Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6x9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים חזקים מאוד וגם איכותים!

אבל חזקים זה המקום ראשון!

תקציב עד 1000שקל!

מה אתם חושבים כדי לבדוק?

musclecar.gif
פורסם

שמע אני שמעתי אותם אצל מישהו אם מגבר JBL 1004 וסט קידמי 165A Focal וזה ממש היה סבבה אני אהבתי יש לי מורל טמפו ולדעתי הפוקל באמת רמה אחת מעל,דרך אגב לפי דעתי תשקיע יותר בדברים אחרים 6X9 הם פריט יחסית שולי במערכת איכותית עדיף כך משהו פשוט יותר ותשקיע בסט קידמי ממש איכותי

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

הנה לך עוד כמה דברים מעניינים ובעיקר משוגעים אם תמצא אותם יחסית נדיר לפי מה ששמעתי JBL T696 LIMITED

JBL O953 POLK AUDIO DB691

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

תאמת זה לא ממש בשבילי...חבר מחפש רמקולים שיתנו בראש...

יותא מעניין אותו עוצמה ופחות איכות....

בדוק היתי הולך על פוקל אבל הוא רוצה יותר כוח...

אני חושב להביא infinity kappa 693.7

חשבתי גם על jbl t696 אבל איפו אפשר לקנות את הדבר הזה?

musclecar.gif
פורסם

אצלי יש קומפוננט אינפיניטי מקדימה 6.5 ומאחורה 6:9 של אינפיניטי משודכים גם למגבר שלהם.

אתה מוזמן לבוא לשמוע.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...