Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן החלו להופיע תקתוקים כאלה בעת פניות ממש איטיות (0 - 10 קמ"ש) מהגלגל הימיני...

בערך באותה העת החלה להופיע סטייה של הרכב לצד ימין בנסיעה וצריך להחזיק אותו שלא יסטה לבד (אסור להרדם ;))

השאלה האם כיוון פרונט יפתור את הבעיות האלה או שהבעיה עמוקה יותר כגון ציריה?

תודה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הסטייה קשורה לדעתי לפרונט. התקתוקים מצד ימין הם כנראה ציריה (או במקרה היותר חמור, בולם זעזועים שנשבר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בולם זעזועים שנשבר לא אמור להשפיע על נהיגה במהירות?

הרי התקתוקים מופיעים רק עד 10 קמ"ש בערך וגם רק בפניות.

כמה עולה להחליף ציריה?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
בולם זעזועים שנשבר לא אמור להשפיע על נהיגה במהירות?

הרי התקתוקים מופיעים רק עד 10 קמ"ש בערך וגם רק בפניות.

כמה עולה להחליף ציריה?

צ'מע, אני לא בעל מקצוע, אז אני לא יודע בדיוק מה הסימפטומים לכל בעיה. בפורד שהייתה לנו, הופיעו תקתוקים בצד ימין, מה שנדמה היה כמו בעיה בציריות, ורק לאחר בדיקה קפדנית התברר כבולם שנשבר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ישר ננסעתם לסדר או שיצא לכם לנסוע במהירות העולה על 30 קמ"ש?

אם כן השאלה האם היו תקתוקים במצב הזה

בס"ד

פורסם

?:|:|:|

בס"ד

• תוכן חדש...