Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט של 4 מצלמות אבטחה (מסוג DOME עם עדשה של SHARP כולל IR המכיל 24 לדים). לא כולן פעילות כי אין לי צורך בכל ה-4.

הכרטיס שמגיע עם הערכה הוא גרוע. איכות התמונה מאוד נמוכה ובמצב שבו צריך לצלם שטח מאוד רחוק\רחב, התמונה מאוד לא ברורה (ברמת הפיקסלים, לא ברמת החדות כי חדות ניתן לכוון על העדשה עצמה ע"י שחרור בורג) . עד היום לא היה לי צורך בהקלטה או בכרטיס לכן לא השתמשתי בהם בכלל אלא רק חיברתי למסך טלויזיה - אבל כרגע אני מעוניין להשמיש את המערכת ולבצע הקלטות.

אגב, לא מדובר במצלמה חרX כי כאשר מחברים מצלמה ישירות לחיבור RCA COMPOSITE של טלויזיה, רואים ממש מצויין.

לאחר ששוחחתי עם מישהו שהתעסק בזה בעבר, הוא המליץ לי בחום רב לקנות כרטיס DVR איכותי, שתומך בלפחות 100FPS ב PAL כמובן (ז"א 25FPS לכל ערוץ) - אך לצערי לא בכל הכרטיסים שחיפשתי ומצאתי באינטרנט היה מידע מדוייק ומהימן על הרזולוציה והפריימים שהכרטיס מקליט ומראה - ולפעמים המחיר היה כ"כ אבסורדי שכבר שווה לקנות מכשיר DVR בנפרד (מחו"ל).

עם הכרטיס שיש לי כרגע יש לי בעיה נוספת שאבד הדיסק עם התוכנה והדרייברים. לאחר שיטוט ארוך מאוד באינטרנט וחיפושים אין-ספור, מצאתי דרייברים אבל לא מצאתי תוכנה בגרסה מתאימה שתפעל עם זה. יש לציין שהמחשב עובד על התקנה נקיה של XP אבל הוא מחשב חלש יחסית (בגלל מעט זיכרון), למרות שמדובר ב P4 3.0GHZ . אני לא יודע עד כמה כדאי להשקיע בו כי על הלוח אם ראיתי קבל אחד מעט נפוח (יש אולי סיכוי שיהיה אפשר להחליף אותו) והכרטיס מסך שלו סביר (AGP X8 עם 128 מגה זיכרון כמדומני).

מצד שני - לוח אם של ASUS הכי פשוט (‏P5G41T-M) עולה 260 ש"ח ועוד 2 ג'יגה זיכרון (כ 100 שח) זה כבר 360 ש"ח. ללוח זה יש PCI-E וגם כרטיס מסך ON BOARD כך שאולי כדאי לחשוב גם על האפשרות של לוח אם חדש עם זיכרון. ללוח זה יש גם כניסה ULTRA-DMA כך שגם הדיסק הקשיח הנוכחי עם הצורב DVD יוכלו להמשיך לעבוד איתו.

להערכתי את המעבד אפשר להעביר ללוח הזה AS IS.

יש לציין כי לוח אם חדש (או מחשב חדש) פותח בפניי את האופציה לכרטיסי DVR בממשק PCI-E שהוא מהיר יותר וגם זול יחסית (ראית באיביי כרטיסים כבר מאיזור ה 50$ ומדובר בכרטיס שאמור להיות טוב - 100FPS עם רזולוציה שמתאימה היטב למצלמה).

יש המלצות נוספות ? רעיונות ?...

SHOOT

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שים לב לסוג התושבת של המעבד שלך ואם הלוח אם החדש תואם אליו.

פנטיום 4 יוצרו בטכנולוגיה של עד 65 ננומטר

וחלק מהלוחות החדשים לא תומכים במעבדים מהטכנולוגיה הזו-אפילו אם התושבת זהה.

כך שאולי תצטרך לשדרג גם את המעבד יחד עם הלוח אם.

פורסם

ב 100$ יש DVR בדיל-אקסטרים שנראה בסדר גמור מבחינת פונקציות, אבל אין שום Reviews עליו.

http://www.dealextreme.com/p/embedded-linux-4-ch-real-time-network-dvr-recorder-w-2-x-usb-lan-vga-video-audio-92083

סימן שאלה עומד גם במפרט של המוצר הזה, אין שום איזכור לנפח דיסק-קשיח (הם מפרטים נפח מקסימלי לדיסק SATA ו USB FLASH DISK אבל לא מציינים שיש או אין בכלל אחד כזה בפנים). דיסק קשיח זה סיפור של עוד 200-300 שקל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...