Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני שוקל לקנות ג'אנטים לרכב, הפורום הזה הביא לי את החשק :)

אם מתישהו ארצה לעשות טרייד אין לרכב, האם יתחשבו בדברים כאלה במחיר? האם אני אוכל לעשות טרייד אין ולהשאיר אצלי את הג'אנטים לרכב החדש?

פורסם

בדר"כ לא מתחשבים בג'אנטים בעסקת טרייד-אין לכן מומלץ להחזיר את הסט המקורי שבא עם הרכב לפני העסקה.

פורסם

שוק המשומשות היום כל כך מת ,ואני לא יודע איזה רכב יש לך ,אבל שתרצה למכור אם תצליח אולי יהיה עדיף להשאיר את הגנטים

.

פורסם

אין דבר כזה גודל סטנדרטי, כל רכב עם מידת הצמיגים, ומרווח ברגים מקורי משלו.

שמור את הסט המקורי כשתרצה לעשות טרידאין בעתיד תרכיב את הסט המקורי, אך יש סיכוי שתצטרך להחליף צמיגים אם יעבור זמן מה...

את הג'אנטים תמיד תוכל למכור ו/או לשמור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כשאני נתתי למגרש טרייד אין את הדובלו,הסוחר סיפר שלי פעם הגיע רכב עם מגנזיום והוא הציע לו מחיר,אותו הבעלים החליף את המגנזיום לטסות רגילות ובא שוב פעם לאותו המגרש,אותו סוחר כבר נתן לו פחות על הרכב.

לכן לדעתי כשתרצה למכור קודם כול תוריד אותם,ותגיע עם טסות רגילות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שוק המשומשות היום כל כך מת ,ואני לא יודע איזה רכב יש לך ,אבל שתרצה למכור אם תצליח אולי יהיה עדיף להשאיר את הגנטים

.

הוא לא דיבר על למכור אלה על טרייד אין .

פורסם

במגרשי הטרייד אין לא מתייחסים לכלום ושומדבר מבחינת תוספות...

ללא קשר,

איזו מילה מצחיקה זו סגסוגת :shock:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...