Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אי הבחנה בין המקרה שמתאור בתחילת השרשור לאלו שמתוארים בתגובות וזה לא אותו דבר לדעתי

כביש בין עירוני, מהיר, אם גדרות הפרדה וכ"ו - לא סביר לעמוד בשולים כמעט משום סיבה למעט רכב ששבק ואז יש לצאת בזהירות ולהמתין לגרר רחוק מהכביש. קל וחומר בנתיב הנסיעה עצמו. בתאונה של כביש 6 גם מתוארת יציאה לא זהירה מהאוטו

כביש עירוני, בעיקר כזה שממש נע בתוך שכונת מגורים, הולכי רגל חוצים אותו ומכוניות יכולות להשתלב בו ולצאת ממנו לחניה ממש בכל כמה מטרים על הנהג לצפות שיהיו מכשולים פזורים בכביש. יתכן שרכב יעצור להוריד נוסע - אני אישית חושב שאם אין אופציה סבירה בקרבת מקום, לא נורא לעמוד באמצע הנתיב להוריד משהוא ולהמשיך. זה לוקח 10 שניות.

לכן המגיבים שהופתעו מרכב עומד בנתיב שהם - בדקו גם את עצמכם בעיקר בשני פרמטרים: שמירת מרחק ומהירות בהתאם לתנאי הדרך.

פורסם

שלשום ירדתי מ-6 בניצני עוז וראיתי זוג נשים ערביות, עם תינוקות על הידיים ועוד שני ילדים לידן, עוצרות טרמפים על כביש 6. השעה שעת בין ערביים, עם ראות לא טובה. סכנת נפשות.

התקשרתי לדווח למשטרה.

היום בבוקר קיבלתי SMS שנשלחה ניידת (כנראה מערכת ה-SMS של המשטרה שומרת שבת).

מקווה שנשלחה...

בכל מקרה, שרואים סיכון בכביש, הדבר הנכון הוא לדווח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב כי החמור היה בטיפול במוסך.

מוות מיותר לחלוטין .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתם פשוט לא מבינים,

הרפואה היום הולכת ומשתכללת ופרטים (והכוונה לבני אדם) שפעם לא היו שורדים בטבע כי הם מטומטמים

גמורים, לצערי שורדים היום. זו פשוט דרכו של עולם לסנן מתוך החברה את האידיוטים האלה ולהשאיר לדורות

הבאים מאגר גנים קצת יותר חכם.

זה אולי מתנשא ועצוב לומר, אבל ככה אני רואה זה. אני לא שמח שמישהו מת אבל הערסים האלה הורגים אנשים

טובים והגונים בגלל השטויות שהם עושים - לפחות עכשיו הם לא יהרגו גם אחרים איתם.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

מאותה הסיבה שאנשים שותים ונוהגים - כי אנשים חושבים "לי זה לא יקרה". כמו שנאמר כאן כבר - זה רק מדלל את מאגר הגנים הדפוקים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דארווין, מכיר? (בטח שאתה מכיר רק לצורך התגובה) החזק/ החכם שורד. הטיפשים ימותו בתאונה מטומטמת. אין מה לעשות זה חלק מהחיים.

:mm_yeah:

זה לא מוות מיותר...זה רק עוצר המשך גלגול של גנטיקה דפוקה

פורסם
כביש עירוני, בעיקר כזה שממש נע בתוך שכונת מגורים, הולכי רגל חוצים אותו ומכוניות יכולות להשתלב בו ולצאת ממנו לחניה ממש בכל כמה מטרים על הנהג לצפות שיהיו מכשולים פזורים בכביש. יתכן שרכב יעצור להוריד נוסע - אני אישית חושב שאם אין אופציה סבירה בקרבת מקום, לא נורא לעמוד באמצע הנתיב להוריד משהוא ולהמשיך. זה לוקח 10 שניות.

לכן המגיבים שהופתעו מרכב עומד בנתיב שהם - בדקו גם את עצמכם בעיקר בשני פרמטרים: שמירת מרחק ומהירות בהתאם לתנאי הדרך.

אם אין אופציה סבירה להורדת נוסע אל תעצור ותוריד נוסע, תמשיך ליסוע עד שתמצא מקום בטוח לך ולנוסע שיירד.

מדהים אותי שאתה חושב שזה תקין להוריד נוסע ולהמשיך כי זה מעכב את התנועה רק ב10 שניות (נעזוב לרגע בצד את עניין החוצפה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מוות מיותר לחלוטין שיכל היה להמנע אם רק היו מקדישים מעט מחשבה,

לפי התיאור של איציק נ. האינסטינקט הראשוני היה לעצור לרדת מהרכב

ולראות "מה קרה לרכב" בלי להפעיל מעט מחשבה שמדובר בכביש מהיר

שחולפים בו רכבים רבים במהירות שהיא קטלנית לאדם.

ל'

לא יודע בהקשר לאחרים אבל האינסטינקט שלי הוא קודם כל לפנות את הכביש.

ממי שמסוגל לנשק רכב אחר בכביש 6 לא במצב של פקק פתאומי (ואני מניח שלא היה כזה כי אחרת הוא לא היה נדרס) מסוגל גם לחנות באמצע הכביש ולרדת מהאוטו.

אני רק מרחם על שני הנהגים האחרים (זה שנכנסו בו וזה שדרס את המטומטם) שהיו צריכים לחוות את תוצאות הטימטום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ביום שלישי עשיתי בפעם הראשונה כבר הרבה זמן נסיעה חיפה-ת"א

בדרך לשם בכביש 2 היו 3 רכבים בצד הכביש, כולם עם דלת שפתוחה לכיוון הכביש, ודביל שעומד בצד הכביש ומדבר בפלאפון.

אני כל פעם נדהם מחדש ושואל- למה??? עד כדי כך רע פה שאנשים מנסים להתאבד על הכביש עכשיו? אדם שהיה נוסע בצד הימני של הנתיב הימני, לא חדירה לשלוליים- בצד הימני של הנתיב, פשוט היה מוריד את הבנאדם ואת הדלת. נס שזה לא קרה.

תודה ל [הכניסו אל/ישות שמיימית לבחירתכם פה] על שקיים WAZE, כל פעם שמופיעה ההתראה "מפגע לפניך" זה האות שלי לעבור לנתיב השמאלי עד שאני עובר את הצרה הקרובה.

זה בדרך לשם.

בדרך חזרה? דברים הזויים. מיניואן עם משפחה שניסו לקשור את הקניות לגג באופן כושל, אז כל הכביש היה מלא בביצים, חלב, ירקות ופסטה (והמיניואן- בשוליים? לא. קצת על השול, האף 3/4 לתוך הכביש.), רוכב אופניים שהחליט שהוא מכונית ומותר לו לנסוע בנתיב, ומשפחת חרדים, 7 אנשים, שניסו לתפוס טרמפ ביחד.

הכבישים במדינה הזו זה לא פחות מקרקס.

פורסם

נאמרו כאן הרבה דברים נכונים. נתחיל בכך שכל הסיטואציה הקשה הזאת התחילה בתאונת חזית-אחור תמימה לכאורה ובעצירה בצד לצורך בדיקת הנזק והחלפת הפרטים. שמירת רווח והתנהגות חכמה של הנהגים בכלל - היתה מונעת מכל הסיטואציה להתפתח וזו דוגמה שבה די בצעד פשוט וקל כדי למנוע נזק כבד!

ועכשיו ללב הסוגיה: אני חושב שהבעיה או ה"טיפשות" שכאן הוא לא בעצירה דווקא על נתיב הנסיעה אלא בעצם הרעיון של עצירה על דרך בינעירונית (לאו דווקא "מהירה"). נהגים מרשים לעצמם לעצור בכביש בינעירוני כי "זה לא כביש מהיר", הם מרשים לעצמם לעצור בצד הדרך כי "הם לא חוסמים את התנועה" או כי "השול רחב וזה בטוח."

אז אני רוצה להגיד כאן שחור על גבי לבן: זה לא בטוח! לא רק על נתיב הנסיעה ולא רק בכביש מהיר, גם ב"סתם" כביש בינעירוני, גם בשוליים וגם אם הם ברוחב 6 מטרים ובאור יום, וגם אם שמים אפוד זוהר ומציבים משולש. הפתרון היחיד: לא לעצור! עדיף לגרום נזק לרכב - לתת למנוע להתחמם, לנסוע עם נורת שמן, לנסוע על החישוק ועל צמיג הרוס או להזיז את הרכב בכוח המתנע - הכל כדי להגיע למקום מבטחים - כביש צדדי, יציאה מהכביש, שביל, פירצה בגדר הבטיחות - כל מקום שמופרד באופן קשיח מהכביש. לא בשוליים, לא ב"מפרצים" הלא מוגנים בעליל בכביש 6 ולא בתחנת אוטובוס.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא תמיד יש לך ברירה.

אם מדובר בצמיג או אפילו נזק יקר אז ממשיכים אבל אם מדובר במשהו שיגרום לך להתקדם על 20 בכביש 6 אז פנה את הכביש כמה שאפשר כי המשך נסיעה מאוד מסוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אף אחד לא אמר לך להישאר על הכביש - רד לשוליים וסע לאט, ובלבד שלא תעצור עד שתגיע למקום בטוח!

אנשים חושבים שהסכנה היא שהרכב או הגוף שלהם יבלטו לנתיב הנסיעה ונהג שנוסע בנתיב "יקח" אותם איתו - זה לא נכון! הסכנה היא שנהג יסטה דווקא לכיוונך כשאתה עומד בצד, אפילו במרחק מהנתיב, ואז ייקח אותך איתו! למה זה קורה? כי לאן שאנחנו מסתכלים לשם אנו נוהגים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: משום מה חשב שזה הגיוני לפתוח לרווחה את הדלת השמאלית האחורית בצורה שהיא תבלוט לתוך הנתיב,

ראיתי לפני כמה ימים את הענישה: נהג אידיוט חשב שזה נחמד לפתוח בפתאומיות דלת נהג מבלי להסתכל במראה. הרכב: Honda Civic חדשה ונוצצת ומשאית חלוקה שהורידה לא את דלת הנהג תוך כדי כימות אכזרי ביותר של קורה קדמית. הנהג הטמבל ישב על כסא הנהג ובכה למישהו בטלפון (סוכן ביטוח? אישה?)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...