Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע להתקין בעוד כשעה רדיו-דיסק, מצאתי בזאפ CDE-103BT - ALPINE ב1250 כולל התקנה (+תוספת להתקנה בפריוס לטענתו) המתקין המליץ לי טלפונית לקנות פיוניר מפני שבמחירים האלו היחס תמורה נמוך באלפיין, ובפיוניר יש אפשרויות רבות לכוון את הסאונד לעומת האלפיין .

מה עדיף ??

אני לא מבין גדול בכיוונים שונים השורה התחתונה שלי היא לשפר במידה ניכרת את הסאונד של המערכת ( מתחבר למגבר Lightning audio ) ושיהיה ברדיו USB , בלוטוס לא חובה, התקציב גג 1200.

אני מעוניין בדעה שלכם ולא של המתקין .

תודה לעוזרים !

פורסם

המתקין צודק ,מכשירי אלפיין הזולים

במחירים של באזור 1000 שח

הם מכשירים דיי בסיסיים ,אם אתה לא צריך BT

אז הפיוניר באמת נותנים תמורה גבוהה למחיר

מכשיר כמו Pioneer DEH-9350SD

יתן לך הרבה יותר פיצ'רים מאשר ה-103

פורסם

אני לא מסכים, לפיוניר יש גוון מאוד מסויים בצליל והם נשמעים כמעת כמן כל רדיו דיסק סיני ששורץ בשוק. בסכום עד 1000 ש"ח דווקה קלריון נותן תמורה יותר טובה משניהם. לאלפיין הסדרות יותר יקרות 1500 ומעלה כבר שיפור משמעותי והם מאוד טובים. החלפתי במשך שנתים קרוב ל5 רדיו דיסקים שונים שכל החברות. לפיוניר אני יותר לא מתקרב,אלא אם אצליח להסיג מחיר טוב מאוד את P90 שלהם או P9, שלדעתי יחידי שאין לו את הצליל הצורם של פיוניר. P99 לא שמעתי לצערי...

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
ואיך תסביר את שאחד,שניים,שלוש,ארבע וחמש! 5 אנשים החליפו מהאלפיין הכה מפורסם והמדהים לפיוניר מהסדרות הגבוהות?

מF1 ל P99?

עריכה: תמיד יש רצון לשנות. להחליף.. זאת מחלה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
ואיך תסביר את שאחד,שניים,שלוש,ארבע וחמש! 5 אנשים החליפו מהאלפיין הכה מפורסם והמדהים לפיוניר מהסדרות הגבוהות?

תקרא מה שכתבתי .. הם לא החליפו מאלפיין F1 ל פיוניר זול... הסדרות P9, P90 הם סדרות HI-END. וזה מה שכתבתי, התיחסתי לסדורות זולות שהם לא שוות את המחיר.

פורסם
לא. :lol:

מה9887 ל99 ואו 80 וכ'ו.

זה כמו להשוות מרסדס עם מזדה. בקיצור, מה שאני רוצה להגיד כאן, מבחינתי הסדרות הזולות של פיוניר לא קיימות....

פורסם
P99 לא שמעתי לצערי...

רק בצפון יש 4 מכשירי P99 וP880 -ידוע לי על 3 .

יש מפגש צפון בשישי הקרוב.אתה מוזמן לשמוע . המון וריאציות מעניינות.

אגב,שאל מי זה יוני.יוני הוא הקוסם שלנו שמסוגל להוציא ממוצרים "מהסדרות הנמוכות" (גם פיוניר :wink:) איכות שלא תיאמן. :-P

ליאור

פורסם

לצערי זה רחוק לי, כי אני עובד ביום שישי ולא אספיק להגיע מירושלים. חוץ מזה אני כרגע בעצמי נוסע ללא מערכת, עד סוף סוף יהיה לי זמן לעשות בניה בדלתות. דיאבלו 3 לוקח לי את כל הזמן :)

פורסם
אני נוסע להתקין בעוד כשעה רדיו-דיסק, מצאתי בזאפ CDE-103BT - ALPINE ב1250 כולל התקנה (+תוספת להתקנה בפריוס לטענתו) המתקין המליץ לי טלפונית לקנות פיוניר מפני שבמחירים האלו היחס תמורה נמוך באלפיין, ובפיוניר יש אפשרויות רבות לכוון את הסאונד לעומת האלפיין .

מה עדיף ??

אני לא מבין גדול בכיוונים שונים השורה התחתונה שלי היא לשפר במידה ניכרת את הסאונד של המערכת ( מתחבר למגבר Lightning audio ) ושיהיה ברדיו USB , בלוטוס לא חובה, התקציב גג 1200.

אני מעוניין בדעה שלכם ולא של המתקין .

תודה לעוזרים !

פיוניר נותנת ביצועים מאוד הוגנים למחיר . צודק לפי דעתי

פורסם

אין לי ניסיון עם סדרות נמוכות של פיוניר, אבל הP80 והP99 מתעלים על האלפיינים בצורה שלא האמנתי, גם בהשוואות ישירות מול HX-D2\3 הP99 לא יוצא מופסד.

אני מאותה חמישיה שליאור ארזה הזכיר מוקדם יותר בשרשור

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני יכול להגיד שכאשר החלפתי את pioneer 7950 שהייה לי ב- alpine 112r לא חשבתי שיכול להיות כזה שינוי לטובה. הצליל כאילו נהייה חיי יותר. אני אישית הייתי קונה ב1200 ש"ח וכשיר יד שנייה. יש עכשיו clarion cz500 למכירה,alpine 9855,9882 ועוד המון דברים טובים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...