Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מוואלה!

משפט אחד בכתבה הקפיץ אותי:

"כחלק מאכיפת ההליך, ימנעו מאבטחי הרכבות מהחיילים לעלות לרכבת ויפנו אותם לאוטובוסים שימתינו להם בתחנות."

סליחה? צה"ל יכול להחליט שלא לממן נסיעת חיילים ברכבת, אבל באיזו זכות וסמכות ימנעו מאבטחים עליית חיילים לרכבת (בתשלום)?

:turn-l:
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה באמת אושר, אין מאושר ממני.

סוף סוף יהיה מקום ברכבת.

סתם אני לא באמת נוסע בה אבל רציתי להתבדח על הכותרת.

פורסם

אתה בחרת לפרש את זה ככה , אני דווקא פירשתי את זה שחיילים שיבואו לרכבת המאבטחים בבידוק יגידו להם שהם צריכים לשלם וזו בעצם ה"מניעה" לעלות לרכבת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כאילו אין לצהל הזה מספיק צרות עם נפקדים וחיילים בעיתים, תנו להם עוד סיבה לשנוא את הצבא הזה.

בשירות שלי בשום מצב לא הייתי מספיק להגיע בזמן ביום ראשון ללא הרכבת, כל איחור היה גורר משפטים וריתוקים על ימין ועל שמאל.

מעניין לראות איך זה יתפתח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפי מה שהבנתי חיילים שישלמו יוכלו לעלות.

לדעתי זה ממש לא בסדר, במקום להוסיף עוד רכבות, טרטרו חצי צה"ל ומליוני כספים ישפכו על הסעות מיוחדות.

פורסם
אתה בחרת לפרש את זה ככה.

אני מאוד מקווה שאתה צודק! ואם כן, סליחה שפירשתי באופן עקום ומסולף מלים כמו "אכיפה" ו"מאבטחים ימנעו" :oops:

פורסם
אני מאוד מקווה שאתה צודק! ואם כן, סליחה שפירשתי באופן עקום ומסולף מלים כמו "אכיפה" ו"מאבטחים ימנעו" :oops:

המילה אכיפה מתייחסת להליך , ההליך - חיילים לא יוכלו לעלות לרכבת בראשון , כדי לאכוף את ההליך הזה יש למנוע מחיילים לעלות לרכבת , המילה מניעה לא בהכרח אומרת שימנעו פיזית , גם להגיד לחייל שבא להכנס שהרכבת בתשלום זה סוג של מניעה ואכיפת ההליך.

לא באמת ציפית שהמאבטחים ירוצו ויעצרו חיילים ויורידו אותם מרכבות ולא יתנו להם להכנס לתחנה גם אם שילמו.

מקווה שהבנת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמובן ששכחתי לצטט את הכותרת "חיילים לא יוכלו לנסוע ברכבת בראשון בבוקר".

לשמחתי, זו באמת רק הפרשנות העקומה שלי. או שמישהו ממש התחרפן שם בוואלה!

מצא את ההבדלים בניסוח:

הארץ "חיילים לא יוכלו לנסוע בחינם בימי ראשון בשעות הבוקר החל מעוד שבועיים, כך החליטו הערב (ראשון) צה"ל ורכבת ישראל". "מתחילת השבוע יחולקו לכלל החיילים גם מידעונים שיפרטו את ההסדר החדש. בעוד שבועיים יבצעו אנשי קבע ונגדים משימת סדרנות בתחנות הרכבת, כדי להכווין את החיילים לתחנות ההסעה הסמוכות.".

MAKO: "במסגרת המהלך יופעל מערך היסעים ייחודי עבור החיילים, בימי ראשון בשעות הבוקר, כתחליף לשירותי הרכבות. המערך יחל לפעול החל מיום ראשון הבא בעוד כשבוע. חיילים בשירות סדיר שירצו בכל מקרה להיעזר בשירותי הרכבת ביום ראשון בבוקר, ייאלצו לשלם עבור התענוג."

YNET: "

בקרוב: חיילים לא ייסעו חינם ברכבת בא' בבוקר

במטרה להפחית את העומסים בקרונות ובתחנות: רכבת ישראל צפויה לחייב חיילים לשלם על נסיעה החל בעוד שבועיים"

פורסם

המפקחים לא יכולים למנוע מחייל ששילם מכספו לעלות לרכבת. מי שישלם - יסע.

אל תשכחו שלא זורקים את החיילים לחסדי הטרמפים אלא מסדרים להם הסעות שיסעו במסלול הרכבת, כמובן שחינם וללא תשלום. הסעות חיילים היו קיימות בעבר וקיימות גם היום.

לבחור שהציע להוסיף רכבות - אי אפשר. אין מספיק רכבות וגם אם היו עוד רכבות לא היו מסילות להפעיל אותן עליהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מפתיע אותי שהתקשורת, כהרגלה, רוצה לייצר כמה שיותר רעש ומהומה באמצעות כותרות מגמתיות ומטעות, אבל כן מפתיע אותי איך אנשים מאמצים קריאה מגמתית, מבלי להתעמק בנושא.

אז לאלה שפספסו - מדובר רק בחלק מהקווים (מת"א צפונה ולהיפך), ורק במשך שעות בודדות (6:00-9:00). יותר מכך, כתוב גם שהחיילים הקרביים (שמהווים חלק גדול ממשתמשי הרכבת ביום ראשון בבוקר) יקבלו אישור להגיע יותר מאוחר לבסיס.

המהלך כאמור מבוצע כדי לחסוך לצבא כסף, שכן נסיעת חיילים ברכבת בשעות הבוקר של יום ראשון עולה לו הרבה מאוד כסף.

ועצה לאלה שנוטים להיכנס להיסטריה מכל כתבה קטנה ולהתחיל לארוז מזוודות לקראת המעבר לחו"ל (או לפחות לדבר על כך) - תקראו דברים לעומק להבא, ורצוי שגם אותם תיקחו בערבון מוגבל (מה לעשות, התקשורת לא תמיד מדווחת על מה שקורה כפי שהוא קרה באמת).

פורסם

מדובר בסה"כ בשעות שבין 6:00 עד 9:00. אני לא יודע מה רכבת ישראל מרוויחה בשעות האלו.

מצד שני צה"ל יכול להתארגן על הסעות מאוחרות בשעה 14:00 שתפזר את הצפוניים/דרומיים לבסיסיהם.

וכן בשני המקרים השבוע בצה"ל יתחיל ביום ב'. ויסתיים ביום ה'.

פורסם

Step

כרגיל + שעה.

אם אתה בהכשרה/מעביר הכשרה יש לך הסעות ממחנה נתן.

אם אתה משרת שם אז בצער רב קו 44. או להתקמבן עם אחד המ"פ ולבוא בהסעה של ההכשרה.

!

!

!

!

!

לשכור יחידת דיור בקדש ברנע :-)

• תוכן חדש...