Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רק כדי לסגור מעגל, קניתי בסוף מגבים לCitroen c4 מ אוטו 365 פה בפורום..

ב 100 וקצת, והם עובדים מעולה(!) אני לא זוכר שהמקוריים עבדו ככה אי פעם.

לא חורקים, לא משאירים פסים, פשוט מעולים.

פורסם

שיהיה לך לבריאות, אבל ל c4 ולעוד כמה מכוניות בודדות יש מגבים מיוחדים, גוף מלא מגומי בלי המסגרת מתכת, שעולה אצל היבואן 400 שח לסט (אני יכול להעלות חשבונית).

את המגבים הפשוטים אפשר לקנות בכל פיצוציה, את מגבים המתחכמים האלה הרבה יותר קשה למצוא..

וואלה לא יודע איזו חברה, אני בטוח ש אוטו365 יכול להחכים אותנו...

פורסם
2.11.11 קניתי מגבים לפני 3 חודשים ב15 ש"ח של חברת VISION מחנות חלפים בחיפה ,עדיין מנקים טוב לא התייבשו ולא מרעישים

20.2.12 קניתי מגבי VISION

9 ש"ח בדיוק, תשעה שקלים והם מנקים מצויין בזבזו את הכסף שלכם מיליונרים

לג. יפית יש מה ללמוד אצלך על שיווק, ברברת ותשבוחות עצמיות.

עם חושים עסקיים כל כך טובים כבר מזמן היית צריך לעשות מיליונים ולא לקנא בכאלו שרוצים לחסוך כמה שקלים ועדיין לקבל איכות טובה.

כל הכבוד שאתה מוצא מקום בו המחירים יורדים, תמיד בהודעות שלך אתה עושה עסקאות מעולות ומשיג מחירים מצויינים.

רק שאף פעם לא נתת פרטים על המקום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לג. יפית יש מה ללמוד אצלך על שיווק, ברברת ותשבוחות עצמיות.

עם חושים עסקיים כל כך טובים כבר מזמן היית צריך לעשות מיליונים ולא לקנא בכאלו שרוצים לחסוך כמה שקלים ועדיין לקבל איכות טובה.

כל הכבוד שאתה מוצא מקום בו המחירים יורדים, תמיד בהודעות שלך אתה עושה עסקאות מעולות ומשיג מחירים מצויינים.

רק שאף פעם לא נתת פרטים על המקום.

רוצה פרטים בבקשה

חלקי חילוף המגינים בחיפה , בעל הבית סובחי מחזיק רק חלפים איכותיים ולא סיני ומחירים מצויינים

חלקי חילוף אחים יונס ברח יפו בחיפה אותו הדבר

יוסף מופלח בצק פוסט

אצל כולם תמצאו חלפים לכל מכונית שתרצו

שמנים ועוד

לא מבין למה אצל בני דודנו הערבים תמיד יותר זול מהיהודים

רוצה רדיאטור ? תלך למפעל של בשן במפרץ יעלה לך יותר זול

רוצה מצבר זול עם אחריות ל12 חודשים אבל מנסיון מחזיק כבר שנתיים? חשמליה +מצבריה שנקראת מצברי איכות בחיפה רח חלוצי התעשייה אחרי רמי לוי

צריך ממיר קטליטי יש מכון אגזוזים בכניסה השניה של שפרעם לא זוכר את שמו -מתחיל ב600 ש"ח

רוצה צמיגים? צמיגי ברהם במפרץ לפני שזר או צממיגי יוניברס בנשר

צמיגים איכותיים- בפנצריה ליד קניון חיפה מתחת למסעדת הבוקרים

ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד

תרצה משהו באזור חיפה אני אפנה אותך לאן ללכת

ככה אני חוסך כסף

• תוכן חדש...