מראש על כל העזרה,

חן

פורסם

אם אתם רק שניים מספיק לכם הסוזוקי ג'ימני אתם לא צריכים את כל הגודל של הויטרה או הטוסון(שאגב לא ממש מומלץ לשטח הוא יותר לעיר).

הנה סקירה על הג'ימני ,לדעתי הוא הבחירה הנכונה.

אם אתה רוצה טיפים טובים אין כמו הYOUTUBE בשביל להתחיל, למרות שאין דרך אחרת חוץ מללמוד בעצמך בשטח.

פורסם

ג'ימיני רכב נפלא...אבל קטן וקופצני.

הוא חד משמעית לא נוח לנסיעות ארוכות.

הויטארה, הרבה יותר מרווחת ונוחה ממנו.

טיפ קטן, לפני שאתה חוצה נהרות, תעשה קורס או הדרכה בסיסים בנהיגת שטח ותפעול הרכב.

חבל להרוס טיול על שטות של חסר נסיון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...