Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה 99'.

 

אני מנסה להניע את האוטו ונשמעים רעשים כאלה של חשמל קופץ ורדיו דיסק מהבב, המנוע לא משתעל אפילו.

לפני חצי שנה הלך האלטרנטור באמצע נסיעה, וכשניסיתי להניע אז היו גם את אותם הרעשים של חשמל קופץ.

 

חשבתי שיש זליגת חשמל איפשהו, אולי המצבר התרוקן, בדקתי מים במצבר וחסר אבל לא בצורה מוגזמת.

חשבתי להניע בכבלים אבל קודם חשבתי להתעייץ כאן מה לעשות? המצבר בן שנה וחצי +- עם אחריות.

פורסם

תודה.

עוד שאלה,קראתי בהרבה מקומות שצריך לחבר את הכבלים של ההטענה ממינוס למינוס, אבל גם קראתי שממינוס לשלדת הרכב?

והמנוע המניע צריך להיות מונע? מה הסדר הכי נכון?

פורסם

כשהמצבר מתרוקן, השיטה הרווחת להתנעה היא באמצעות כבלים מרכב לרכב. הקפידו למלא אחר ההוראות בספר הרכב. ההנחיות בדרך כלל, לפי הסדר הבא: חברו קצה אחד (אדום) של הכבל לקוטב הפלוס (+)‬ במצבר הרכב המרוקן, ואת הקצה השני לקוטב הפלוס (+) במצבר הרכב התקין.

 

לאחר מכן חברו קצה אחד של הכבל השני (השחור) לקוטב המינוס ‭(-)‬ במצבר הרכב התקין, ואת הקצה השני לאחד מחלקי המתכת בתא המנוע ברכב עם המצבר המרוקן. שימו לב, לא לקוטב המינוס (-) במצבר, כפי שאולי עשיתם עד היום.‬ ועוד שינוי אליו אינכם רגילים כנראה - כדי למנוע נזקים במערכות המחשוב והאלקטרוניקה, עדיף להשאיר את מנוע הרכב המתניע דומם, כך שכוח ההתנעה יגיע מהמצבר בלבד.

×
×
  • תוכן חדש...