Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה היחידה שבחרו באנדרויד זה בגלל שזה הכי זול שאפשר.

שלא תדמיינו שאלו פלייבורים דומים לפלאפונים מתקדמים ותיהיה בהם אותה תמיכה וקצב עדכונים.

היום יש אנדרויד גם למקררים וממירי טלוויזה רגילים לגמרי.

השאלה מה רמת התמיכה שתינתן מאחורי זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שלא תדמיינו שאלו פלייבורים דומים לפלאפונים מתקדמים ותיהיה בהם אותה תמיכה וקצב עדכונים.

היום יש אנדרויד גם למקררים וממירי טלוויזה רגילים לגמרי.

השאלה מה רמת התמיכה שתינתן מאחורי זה.

ליביו

בחרו באנדרואיד כי זה מתקדם ויש לזה טונה של אפליקציות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז במה יבחרו? בIOS עם אייטיונס שמצריך לפרק את המערכת ולחבר אותה למחשב בבית בשביל לסנכרן שירים?

וגם זה רק אם התפללת טוב בבוקר...

כנס לפורום XDA ותראה איזה פיתוחים יש למכשירים שאפילו לא שמעת עליהם. אז נראה לך שלמערכת הזאת לא יהיו עדכונים?

פורסם

אבל בגלל מה שליביו אומר, (בהנחה שהוא בכלל צודק ובאמת לא יוציאו לזה עדכונים)

ככל שיתקדם הזמן ויתקדמו האפליקציות המכשיר ישאר מאחור דיי מהר.

כמו שתנסה להשתמש היום בוינדוס 98 :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל בגלל מה שליביו אומר, (בהנחה שהוא בכלל צודק ובאמת לא יוציאו לזה עדכונים)

ככל שיתקדם הזמן ויתקדמו האפליקציות המכשיר ישאר מאחור דיי מהר.

כמו שתנסה להשתמש היום בוינדוס 98 :wink:

למה שלא יוציאו עדכונים?

פורסם

יש פה שירשור אחד שקשור באופן ישיר או עקיף לאנדרואיד,שעדיין לא נכנסת אליו רק כדי להשמיץ את המערכת הפעלה הזאת?:|

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בחרו באנדרויד כי היא פלטפורמה רחבה מאוד , עם הרבה תמיכה - וכן מאוד מתקדמת.

זה הרבה יותר זול מלפתח פלטפורמות IN HOUSE כמו שהיו עושים עד היום או לקנות פלטפורמות יקרות מאוד מצד שלישי.

יש בזה הרבה טוב.

בקשר לאפליקציות - אל תבנה על זה יותר מדי - הפרגמנטציה של המכשירים האלו (ככל שהם רחוקים יותר מפלאפון) עצומה , וכמות היחידות וההכנסות ממכשירים כאלו נמוכה משמעותית מפלאפונים.

מה שאומר שהכדאיות של להמשיך לתחזק , לבנות לזה אפליקציות ולהוציא עדכונים נמוכה מאוד.

תחשוב שאם היום - מכשיר פלאפון שמוכר מליונים בן שנה לא מקבל עדכונים (ואם כן - תלוי לאיזה מפעילה הוא שייך או אם פרצת אותו) - מה יקרה עם הד יוניט שעולה אותו הדבר אבל מוכר (ואני מפרגן להם אש) עשירית מכמות היחידות?

במיוחד בחברה שההתעסקות הטכנולוגית שלה שונה לגמרי?

אני קצת פאסימי (ולא קשור לאם זה אנדרויד , IOS , סימביאן או WIN95....)

גם אם לוקחים את אפל - במכשירים "שוליים" בBUSSINESS LOGIC שלהם כמו הAPPLE TV - הם לגמרי מזייפים עם כמות העדכונים , הפיצ'רים ורמת המכשיר, ולא סתם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
יש פה שירשור אחד שקשור באופן ישיר או עקיף לאנדרואיד,שעדיין לא נכנסת אליו רק כדי להשמיץ את המערכת הפעלה הזאת?:|

לא :) כי יש לי מה להגיד.

והפעם כמו שהסברתי - אין לזה קשר לזה שזה אנדרויד או כל מערכת אחרת.

מה לעשות אנחנו כותבים לנושאים שקרובים לליבינו (והכוונה למובייל - שוק שאני עוסק בו יום יום מכיוון של פיתוח בתור המקצוע בחברה שעושה גם וגם , ככה שאני לא ממש מדבר מנקודת משתמש הקצה שמתלהב מהפלאפון שלו - כי זה הסמארטפון הראשון / שני / שלישי ובטוח ששלו הכי טוב)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מודע לעובדה שאתה מפתח לIOS ולא סתם עוד טמבל שחושב שבגלל שלו ולכל העולם יש IOS אז הוא הכי טוב.

אבל עדיין יש בהודעות שלך שקשורות לאנדרואיד סוג של זילזול או השמצה,גם אם אתה לא מנסה בכוונה.:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

איזו אלטרנטיבה יש לאנדרואיד בכלל? אין כרגע שום אופציה אחרת למכשיר מהסוג הזה (אלא אם אתה רוצה לפתח את כל התוכן והאפליקציות בעצמך, שזה טירוף מוחלט כמובן).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לדעתי - אני מסכים שאין אלטרנטיבה טובה למערכות ברמה גבוהה שלא רוצים להפיק IN HOUSE. (למרות שתיהיה בטוח שחברות יוקרה עדיין ישתמשו בIN HOUSE)

THAT SAID - זה בעניין של UI וכל מני תוכנות מגניבות. האם זה יהיה תחליף טוב לCAR PC? אני לא חושב.

אני חושב שזה פשוט יקח את שוק הנוכחי של מערכות הפעלה גרועות וירים אותו קצת. אל תצפו פשוט לגלקסי S3 + עדכונים ברכב וזו הנקודה שלי. טונות של אפליקציות? די תשכח מזה. עידכונים בקצב של סלולארים? אני אתפלא אם יצא יותר מעדכון , שתיים (בדיוק כמו למערכות היום - וגם אז הרוב לא עושים אותם אף פעם).

יהיה מעניין לראות אם זה הכיוון הכללי של השוק במערכות מבוססות צגי מגע.

ואם כבר בנושא - אל לנו לשכח - אנדרויד לא הומצאה כמערכת הפעלה עבור מכשירים עם צגי מגע בכלל.

PSY :) קשה , אבל לרוב אני משתדל להיות אובייקטיבי.

Then dying is forgetting

פורסם

לא יהיה אף אחד בשוק הזה שלא יאמץ את אנדרואיד (או בסיכוי נמוך, Windows Phone) בתוך מספר שנים. היתרונות של אנדרואיד כלכך גדולים ומשמעותיים, ופיתוח in house כלכך מסובך בהשוואה שזה הולך להיות הסטנדרט. אני מהמר שזה גם יכנס בOEM בעתיד הקרוב מאוד.

• תוכן חדש...