Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני עומד לפני רכישת רכב כאשר התקציב הינו 50-60 אלף ש"ח .

הדרישות הן - שנת 2008 ומעלה , 1600 , יד 1/2 , ק"מ לא גבוה . אין בעיה עם רכבי ליסינג (נהג יחיד) .

האופציות הינן - קיה סיד (שקשה למצוא) , פורד פוקוס , מיצובישי לנסר (קלאסיק) .

האם יש מי שיודע ומוכן לתת טיפים באשר לרכבים אלו ?

נאמר לי שעדיף שלא להתקרב למיצובישי - יש מי שיודע לתת הסבר מדוע (אני רואה גם כן שמחירהן נמוכים משמעותית מהקטגוריה השאלה היא אם רק בגלל ש"ממליצים שלא להתקרב או שאכן יש בעיה ברכב כמו למשל הקורולה 2008 ).

תודה מראש .

פורסם

למיצובישי אין שום בעיה, ביחס למתחרות החדישות בזמנה היא הייתה מעט מיושנת אבל הרכב זריז, הגיר האוטומטי מעולה, המרווח בפנים לא מצטיין וגם צריכת הדלק לא מדהימה. אבל אם אתה לא נוסע הרבה ורוב הנסיעות הן בין עירוניות אז אפשר לשקול רכישה שלה, במיוחד בדילים שחברות הליסינג נותנות עליה ובמלאי העצום שנמצא אצלהם.

הסיד היא מקבילה של היונדאי I30 והיונדאי נפוצה יותר אז אפשר לנסות לחפש גם את היונדאי למרות שהיא בד"כ נמכרת במחירים גבוהים מהקיה עקב סחירות עדיפה.

הפורוד פוקוס הכי מרווחת והכי נוחה אבל יחידת הכוח עצלה וחלשה יחסית.

נסה גם את מאזדה 3 שהיא כנראה הרכב הכי נפוץ במגרשים האלה ומוצעת לאחרונה במחירים נמוכים מהרגיל עקב הכמויות הגדולות.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

את הI30 אני מכיר כי הייתה במשפחה אצלי כזו וזה רכב מעולה , הסיד באה בחשבון מאחר והיא הגרסא הזולה יותר של הI30

קשה לי להאמין שאוכל למצוא I30 במצב טוב בפחות מ65K

מבין ה-3 , בהתחשב בקושי למצוא קיה סיד , אתה אומר ללכת על הפורד ? (אתה מדבר מניסיון , החזקת פוקוס במקרה?)

פורסם

נהגתי כמעט בכל המשפחתיות בדגמי הליסינג בשנים האחרונות כרכבים צמודים מהעבודה.

אני מדבר מניסיון אישי ומחוות דעתי האישית על כל רכב.

פורסם

שאל את מי שאמר לך להתרחק מהלנסר למה הוא מתכוון?

יש לי לאנסר וגם המלצתי לחמי לרכוש כזו.

הרכב אומנם מיושן אבל הוא עושה את העבודה ומפגין אמינות מצויינת.

כמובן שהייתי מעדיף i30 אבל מדובר על הבדל של כמעט 20000 שקל.

הפיתרון הוא קניה של פוקוס וידיעה שהרכב עצל ולא מבוקש כמשומש.

מצד שני הפוקוס מרווחת ובטיחותית ומאוד נוחה.

ממליץ על פוקוס מאמצע 2008 והלאה (שאחרי מתיחת הפנים).

סימן הזיהוי החיצוני העיקרי לדגם זה הוא פנסי האיתות שבמראות הצד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אינך זקוק למרחב במושב האחורי (להושבת ילדים, כמובן), ותא מטען ענק..

אז ממליצה לך לבדוק את הלנסר, מבין השלושה.

גם מבחינת ביצועים, הפוקוס מ2008 'מיושבת' ועצלה מדי.

ענת

אוויס

שלום ,

אני עומד לפני רכישת רכב כאשר התקציב הינו 50-60 אלף ש"ח .

הדרישות הן - שנת 2008 ומעלה , 1600 , יד 1/2 , ק"מ לא גבוה . אין בעיה עם רכבי ליסינג (נהג יחיד) .

האופציות הינן - קיה סיד (שקשה למצוא) , פורד פוקוס , מיצובישי לנסר (קלאסיק) .

האם יש מי שיודע ומוכן לתת טיפים באשר לרכבים אלו ?

נאמר לי שעדיף שלא להתקרב למיצובישי - יש מי שיודע לתת הסבר מדוע (אני רואה גם כן שמחירהן נמוכים משמעותית מהקטגוריה השאלה היא אם רק בגלל ש"ממליצים שלא להתקרב או שאכן יש בעיה ברכב כמו למשל הקורולה 2008 ).

תודה מראש .

• תוכן חדש...