Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי תקפוה ארוכה מאד שבא לא כתבתי בפורום - חזרתי!

אז חיפשתי רכב ומצאתי, שיהיה במברוק הפאביה בדרך.

אז בארון יושבים להם בתנאי אחסנה אופטימליים סט קומפוננט של מורל מסדרת דוטק 6.5" (שדרו באהבה בפולו הקודמת שלי)

מגבר של PHOENIX GOLD אוקטן R שבזמנו הזיז את הסט דוטק בצורה מרשימה ומספקת עבורי

וכמו כן סאב KICKER C12 בתיבה אטומה שגם מהפעולה שלו הייתי מרוצה עד היום.

אז השאלה היא האם למערכת המקורית של הפאביה ישנן יציאות RCA ?

היות והתוכנית שלי היא להשתמש בה עד שיתפנו 2000 זוזים לרכישת HU סביר + בעל יכולת לחיתוך תדרים בשני היציאות המינימאליות שיהיו בו :).

במידה ואין אפשרות, אז אאלץ להתאפק ולהנות מהצעצוע החדש שלי ללא נטיה למחלת הבזבזת המוזיקלית שלי.

תודה מראש,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אתה יכול לרכוש מנחת זול זמני (ראיתי אחד של סטינגר ביד שניה ב- 50 ש"ח), ולאחר מכן לרכוש HU טוב או לחילופין פרוססור כדוגמת ה MS-8.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

פרוססור חדש יעלה לפחות 3000 ש''ח

לעומת דאבל דין טוב עם יציאות RCA שיעלה בערך 2500

אומנם פוססור מוסיף המון אבל אם אתה לא מתכוון להשתגע עם המערכת תרכוש ישר דאבל דין ותמתין בסבלנות עם ההתקנה של המערכת.

חבל לעשות 2 התקנות זה יעלה לך יותר כסף ועדיף גם בשביל הרכב לעשות הכל בפעם אחת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה על התשובות.

שאלה אחת, המנחתים - האם קיימים כאלו שמתחברים לשקע המקורי של המערכת או שבכל הדגמים עליי לבצע חיתוכים?

ובמידה ואין אפשרות כזו, היכן אוכל למצוא מאריך צמה שעליו אוכל ל"התעלק" עם הלחמות ושרינקים ובזמן ההתקנה פשוט לחבר?

תודה מראש,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

לא נראה לי שיש שקעים במנחת, הרי לכל רכב יש את השקע הייחודי לו...

גם אני חשבתי על זה,אתה צריך לקנות צמה בעלת חיבור זכר שמתחברת לHU ומשם חוטים למנחת.

אני מצאתי את האתר הזה: http://www.connects2.co.uk

אני מאמין שיש שם את מה שאתה מחפש

• תוכן חדש...