Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מול הקומפיוטסט במיזרח ראשון יש חנות תיקון אגזוזים ודודים.

אין לי שמץ איך קוראים לבחור או איך ניקרא העסק אני יודע שהוא ממוקם מעבר לחניה של הקומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשון.

אשמח אם מישהוא מכיר ?

או יכול לתת לי טלפון או כתובת ?

אשמח לעזרה רז.

פורסם

נראה לי שהם נקראים זברה אגזוזים.

היה לי לפני כמה שנים ניסיון ממש טוב איתם.

הייתי צריך דוד אחורי למרצדס. בשום מקום כמובן לא היה במלאי. כולם רצו להזמין וביקשו סכומים מטורפים כי מדובר ברכב "נדיר ואקזוטי" :roll: וכי הרגישו שמאוד קל לגזור קופון.

הגעתי לזברה ממש במקרה. הוא ישר ידע מאיפה להזמין את החלק. שילמתי את אותו הסכום כמו כל רכב אחר (לא ניצלו את הסיטואציה).

פורסם

מומלץ בחום, יש לי איתו ניסיון טוב מאוד.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הזברה הזה הוא מול הכניסה לקומפיוטסט אבל מול היציאה מהמכון טסטים יש את ארז "בני אגזוזים" והוא בנאדם זהב ואיש מקצוע טוב.

הממממ, קראתי שוב את הודעתך וראיתי שאתה מחפש את האגזוזן מול החניה של קומפיוטסט וזה סימן שאתה מתכוון לארז שאני מדבר עליו ולא לזברה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...