Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות זוג קומפוננטים ור"ד חדשים לרכב.

האם תוכל להמליץ לי על כאלה,בטווח המחירים של- 200-450 לזוג קומפוננטים, כמו גם לר"ד.

ר"ד וקומפוננט מספקים,בעלי סאונד איכותי וגבוה(אם יש כאלה בטווח מחירים שציינתי).

תודה מראש :)

נ.ב אתמול המליצו לי על קומפוננט Tempo 6 ומערכת של clarion cz200 אבל היא יקרה מדי עבורי.

פורסם

מהמעט נסיון שיש לי בפורום הזה,אתה לא תצליח למצוא בסכום הזה רדיו דיסק וקומפוננט,אם תוסיף עוד 150-200 אולי תצליח למצוא יד שנייה.

פורסם
מהמעט נסיון שיש לי בפורום הזה,אתה לא תצליח למצוא בסכום הזה רדיו דיסק וקומפוננט,אם תוסיף עוד 150-200 אולי תצליח למצוא יד שנייה.

התכוונתי שהתקציב שלי בכללי הוא עד 950 שקל...לחלק ל-2= על רדיו דיסק עד 450, לזוג קומפוננטים גם 450

פורסם
תחפש פיונר סדרה 4 ומורל טמפו/מקסימו אופטימלי בשבילך

ניסיתי למצוא...תוכל לתת לי בבקשה דגמים ספציפיים?

• תוכן חדש...