Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין.

בטיילת הכל מכוון תיירים.

ביפו יש את יועזר בר יין.

מאוד רומנטית.

מאוד יקקקקקרררר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יוצא בד"כ לדייטים בטיילת ת"א, אבל כן מוציא לשם מדי פעם לקוחות וקולגות שמבקרים בארץ.

המסלול הטיפוסי כולל טיול רגלי עד הדולפינריום, משם חוצים את גן צ'ארלס קלור, נכנסים למתחם "התחנה" החדש, ואז לנווה צדק שזה כבר חווייה בפני עצמה. בשכונה הזאת יש הרבה בארים ומסעדות לכל טעם ולכל תקציב, כמה מהן הומלצו בעבר פה בפורום. טיול כזה לוקח בד"כ בין שעה לשעתיים (תלוי לכמה בירות עוצרים בדרך) ואז מגיעים למסעדה ויושבים שם עד השעות הקטנות של הלילה.

אני חושב שזה יכול להתאים גם לבילוי זוגי, משום שאתה בעצם מחליף אווירה 3 פעמים במהלך הערב - מהטיילת לתחנה, משם לנווה צדק, ומהשכונה למסעדה. אני רוצה לראות את הבחורה (בהנחה והיא לא תושבת ת"א) שתעמוד בהפצצה כזאת של החושים.

אופציה נוספת, כפי שאמר פאלו, היא להעביר את כל הבילוי לנמל יפו. ביקרתי שם פעם אחרונה שהייתי בארץ ובהחלט הורגשה במקום אווירה מיוחדת במינה, במיוחד בערב. יש גם כמה מקומות חדשים (למשל בדוכן המכס לשעבר בשער הצפוני) שמציעים חווייה אירופאית לגמרי ודי הפתיעו אותי. הם לא מצטיינים בתחום האוכל, אבל השירות נהדר והמחירים לא גבוהים מדי. הבונוס הגדול ביפו הוא שיש חניה כמעט בכל מקום, גם בסמוך לנמל.

שיהיה בהצלחה, ואל תשכח לספר לנו איך היה.

פורסם

הכי רומנטי בטיילת זה מקדונלדס , שב ליד החלון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע אם רפאל מאוד רומנטית, הקונפיגורציה של השולחנות שם לא מאפשרת הרבה פרטיות. בצהריים יש עסקית במחיר סביר, אבל אם אתה רוצה נוף לים אתה חוטף את השמש התל-אביבית לפרצוף והמזגן שם לא מאוד אפקטיבי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...