Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

אחרי הסופה האחרונה אמורים להיות תנאי גלישה סבירים הימים הקרובים אז נראה לי שזה הזמן לקחת את זוגתי ולגלוש קצת:)

צריך קצת עצות-

• מה הדרך המהירה לשם ובחזור (יוצא וחוזר לתל אביב)?
  • האם מומלץ לצאת לפני הזריחה ולהגיע מוקדם או להיפך, להגיע באיזור 11-12?
  • איפה שוכרים ציוד? באתר עצמו?
  • יש דרך להוזיל את כל הסיפור (יקר טילים: כניסה לאתר 50, סקיפס 250, ציוד 150, דלק 150, כל זה לאדם(!) ועוד לא אכלנו כלום..)

בקיצור, יש לי יום אחד להתארגן על עצמי, תשפכו כל מה שאתה יודעים :)

תודה!

פורסם

נצל את היום לשעות נוספות כדי להתגבר על החור בכיס.

כבר הרבה שנים לא ביקרבי בחרמון, אבל ניסיוני במקומות בילוי המוניים מסוג זה הוא כי כדאי להגיע מוקדם כדי לתפוס חניה נוחה ןלבזבז כמה שפחות זמן בקופות.

אוכל ושתיה מביאים מהבית - בד"כ האוכל יקר מאוד במקומות מסוג זה, שבהם רק 1-2 בתי אוכל. אם רוצים אפשר להכנס בדרך הביתה למסעדת דרכים. ממילא לאחר יום כזה תזקק למנוחה בדרך (נהיגה למרכז הארץ תארך 2.5-3 שעות גם בפי פקקים חריגים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההמלצה היחידה היא לוותר על הרעיון ולהמנע מהאכזבה.

לנסוע לחרמון כדי לגלוש זו חוויה מתישה ועלובה. החל בתורים בכניסה, המחיר הגבוה, המוני האדם, התורים בהשכרת הציוד, הציוד הלא מתוחזק והשרות הגרוע בהשכרה, והתורים במעלית.

אם אתה גולש עם נסיון, זה פשוט לא שווה את זה בשביל כמה שעות של גלישה.

אם אתה מנסה בפעם הראשונה זה יוציא לך את החשק מספורט מהנה.

פורסם

אל תגיע גם לשם ואל תעבור דרך הישובים הדרוזים, הילדים המקומיים מפציצים את המכוניות העוברות ושבות בשלג.

חוויתי את זה על בשרי לפני יומיים ולמזלי זה הסתיים בלי נזק.

פשוט חבורה של פרימיטיבים.

סע למרום גולן והסביבה, יש שם מספיק שלג.

פורסם

3 פעמים נסעתי לצפון בשבוע הקודם, ראיתי רק שלג בעומק ס"מ וחצי והלאה לא נתנו לעבור.

במרום גולן/ נווה אטי"ב/ הר בנטל או אורטל/ ביקורת ביטחונית של החרמון עוד יש שלג ויהיה גם מחר?

פורסם

עוד כמה גרושים ודיל טוב וסגרת חופשת סקי אמיתית באירופה עם תמונות ששווה למסגר

תכלס, העצה של gsi16v זאת העצה הכי טובה בכל השרשור הזה.

תיקנתי לך וחסכתי לך תגובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמובן.

אם אתה יוצא מהמרכז- צא ממש מוקדם (איזור שעה 4:00) כדי להגיע באיזור 6:30 למג'דל שאמס (אני אוהב לעלות דרך מחניים(גשר בנות יעקב) יש גם כביש מעולה לנהיגה אם כבר אז כבר..

אתה מגיע ישר לקראת סוף הפקק לשער הראשון שיפתח לקראת 7:30 . כל דקה שתאחר תעלה לך בפקק נוראי!

השלג בימים אלו מצוין!! לא ,זה לא אירופה אבל אני בטוח שתהנה מאוד. המלצה חמה- גלוש במסלול השיאון.

ישנם אומנם הרבה מאוד מבקרים בחרמון אבל מעט מאוד גולשים - הייתי שבוע שעבר ולא היה תורים כלל לרכבל העליון ולא בשיאון .

קח איתך תיק, שים לך שתייה ואוכל ,יש איזור ליד הרכבל שכולם מניחים את התיקים שלהם- לא ייגעו לך בזה.

חשוב- קרם הגנה. ביום שימשי אתה תישרף מההחזר של השמש בשלג.

ודבר אחרון - יש לי ציוד למכירה אם אתה בעניין :-)

בהצלחה.

05022012712.jpg

05022012710.jpg

05022012698.jpg

20120205_121659.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...