Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב שעבר זמן תשלום אגרת הרכב לפני חודש, אני רוצה למכור אותו אז החלטתי להעביר אותו טסט.

עכשיו שאני יקח את הטופס שעבר הזמן לתשלום לדואר וירצה לשלם ולאחר מכן להעביר אותו טסט האם יש צורך באישורים

או שהדואר והטסט לא מעניין אותם האם פג התוקף ?

אם יש צורך באישורים איזה אישורים צריך והאם יש קנס ?

כמו כן האוטו בחניה ולא עלה על הכביש (מצבו טוב והוא במצב תקין- הוא משנת 95 ואני צריך לקבל אישור על ברקסים ממוסך מורשה).

פורסם

אתה משלם את האגרה, ניגש למשרד הרישוי מבקש אישור תנועה זמני ל48 שעות, ניגש למוסך עובר בדיקת בלמים ומשלם על אישור תקינות בלמים ע''ס 200 שקל.

לאחר מכן אתה ניגש למכון רישוי ועושה טסט.

לרכב חייב להיות ביטוח חובה בתוקף, אם אין לך כזה גש לחברת הפול, ביטוח חובה לשבוע עלותו 164 שקלים.

בהצלחה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לרכב יש ביטוח לעוד 4 חודשים

השאלה האם בדואר ובמכון רישוי יבואו בטענות על זה שעבר התאריך של האגרה ?

פורסם

מכיוון שאין לרכב רשיון בתוקף ואסור לו לנוע על הכביש אתה מוציא רשיון זמני שמאפשר לך לנוע על הכביש ל-48 שעות לצורך ביצוע תיקונים וביצוע הטסט.

בדואר ובמשרד הרישוי לא יבואו בטענות שמועד הרישוי עבר.

אם עוצר אותך שוטר אתה מציג לו את הרשיון הזמני ושלום על ישראל.

פורסם

כמובן שהרישיון הזמני הוא לצורך העברת הטסט בלבד ואין לנוע איתו בחופשיות בכבישי ישראל.

במידה ויעצור אותך שוטר לביקורת ואתה סתם נסעת ברכב להנאתך יש סיכוי גדול שתסתבך (אלא אם אה ממש יצירתי ותצליח לשכנע את השוטר שהנסיעה שלך קשורה איכשהו לטסט).

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מתעלק על השרשור,

שאלה כללית של כן ולא.

רכב שעמד שנתיים ומשהו ללא טסטים כל התקופה, האם בכדי להשמיש אותו חייב לשלם את כל הטסטים החסרים ורק אז ניתן להשמיש?

תודה וסליחה על ההקפצה.

Polo 2012

פורסם
אתה משלם את האגרה, ניגש למשרד הרישוי מבקש אישור תנועה זמני ל48 שעות, ניגש למוסך עובר בדיקת בלמים ומשלם על אישור תקינות בלמים ע''ס 200 שקל.

לאחר מכן אתה ניגש למכון רישוי ועושה טסט.

לרכב חייב להיות ביטוח חובה בתוקף, אם אין לך כזה גש לחברת הפול, ביטוח חובה לשבוע עלותו 164 שקלים.

בהצלחה.

לא צריך לעשות ביטוח בפול. אפשר בחברה רגילה.

במידה ויעצור אותך שוטר לביקורת ואתה סתם נסעת ברכב להנאתך יש סיכוי גדול שתסתבך

לא יסתבך ולא נעליים, למה להפחיד? משטרת ישראל הפסיקה לאכוף נסיעה עם רישיון לא בתוקף, ובכל מקרה זה קנס של 250 ש"ח.

• תוכן חדש...