Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לעד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין ברכב אוטומט, מתאים לבין-עירוני, אספקה מיידית.

חשבתי על היאריס מה דעתכם?

(ולמנהל הפורום, תאמין או לא זה אכן דחוף לי, מבחינתי מחר אני סוגר אז תיקח את ה"עלק" ושמור על הנימוסים בבקשה,כמו שמנהל ראוי)

תודה.

פורסם

קיה ריו האצ'בק מגיעה מאוד מאובזרת ב-102 אלף שקלים אם אני זוכר נכון, היא חבילה טובה.

בהצלחה

פורסם

ה-SX4 לא ממש מגיעה ל-100 אלף שקל, להסתדרות המורים ה-outdoor מוצע ב-106,490 ללא אגרת רישוי ואביזרי מיגון.

הסוויפט המאובזרת (GLXI) ב-99,990.

פורסם

היי,

תודה לכולם. מעניין מאד מה שאתם אומרים לגבי הריו. הייתי בקיה ובדקתי רק את הפיקנטו (התקציב היה שונה) אבל אם אני זוכר טוב התחושה בכל הקאיות מבחינת עיצוב פנים היתה זולה, אבל יתכן שניתן לבדוק מאובזרות יותר - אין ספק שאחזור לשם עכשיו.

הייתי בפג'ו, ה- 207 בשנתון האחרון שלה ויפסיקו לייצר את הדגם, לכן המחיר. לא אהבתי את התחושה בה, מיושן וקלסטרופובי.

עשיתי נסיעת מבחן בסוזוקי סוויפט החדשה - נסיעה כייפית אבל מרגישים כל גפרור על הכביש...

הפולו על פניו קצת יקרה לכיס, אבדוק אם אכן יש מבצע.

מה לגבי: סיטרואן C3/פורד פיאסטה/סקודה פאביה מול הריו?

פורסם

הפאביה אופציה מצויינת (האופציה שאני בחרתי) אבל אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה בכל הנוגע לאספקה בפאביה.

את הדגם של המבצע אני מניח שיש לאספקה מיידית, לגבי האוטומטיות אני מאמין שתצטרך להמתין לאספקה, לפני חודשיים היה כאן מישהו שסיפר שהוא נדרש להמתין עד מרץ או אפריל בשביל גימור ספורט DSG.

האמביאנט תיכנס לך לתוך התקציב, האלגנס גם כן אם תגרד עוד כמה שקלים, הספורט כבר בורחת ב17-18 אש"ח מהתקציב שלך.

פורסם
היי,

תודה לכולם. מעניין מאד מה שאתם אומרים לגבי הריו. הייתי בקיה ובדקתי רק את הפיקנטו (התקציב היה שונה) אבל אם אני זוכר טוב התחושה בכל הקאיות מבחינת עיצוב פנים היתה זולה, אבל יתכן שניתן לבדוק מאובזרות יותר - אין ספק שאחזור לשם עכשיו.

הייתי בפג'ו, ה- 207 בשנתון האחרון שלה ויפסיקו לייצר את הדגם, לכן המחיר. לא אהבתי את התחושה בה, מיושן וקלסטרופובי.

עשיתי נסיעת מבחן בסוזוקי סוויפט החדשה - נסיעה כייפית אבל מרגישים כל גפרור על הכביש...

הפולו על פניו קצת יקרה לכיס, אבדוק אם אכן יש מבצע.

207 קלסטרופובית? מדובר באחת המכוניות הכי מרווחות בקטגוריה, במיוחד במושבים הקדמיים.

• תוכן חדש...