Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצל מי אתם ממליצים לי לתקן בגוש דן? מה אופי הבעיה?

תודה

פרט את הבעיה , האם כאשר הרכב בנסיעה מורגש אויר חם שנכנס ?

אם כן , האוורור נמצא על מצב חיצוני ולא סירקולציה פנימית.

פורסם

כן, תבדוק את מצב הכנסת האוויר. היה לי אותו דבר, לקח כמה דקות להבין, אחרי ששיניתי, האוויר החם הפסיק להכנס.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• ספונסר פורום
פורסם

איזה שנה הקורולה שלך?

כנראה שהבורר נתקע ויש להחליפו.

לקבלת דיאגנוסטיקה יותר מדויקת פנה אל מוסך זיסו אשר יושבים ברחוב הראש 2 פינת סלמה בת"א.

פורסם
איזה שנה הקורולה שלך?

כנראה שהבורר נתקע ויש להחליפו.

לקבלת דיאגנוסטיקה יותר מדויקת פנה אל מוסך זיסו אשר יושבים ברחוב הראש 2 פינת סלמה בת"א.

שנת 1999, כמה עולה להחליף בורר?

פורסם

צריך לבדוק מה קרה, אולי זה בכלל לא הבורר כי אם מניפה תקועה או סה"כ כבל שהשתחרר.

האם בעת העברת הבורר בין סירקולציה פנימית לאוויר מבחוץ יש הבדל בעוצמת הרוח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צריך לבדוק מה קרה, אולי זה בכלל לא הבורר כי אם מניפה תקועה או סה"כ כבל שהשתחרר.

האם בעת העברת הבורר בין סירקולציה פנימית לאוויר מבחוץ יש הבדל בעוצמת הרוח?

איתמר.

אז ככה, אני שמתי לב שכאשר אני מדליק את כפתור רמת המיזוג , נדלק גם הכפתור בצד ימין A/C אוטומטית, וכאשר אני מחזיר את הכפתור חזרה כבה כפתור ה A/C,התחלתי להקפיד לכבות את הכפתור לפני כיבוי הבורר ואז לא נדלק לי המזגן אוטומטית ואין לי בעיה עם הרדיאטור, אז היכן הבעיה?

פורסם

נראה לי שאתה מבלבל כמה נושאים שונים.

אתה יודע איך נראה המתג שבורר בין סירקולציה פנימית לאוויר חיצוני?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נראה לי שאתה מבלבל כמה נושאים שונים.

אתה יודע איך נראה המתג שבורר בין סירקולציה פנימית לאוויר חיצוני?

לא התבלבלתי המתג הנ"ל תקין לחלוטין.גם כאשר מתג הבורר סגור נכנס אויר חם של חימום אך כאשר הרדיאטור כבוי לא נכנס שום אויר לרכב במצב של הזזה לסגירת אויר מבחוץ, כאשר הכפתור נמצא בצד ימין יש זרימה של אויר מבחוץ

פורסם

אני מנסה להבין את תוכן ההודעות שלך וקצת מתקשה.

שים לב כאשר בורר הסירקולציה נמצא בצד השמאלי ולא הימני (מעל הלחצנים של המזגן ומתחת לפתחי האיוורור באמצע הקונסולה)

כמו כן הקפד לכבות את כפתור ה-A\C לפני כיבוי המזגן , כמו כן כאשר הינך מפעיל חימום אינך נדרש ללחוץ על כפתור זה, אך ורק בעת קירור נדרשת לחיצה על מנת להפעיל את המדחס.

כמו כן בדוק שמצב שבורר החום קור נמצא באמצע בידיוק (סימון כלפי מעלה)

כמו כן, אם ברצונך לבדוק אם הבוררים של מזגן וחימום קירור "נטחנו" פשוט שלוף אותו.

פורסם
אני מנסה להבין את תוכן ההודעות שלך וקצת מתקשה.

שים לב כאשר בורר הסירקולציה נמצא בצד השמאלי ולא הימני (מעל הלחצנים של המזגן ומתחת לפתחי האיוורור באמצע הקונסולה)

כמו כן הקפד לכבות את כפתור ה-A\C לפני כיבוי המזגן , כמו כן כאשר הינך מפעיל חימום אינך נדרש ללחוץ על כפתור זה, אך ורק בעת קירור נדרשת לחיצה על מנת להפעיל את המדחס.

כמו כן בדוק שמצב שבורר החום קור נמצא באמצע בידיוק (סימון כלפי מעלה)

כמו כן, אם ברצונך לבדוק אם הבוררים של מזגן וחימום קירור "נטחנו" פשוט שלוף אותו.

1.אכן בורר הסירקולציה נמצא בצד השמאלי

2.כפתור ה A/C נדלק לי אוטומטית יחד עם המזגן (חימום וקירור) לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מכבה לפני כיבוי המזגן לא נדלק לי הכפתור אוטומטית בקירור.,יכול להיות שאם איני מכבה את הכפתור המזגן ממשיך לעבוד אפילו שהכפתור של הדלקת המזגנים בחימום נמצא ב OFF?.

3.מה פרוש בורר החום והקור נמצא באמצע בדיוק? הרי תלוי בעוצמה שאני רוצה.

4.איך "שולפים"?

5. תודה!

• תוכן חדש...