Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כשבוע התחדשתי בצמיגים חדשים לגרנדה פונטו 1.4L שלי

לפני ההחלפה היו לי הצמיגים המקוריים של ברידג'סטון B250 מאמצע שנת 06 לפי התאריך עליהם, הם היו מלאי בשר אבל פשוט יבשים - עברו רק 36K .

החלפתי לצמיגי הנקוק K715 מתאריך 02/11- לא הצלחתי לימצוא חדשים יותר הרוב היה מאמצע 2010 :-(

מידה: 175/65/15 בעלות של 1500 שקל לרבייעה

לאחר בדיקה בחו"ל הבנתי שהצמיגים האלה מאוד מומלצים בקטגוריה ונימצאים בין 3 הראשונים בחו"ל אחרי קונטי ומישלין

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_175_65_R14.aspx?ComponentId=63365&SourcePageId=31821

וכמו הסקירות גם במציאות, אני מאוד מרוצה מהם, הם מאוד רכים, שקטים , אוחזים!, וכמעט לא מרגישים את המהמורות בכביש!.

אבל יש לי בעייה מוזרה, אני מרגיש שכאילו יש יותר חופש במרכז ההגה וגם ההגה ניהיה קפיצי, אם הרכב חונה ואני מסובב בכ30 מעלות את ההגה ומשחרר אז הוא קופץ חזרה :shock:

הצמיגים רדיאלים ומותקנים כך שצד התאריך בצד החיצוני משני הצדדים

כאילו דפנות הצמיד מאוד רכות ובסיבוב קטן של ההגה הגלגים מיסתובבים אבל הסולייה הנוגעת בכביש גמישה מידי והיא נימתחת ולא מיסתובבת ושמשחררים כמו קפיץ חוזר למקום- זה נישמע מוזר וגם מצחיק אבל אמיתי.(תיאור בצורה מוגזמת לשם המחשה)

זה פשוט מתחיל להפריע בנסיעה בינעירונית כי היא דורשת יותר היתעסקות עם ההגה

הלחץ בצמיגים כמו שרשום בדלתות : 32 מקדימה ו30 מאחורה וגם בדקתי עם העט והלחץ הוא כ32 שהצמיג קר ו34 לאחר נסיעה.

האם ניתקלתם בבעיה דומה בצמיגים ירןקים והרכים? האם זה תקין?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הקפצה קטנה- אשמח לעזרה,

בנוסף, אני מיתכוון לבקר השבוע במוסך לצורך החלפת השמן ואולי גם פילטר השמן .

אני חושש שאכן כמו שנאמר בדיון הקודם שפתחתי כניראה שסתום האל חזור לא תקין ,

והמנעו ממש עושה רעשים של חיכוך, והשמן ULTRA K הח****ה עומד לעוף מהמנוע,

חשבתי בהתחלה להחליף לשמן של RP אבל ביגלל שאין לו תקנים של ACEA A3-A4 אני כניראה אלך על שמן אחר,

ראיתי באוטו-דיפו את השמן הזה:

1306_200_100.jpg

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_1306.html?Opendocument&land=GB

מה דעתכם? הוא טוב ? אין הוא מבחינת השמנים האכותיים?

אני רוצה לימצוא מה ליקנות וליפני שאלך למוסך אני אקנה את השמן שיחליפו לי במקום

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...