Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיקסר מוגבר 1200W של ברינגר, יש לינק עם מפרט מלא: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.behringer.com%2FEN%2FProducts%2FPMP3000.aspx&h=wAQGVbJsg

ויש לי גנרטור של 1000W ,

השאלה היא כזאת, האם המיקסר יצרוך פחות וואטים במידה ואני לא ישתמש בכל העוצמה שלו , כך שאני יוכל לחבר את המיקסר(על שתי שליש מהעוצמה) + כמה מנורות , והגנרטור של ה 1000W יסחוב, או שתמיד המיקסר הזה יצרוך 1200W ללא קשר לעוצמה שאני ישחרר לרמקולים?

כל תשובה, טיפ, עזרה, יתקבלו בשמחה...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

המיקסר לא צורך 1200 וואט תמיד, זה בהחלט תלוי עוצמה.

לא כדאי לחבר ציוד אלקטרוני רגיש לגנרטור בודד שעובד על קצה יכולת אספקת הזרם שלו. זה לא מתכון לאריכות ימים של הציוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התייעצתי בחנות של גנרטורים והמוכר אמר לי שאין שום בעיה להפעיל אפי' יותר מזה על הגנרטור, כיון שהצריכת חשמל היא חשמל אלקטרוני ולא סיבובי , ודוקא חשמל סיבובי הוא הבעיה ...

האמת , אין לי מושג בזה, האם יש אמת בדבריו?

אני פשוט מפחד שבאמצע חפלה על הכנרת הגנרטור יקרוס..

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אין בעיה, פשוט תערבב קורט אבקת חשמל אלקטרונית בדלק ויהיה בסדר. לא להתבלבל עם האבקה הסיבובית, היא זולה יותר אבל לא תביא תוצאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חשמל אלקטרוני ולא סיבובי

אני לא מומחה בחשמל, וגם לא יודע לענות על השאלות שלך, אבל המשפט המצוטט פה למעלה נשמע כמו החארטה של החיים מצד המוכר. מה זה חשמל אלקטרוני וחשמל סיבובי? נשמע כמו "הקרבורטור נפל לרדיאטור ועשה סמטוחה מכל הפלאגים".

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יכול מאוד להיות שמהמוכר מבלבל כל מיני מושגים אחרים בחשמל.

יש מושג שנקרא הספק ריאקטיבי שהוא הספק שמיוצר על ידי הגנרטור אך אינו נצרף על ידי הצרכנים והוא נובע מקבלים וסלילים שנמצאים בצרכנים. ההספק הזה יכול להתפרש כ"הספק סיבובי", כלומר הספק שחוזר לגנרטור. זה כמובן לא מדויק, אבל זאת פרשנות מאוד נפוצה.

בקיצור, אל תעמיס את הגנרטור קרוב להספק הנומינלי שלו, במיוחד כשמדובר בציוד אלקטרוני רגיש (מחשבים, מגברים וכו') כי עומס היתר עלול לגרום לירידה בתדר הרשת ולבעיות מתח שיגרמו לנזקים בציוד שלך. אופציה אחרת היא לחבר את הציוד דרך מייצב מתח כמו אל-פסק אונ-ליין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקצר - מה שמנסים להגיד לך זה שממש לא.

הגנרטור לא יספיק... א ב ל

עם כל הכבוד לברינגר ולמספרים המונפצים האלו - 1200 ואט זה המון עד לא ריאלי למכשיר הזה.

עם ציוד של 200 ואט ל2 ערוצים (שהיה יותר מכפול בגודל הזה + מיקסר לא מוגבר) ניגנתי גם הופעות של 300 איש.

מקצת קריאה באינטרנט - נראה שהוא בערך 200 ואט (וגם זה על הצד האופטימי) אבל ההספק המקסימלי של המכשיר (לא של ההגברה שהוא מיצר) הוא 1000W.

ככה שלא אתה לא יכול להיות רגוע עם זה על גנרטור כזה + נורות (שתלוי בסוג אבל במיוחד פרוג'קטורים זה המון).

כלל אצבע? אתה צריך גנרטור חזק ב50% מהמקסימום שתשתמש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נראה לי שהמוכר התכון ל- AC ול- DC. מתח ישר ומתח חליפי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המיקסר יכול לספק 1200W לרמקולים!!

הוא לא צורך 1200W ב 220V. (צריך לבדוק בחוברת. כתוב בערך)

ולגבי המגבר של המיקסר יוכל להוציא 600W RMS (נגיד) ב 4 אום לכל ערוץ 2X.

מעשית לרוב עובדים עם רמקול אחד לכל צד. שזה 8 אום. וזה כ 300W

גנרטור של 1000W זה נתון מקסימלי? או נטו?

כי גנרטור של 1000W נטו זה גנרטור של כ-1300W.

וגנרטור של 1000W מקסימום זה כ 600-800W נטו.

ולגבי התאורה. איזה תאורה את רוצה לחבר?

כי פרוזקטור של 500W . זה 500W נטו!

ומנורת PL (מנורה חסכונית) של 60W זה -60W נטו.

ולכן צריך לדעת יותר פרטים לגבי הציוד.

ובכללי גנרטור לציוד הגברה עדיף גנרטורים מיוצבים. (לרוב יופיע עליהם שעון עם מחוג. )

במידה ולא. עדיף גנרטור שהיה חזק בכ300W יותר לפחוות מהצריכה המקסימלית. של הציוד.!

אחרת נפילה (שיעול. הבהוב) של הגנרטור יכול לגרום לנזק יקר לציוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה חברים על התשובות, מייצב מתח יש לי בגנרטור, תאורה אני כנראה ישים מנורות חסכוניות,

יכול להיות שאני לא הבנתי טוב את המוכר, כי אין לי מושג בתחום...

אני צריך לשקול מה לעשות, כמה שידוע לי הגנרטור זה 1000W נטו , אני אבדוק שוב ואראה מה עושים..

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם אתה רוצה אמינות, אתה צריך גנרטור בעל הספק כפול - לפחות - מהצריכה המירבית.

הצריכה היא ההספק הנצרך ע"י המכשיר ולא ההספק המיוצר, כלומר מגבר שמוציא 100W אינו צורך 100W אלא הרבה יותר - וזה אמור להיות כתוב עליו.

אם אתה מנסה להפעיל ציוד שצורך 1KW עם גנרטור של ~1KW, צפה תקלות.

דני

• תוכן חדש...