Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. נדל"ן תעשייתי / מסחרי - בדרך כלל הוא נדל"ן שבנק לאומי למשכנתאות נמנע ממנו, כל ההתייחסות והבחינה (היקף, הון עצמי, הון חוזר, מטרות, הכנסות, פחת, ועוד ועוד) שונה לחלוטין.

כרגע נתמקד בנדל"ן למגורים.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אני מזכיר שהמפגש הוא ביום רביעי הקרוב.

חייב להודות שראיתי חלקים מהמצגת שהכינו בבנק למשכנתאות, ולטעמי הם היו שיווקיים מדי.

למרות האמור וידאתי עם המרצה שהיא תתן הסבר מפורט על כל מסלול ומסלול, יתרונות וחסרונות ולמי מתאים, כולל דוגמאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לצערי לא אוכל להגיע עקב נסיעה לא צפוייה. היום בלילה אני נוחת בהולנד וחוזר רק ביום רביעי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחלה,

מזכיר לכל היתר שאני ממתין לכם מחר (רביעי) בערב.

לשעבר:

פורסם

אני גם אצטרך לבטל, החליפו לי את המשמרת ללילה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הכתובת:

דרך ירושלים 34 רעננה.

ההסבר:

בצומת הרחובות דרך ירושלים ואחוזה ברעננה יש שני מרכזים מסחריים + תחנת דלק.

אחד המרכזים (הנמצא בחלק הצפון מזרחי של הצומת) הוא שני מגדלים של כ -8 קומות, מחופים בזכוכית, ועליהם למעלה לוגו של לאומי ולוגו של הפועלים - זה המקום.

בצד הדרום מערבי יש מרכז מסחרי שמאחוריו יש דיור מוגן, אי אפשר לפספס - זה לא, אבל בו יש חניה חופשית ללא הגבלה. חוצים את הכביש ואתם אצלי.

הסניף שלי צמוד לניו פארם, והכניסה בערב תהיה דרך הלובי הצפוני (ליד אורנג' ו UBANK), עולים במעלית לקומה 1 ושם אנחנו מתחבאים.

למרכז המסחרי בו אנחנו נמצאים יש חניה חינם לשעתיים, אני באמת לא יודע מה קורה עם החניון בשעות הערב המאוחרות.

מחכה לכם בערב. (הרגע סיימתי את הזמנת התקרובת הצנועה לערב. (ישה, אני זוכר שהתחייבת לאכול עבור שני אנשים, ואני מתכוון לוודא שכך יהיה... :twisted: )

יואב

לשעבר:

פורסם

לצערי נאלץ לבטל עקב תוכניות של הרגע האחרון (חתונה).

אם יהיה מפגש נוסף בעתיד אני אשמח להגיע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כפי שנאמר, יותר דובדבנים לכולם.

Picture 2045.jpg

לשעבר:

פורסם

לצערי, חייב להבריז בדקה התשעים.

אני חוגג יום הולדת היום וחברים קבעו עבורי תוכניות אחרות.

באמת שרציתי להגיע; פחות בגלל הנושא (רווק, ללא תיכנונים למשכנתא בעתיד הנראה לעין), יותר כדי להכיר את הפנים שמאחורי השם משתמש.

מקווה שיהיו הזדמנויות אחרות לכך.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...