Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הזמנתם יונדאי ולוסטר Inspire, ומועד האספקה שלכם הוא פברואר-מרץ, ביום שישי הקרוב תעגון האוניה עם הרכב שלכם בנמל אשדוד (מכיוון שהרכבים מגיעים מהודו)

בנוסף, צריך להגיע משלוח של יונדאי ולוסטר Elite, הדגם הזה מיוצר בדרום קוריאה ולכן מגיע באוניה אחרת, ככל הידוע לי המשלוח הזה יצא לדרך לפני שבוע וצריך להגיע לארץ גם בימים הקרובים, מקסימום עד סוף החודש.

למישהו אולי יש קצת יותר מידע לגבי המשלוח של ה Elite? תאריך עגינה?

שאלה נוספת, האם קיים הבדל בין איכות ההרכבה בין רכבים שמיוצרים בהודו לבין רכבים שמיוצרים בדרום קוריאה?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא יוצר בהודו, סביר יותר שהאניה תעגון באילת לא?

*עד עכשיו הייתי בטוח שוולוסטר מיוצר בטורקיה

Aprilia Shiver 750

פורסם

צודק, ההגיון אומר שאם זה מגיע מהודו יהיה פשוט יותר להוביל את זה לאילת.

אבל כנראה שמישהו בדרך איבד את ההגיון, ורכבים מהודו מגיעים לאשדוד.

למיטב ידיעתי רוצים להסדיר חוקים בעניין שיקבעו שממדינות מסויימות משלוחים יגיעו לנמלים ייעודיים, זאת אומרת במקרה הזה מהודו לאילת.

אני יודע שליונדאי יש מפעל בצ'כיה ואם אני לא טועה מיוצרת שם ה i30, לגבי המפעל בטורקיה, אני חושב שהוא קיים אבל אני לא בטוח לגבי איזה דגמים מייצרים שם, בכל מקרה הולוסטר לא מיוצרת שם אלה בהודו ובדרום קוריאה. אם אני מעריך נכון גם ה Suprme מיוצרת בהודו (נתקלתי במישהו שהזמין את הדגם הזה ואמר שאמרו לו שייצטרך לאסוף את הרכב מנמל אשדוד)

פורסם

את מעמד הביניים מקפחים? :-(

ולא ממש מעניין מאיפה לאסוף את הרכב, רק שיגיע כבר!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
את מעמד הביניים מקפחים? :-(

ולא ממש מעניין מאיפה לאסוף את הרכב, רק שיגיע כבר!

אתה מתכוון ל Supreme?

פורסם

לפי מה שאני יודע, המשלוח של הסופרים צפוי למרץ-אפריל, אך ככל הנראה האוניה עם הדגם הזה תצא לדרך בתחילת פברואר ותגיע לקראת סוף פברואר כך שהרכבים יסופקו בתחילת מרץ או סוף פברואר.

פורסם

זה לא משנה אם הייתי מזמין סופרים או אינספייר, בסוכנות היו אומרים לי "צפי קבלת רכב מרץ - אפריל".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה לא משנה אם הייתי מזמין סופרים או אינספייר, בסוכנות היו אומרים לי "צפי קבלת רכב מרץ - אפריל".

תלוי מתי הזמנת, בתחילת החודש הגיע משלוח עם Inspire וב 27 לחודש מגיע אחד נוסף. אני מאמין שהיית מקבל את ה Inspire באמצע ינואר או באמצע פברואר. הם תמיד לוקחים לעצמם זמן ביטחון לכל מקרה שלא יהיה.

פורסם

מאיפה אתה יודע כלכך הרבה? :-D

אגב, אני הזמנתי את הסופרים ב-2 ל-12, אם זה עוזר במשהו.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בסוכנות בת"א אמרו לי במפורש שהרכב מיוצר בקוריאה בלבד.

הודו? מישהו יכול לאשר את הדבר הזה? :evil:

בסוכנות משנה בהרצליה אמרו לי שה Inpire מיובאת מהודו, ושה Elite בדרום קוריאה.

אגב, ניסיתי למצוא את 2 האוניות, זו עם ה Inspire שמגיעה לאשדוד וזו עם ה Elite שצריכה להגיע לאילת

ולא מצאתי שום תיעוד עליהן באתר של "חברת נמלי ישראל". יכול להיות שמצנזרים אוניות שמגיעות מהאזורים הללו מטעמי בטיחות? מישהו יודע מה הסיבה שלא ניתן למצוא אותן?

פורסם

supreme, inspire, elite...

נשמע כמו שמות של סדרות שונות של כלי מטבח.

לפני שאתם קופצים - לא לכעוס, זה לא נגדכם אלא נגד השמות המגוחכים האלה. מעניין אם הדביק אותם פה היבואן (הימור שלי) או שכך זה במקור, כי באנגליה הדגם היקר יותר נקרא פשוט SPORT.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
supreme, inspire, elite...

נשמע כמו שמות של סדרות שונות של כלי מטבח.

לפני שאתם קופצים - לא לכעוס, זה לא נגדכם אלא נגד השמות המגוחכים האלה. מעניין אם הדביק אותם פה היבואן (הימור שלי) או שכך זה במקור, כי באנגליה הדגם היקר יותר נקרא פשוט SPORT.

היבואן הדביק לרכבי יונדאי את השמות האלו, וזה לא רק בולוסטר זה גם בשאר הדגמים.

אם תחפש באינטרנט Hyundai veloster elite, תמצא רק תוצאות מישראל.

• תוכן חדש...