Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אז ככה, עד לאחרונה הייתי ממש מבולבל אבל לאחר המון תגובות שלכם (תודה רבה על כך) והתייעצות עם כמה חברים נשארה התלבטות בין 4 רכבים שאני חפץ. יונדאי i20/פורד פיאסטה/פולקסווגן פולו/סקודה פאביה.

קצת על אופן השימוש ברכב: אני לא מחפש רכב שנוסע מהר ולא חייב שיהיה זריז. אין לי בעייה שאני יהיה האחרון ברמזור. הנסיעות שלי הם אך ורק בגוש דן. מידי פעם שיש חתונה למישהו אז נוסעים קצת יותר דרומה (אשקלון מקסימום).

אני מחפש רכב עם גיר אוטומט במחיר של עד 70 אלף שח.

עד כה המידע שהשגתי על 4 הרכבים (שנתון חייב להיות 2007 ומעלה):

1. יונדאי i20:

יתרונות: ניתן לרכוש שנתון 2010 במחיר של 60 אלף ש"ח, חסכוני בדלק (12.56 בפועל לפי מה שבדקתי באינטרנט), חלפים זולים, מאובזרת יחסית טוב מבפנים

חסרונות: רכב פשוט יחסית ולא מיוחד - נופל ביופיו מהפיאסטה.

2. פורד פיאסטה:

יתרונות: ניתן לרכוש שנתון 2010 במחיר של 65 אלף ש"ח, מאובזרת יותר טוב מהיונדאי, רכב יפה לדעתי

חסרונות: לא חסכוני בדלק כמו היונדאי (11.57 בפועל לפי מה שבדקתי באינטרנט), חלפים לא הכי זולים.

3. פולקסווגן פולו:

יתרונות: רכב זריז וחזק, הכי חסכוני בדלק בחבורה(13.7 בפועל לפי מה שבדקתי באינטרנט) רכב יפה לדעתי אך פחות מהפיאסטה.

חסרונות: לא מאובזרת טוב, ניתן לרכוש שנתון 2008 במחיר של 58 אלף ש"ח, חלפים יקרים.

4. סקודה פאביה:

יתרונות: רכב זריז וחזק, ניתן לרכוש שנתון 2008 במחיר של 65 אלף ש"ח, מנוע אמין, רכב יפה לדעתי

חסרונות: לא חסכוני בדלק כמו היונדאי (12 בפועל לפי מה שבדקתי באינטרנט), חלפים לא הכי זולים.

בבקשה לא להמליץ לי על רכבים אחרים אלא רק להתייחס לרכבים שציינתי. אשמח לקבל עוד מידע מאנשים שמבינים ברכבים הללו. תודה רבה לעוזרים !!

פורסם

אני לא יכול להתאפק מלהמליץ על משהו אחר, חייב לשאול, בתקציב שמאפשר לך מיני חדשה ואוטומטית שנשמעת מאוד מתאימה לדרישות, למה לא בעצם?

היונדאי והפיאסטה יהיו יוצאות ליסינג/השכרה והפולו והפביה בנות 5 בערך אז למה לא לקנות רכב חדש?

בתקציב שלך נכנסת יונדאי I10 1.1 סוזוקי אלטו ואם תתאמץ טיפונת אז גם קיה פיקנטו.

בהצלחה.

פורסם

הוא ביקש במפורש לא להציע לו הצעות אחרות. חוץ מזה שהיצעת לו קופסאות גפרורים ואולי הוא רוצה שתהיה אופציה להושיב 3 מאחור.

יאללה i20 ונגמר הסיפור.

פורסם
אני לא יכול להתאפק מלהמליץ על משהו אחר, חייב לשאול, בתקציב שמאפשר לך מיני חדשה ואוטומטית שנשמעת מאוד מתאימה לדרישות, למה לא בעצם?

היונדאי והפיאסטה יהיו יוצאות ליסינג/השכרה והפולו והפביה בנות 5 בערך אז למה לא לקנות רכב חדש?

בתקציב שלך נכנסת יונדאי I10 1.1 סוזוקי אלטו ואם תתאמץ טיפונת אז גם קיה פיקנטו.

בהצלחה.

אני מתחתן, ילד יהיה עוד שנה-שנה וחצי ואני רוצה מקום לעגלת תינוק בתא המטען.

פורסם

או קיי, זאת באמת סיבה לרכוש סופר מיני.

הפיאסטה או ה-I20 שתצליח למצוא ב-60 אלף שקלים מ-2010 יהיו רכבים שלמרות המחיר האטרקטיבי עברו חיים לא קלים בכלל.

רצוי להתפשר על השנתון או לנצל את התקציב עד תומו בכדי לרכוש רכב מ-2010, כדאי לבדוק גם אצל המוכרים הפרטיים לפני שאתה קונה מליסינג.

בהצלחה.

פורסם

אני יכול להתייחס לפיאסטה האוטומטית כיוון שיש לי כזו מהעבודה.

אני מדבר על הדגם האוטומטי עם מנוע 1.4 ליטר.

יתרונות: מאובזרת למדי, איכות חומרים טובה, זריזה מאוד, בטוחה מאוד (7 כריות אוויר), ויפה מאוד לדעתי (גם חיצונית ובטח ובטח פנימית).

חסרונות: צמאה מאוד לדלק. לא עברתי על הצהרת היצרן, אבל אני עושה בערך 1/10 בנסיעה משולבת.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

Mike808 - אני באמת מתכוון לנצל את התקציב עד תומו בכדי למצוא רכב עם כמה שפחות קילומטרים.

ג'יפתח - אני גם התאהבתי באבזור ובמראה של הפיאסטה, מה שהרתיע אותי היה צריכת הדלק שלה. תגובתך רק חיזקה את חששותי, אני כנראה יוותר על הפיאסטה, לצערי. 1/10 צריכת דלק זה מוגזם לרכבים של היום, בעיקר עם מחירי הדלק.

למישהו יש סקודה פאביה בכדי להגיד לי כמה דלק היא אוכלת?

פורסם
Mike808 - אני באמת מתכוון לנצל את התקציב עד תומו בכדי למצוא רכב עם כמה שפחות קילומטרים.

ג'יפתח - אני גם התאהבתי באבזור ובמראה של הפיאסטה, מה שהרתיע אותי היה צריכת הדלק שלה. תגובתך רק חיזקה את חששותי, אני כנראה יוותר על הפיאסטה, לצערי. 1/10 צריכת דלק זה מוגזם לרכבים של היום, בעיקר עם מחירי הדלק.

למישהו יש סקודה פאביה בכדי להגיד לי כמה דלק היא אוכלת?

אין לי, אבל ברור שבאוטומטית רק עם מנוע 1.2 tsi היא חסכונית.

• תוכן חדש...