Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את זה במאגר HARVARD.

צילמו את הרכב מכל כך הרבה כיוונים, אפשר לחשוב שמינימום מדובר בחללית של חוצנים שנתחה עכשיו על כדור הארץ.

:lol:

לינק 1 :

http://via.lib.harvard.edu/via/deliver/fullRecordDisplay?_collection=via&inoID=130095&recordNumber=2&fullgridwidth=5&method=view&recordViewFormat=grid

לינק 2 :

http://via.lib.harvard.edu/via/deliver/fullRecordDisplay?_collection=via&inoID=130042&recordNumber=1&fullgridwidth=5&method=view&recordViewFormat=grid

תהנו. שבת שלום.

פורסם

בשנים עברו כל מכונית חדשה באמת היתה אטרקציה.

אני זוכר שבגיל 10 או 11 אני וחבר ראינו פעם ראשונה BX בבני ברק, איך רצנו אליה בהתרגשות.

היום לא נראה לי שאיזה ילד רץ לראות את המאזדה 3 החדשה.

פורסם

וואו! הרבה זמן שלא ראיתי BX מהסדרה הראשונה עם הדשבורד ה"משוגע" הזה. לפני 10 שנים ראיתי אחת שנת86 כחולה, ומאז אף לא אחת. לBX מודל 88 שהיתה להורים שלי, כבר היה דשבורד והגה הרבה יותר משעממים. גם המאותתים הקדמיים גדלו, אם אני זוכר נכון.

תודה על השיתוף

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

היתה לי אחת כזאת מודל 88'. נוחה מאוד אבל זוועה טכנולוגית . השיא היה כשהייתי מעורב בתאונה קלה וכל החלק הקידמי נעלם .

ביטלתי את הרשיונות והעמדתי אותה ליד הבית. העיריה גררה אותה לחניון העירוני. באותה תקופה היו די הרבה מהסוג הזה באזור מגורי . עובדי העיריה החלו ללקט ממנה חלקים עד שמהגופה נשארו מעט עצמות .

פורסם
אוקיי, אז אם כך תרשמו בחיפוש VOLKSAGEN ISRAEL יש שם תמונות של חיפושיות בבונדד.

מה קשור? מישהו שאל?

ולנושא. הרכב הזה היה אחד הנוחים לאבא שלי היו לפני כמה שנים 2 כאלה, הרכב היה מהנה מאוד, היה גם אמין חוץ מהמערכת ההידראולית.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
וואו! הרבה זמן שלא ראיתי BX מהסדרה הראשונה עם הדשבורד ה"משוגע" הזה. לפני 10 שנים ראיתי אחת שנת86 כחולה, ומאז אף לא אחת. לBX מודל 88 שהיתה להורים שלי, כבר היה דשבורד והגה הרבה יותר משעממים. גם המאותתים הקדמיים גדלו, אם אני זוכר נכון.

תודה על השיתוף

את הכחולה ראית במקרה בר"ג?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא, ברחובות דווקא. היתה יפה מאד והצבע נראה מקורי, מעניין מה עלה בגורלה...

אני ממש אוהב את הדשבורד הפסיכי הזה, שנוגד כל היגיון ושונה מכל רכב אחר באותה תקופה. אם אני לא טועה, אפילו מנופים של איתות ומגבים כמו באוטו רגיל אין כאן, אלא כפתורים פזורים מסביב ללוח השעונים. גם הספידומטר תוף מסתובב נראה חללי לגמרי!

bx-dash.jpg

כשפיז'ו באו לעשות סדר בסיטרואן ,שהיתה על סף פשיטת רגל, כל המוזרויות האלה עפו לפח ואיתן (לדעתי לפחות) חלק מהייחוד של המותג.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
לא, ברחובות דווקא. היתה יפה מאד והצבע נראה מקורי, מעניין מה עלה בגורלה...

אני ממש אוהב את הדשבורד הפסיכי הזה, שנוגד כל היגיון ושונה מכל רכב אחר באותה תקופה. אם אני לא טועה, אפילו מנופים של איתות ומגבים כמו באוטו רגיל אין כאן, אלא כפתורים פזורים מסביב ללוח השעונים. גם הספידומטר תוף מסתובב נראה חללי לגמרי!

bx-dash.jpg

כשפיז'ו באו לעשות סדר בסיטרואן ,שהיתה על סף פשיטת רגל, כל המוזרויות האלה עפו לפח ואיתן (לדעתי לפחות) חלק מהייחוד של המותג.

גם אני מאוד מאוד אוהב את הדשבורד של הBX 85-86 !

ועוד יותר אני אוהב את הפנים של הGSA שמזכיר אותו רק יותר יפה ומיוחד

gm2001_GSA_skydelis.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...