Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשדרוג המחשב

eladbe
שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב שלי כדי שיוכל להריץ משחקים חלק

הנתונים של המחשב הקיים:

מעבד: Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz

זכרונות: 3 סטיקים של 1GB, מתוכם 2 של 1333 ואחד מהם של 800

כרטיס מסך של NVIDIA GeForce 8800 GTS

HD של 1TB (לא מאמין שזה רלוונטי)

ספק כוח של חברת zalman דגם ZM500-HP 500W total

לוח אם:

Intel Montpelier DQ35MP (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN

אני מעוניין לשדרג כדי שמשחקים יפעלו חלק..מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח גמיש ב 500 ש"ח

תודה לעוזרים ושנה טובה לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה במצב בעייתי לדעתי ועם מפרט מאוזן יחסית - כלומר שדרוג שאשכרה ישנה יהיה חייב ליהיות גם מעבד / זכרונות וגם כרטיס מסך - ושניהם יהיו כ1000 ש"ח כל אחד לפחות.

לא שווה לך לשדרג אחד בלי השני.

מבחינת זכרונות אבל - מצבך בקאנטים.

הזכרונות שלך תכלס רצים ב400MHZ (אין לך DUAL CHANNEL ואתה עובד לפי הזיכרון האיטי ביותר - כלומר 800 רק שבSINGLE CHANNEL - כי יש לך רק אחד - חצי מזה)

לא הבדל מדהים - אבל 4 גיגה (2X2) יעלה כיום כנראה גרושים (200-300 ש"ח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך מה לשדרג חלק ידידי , זה מה שאני מסביר.

מהמחשב שלך הייתי משאיר רק את הספק כח ואולי את המארז וחוסך 2500 ש"ח כדי להחליף בבת אחת לכרטיס מסך , מעבד זיכרון ולוח אם חדשים.

להחליף רק חלק אחד יהיה בזבוז שלא תראה ממנו תמורה לדעתי.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק אבקש לשאול, בשביל מה לו לשדרג זכרונות?

אתה מגיע לניצול של 3 גי'גה בכלל? יש לך בזה שימוש? מה המקסימום שהגעת בצריכה?

גם זכרונות חדשים היום של 1333 פועלים בחצי, שזה אומר פחות מ 700, ואני מציע לכם לבדוק בכל אתר, אבל ממש בכל אתר ולראות כי אין ולא יהיה שום הבדל למשתשמ הרגיל, גם בגראפים ההבדל הוא באחוזים קטנים, בבקשה, לבדיקתכם.

אני אישית, כששיחקתי בכל המשחקים הכי כבדים + אינטרנט + מסנג'ר + איי סי קיו וכו' הגעתי לצריכה מקסימאלית איי פעם של 2.5 ג'יגה. בלחץ.

אלה אם כן אתם אוהבים לגלוש בפורנו ולפתוח 40 כרטיסיות במקביל בחיפוש אחר סרטונים באקספלורר ושימוש רגיל אז כן, צריך מעל 4 ג'יגה.

דבר נוסף, דגם הכרטיס מסך שלך? 8800 GTS, גרסאת ה 320 או 640 מגה? שאלו הגרסאות לפניי ה 8800GT או גרסאת ה 512 מגה החלשה מבינהם?

המעבד שלך מצויין, ולא רע בכלל, בתקציב של 1000 שקל, ניתן לשדרג כרטיס מסך לדגם עצבני במיוחד, המעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק כל כך מכיוון שבמילא, ברזולוציות גבוהות ופילטרים, כל עומס העיבוד נופל על הכרטיס הגראפי בעיקר.

מה שכן הייתי ממליץ, אם לא להחליף מעבד, זה לעשות אובר קלוק, אבל במידה והבן אדם לא מבין, זה מיותר.

סיכום כללי:

שדרגו זכרונות מיותר לגמריי, ע"פ מבחני ביצועים ברשת ובכל מקרה, ידוע לכולם שזכרונות של DDR2 800 או DDR3 1066,1333,1600 חוץ מלאובר קלוק של מעבדים, מבחני הביצועים הוכיחו ומוכיחים פעם אחר פעם, הפרשים של אחוזים בודדים, זה מיתוס ושטויות. נכון, מוסיף, אחוזים בודדים.

המלצתי?

לחסוך תקציב כפול ולהחליף במקביל כמו שנרשם, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך. זה הכל, חד וחלק.

אם יש סבלנות, ניתן לחכות קצת ל 2012, השנה בה יצאו הדגמים החדשים של אינטל ואמורים להיות ההבטחה הגדולה בתעשייה. שווה לחכות לפחות עוד חצי שנה. ובהתאם לזה ייצא צי'פסט חדש, לוחות אם חדשים , זכרונות וכו', ומי יודע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה קונה 2 סטיקים זהים - הם יעבדו ב1333.

במצב שלו - הסטיק הכי איטי שלו הוא זה שקובע את הקצב על 400.

אבל נכון - לא יהיה הבדל גדול במיוחד.

לגבי המעבד - בימינו הוא צוואר בקבוק שחבל על הזמן.

כל משחק מודרני היום כבר מאט בגלל DUAL CORE ובטח אחד כזה ישן.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...