Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בזיון, הוא לא יכול לעצור אותך ללא מדים של שוטר!

סיפור קצר שקרה לי:

לפני כמה שנים חזרתי מטבריה עם חבר ועוד ידידה.

בדרך חזרה להוד השרון בכביש 4 עוברת לידי מזדה לבנה ודוחפת אותי בבריונות לשוליים.

אני עוצר את הרכב בתדהמה מוחלטת. יוצאים מהרכב 2 אנשים לבושים אזרחי לכל דבר מראים לי תעודת שוטר ומוציאים אותי את החבר שלי והידידה מהרכב.

אמרו לנו לשים את הידיים על הגג / מכסה מנוע לפשק רגליים ולא לזוז.

הם הוציאו הכל מהרכב... שטיחים ניירות שעפו ברוח גלגל רזרבי הכל!

לאחר 10 דקות שנראו כמו שעתיים הם אומרים לי סליחה ופשוט נוסעים!

מה זה? על מה?

הסיבה היחידה שלא הגבתי היא כי פשוט לא רציתי להסתבך גם עם השתן עלה לראש אני לא רוצה שהוא ישפוך אותו עליי.

משטרת ישראל היא בזיון והיא תמיד תהיה כל עוד המשכורות שהם משלמים נמוכות מה שמושך חסרי השכלה או בשפת העם מפגרים לעבוד שם. דרישות קבלה נמוכות ואז אתה מקבל פקידה ערסית שלא מבינה את החוקים שעליה היא אמורה להגן או איזה טמבל שמנצל את התעודת משא"ז שלו לעצור אותך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו שוטר טיפוסי...

קודם כל חלה על כל שוטר חובת ההזדהות. והוא חייב להציג בפנייך תעודת מינוי.

כל עוד הוא לא זוהה כשוטר אתה לא חייב לו כלום!!!

הוא אכן בתפקיד 24 שעות ביממה. (צריך להתערב בכל מקרה של "עבר בפניו" - שזה אומרת כל עברה שהוא נתקל בה אישית). אממה שלבצע עברות תנועה מותר לו רק במקרה שהוא ברכב משטרתי בתפקיד, שהרכב מזוהה כרכב כזה ושהוא עם סירנה/אורות והכי חשוב הוא שגם בזמן זה חלה עליו חובת הזהירות.

לגבי מה שמוגדר סטייה מהנתיב, בנושא הזה יש הרבה מה להרחיב, תמיד תוכל לטעון שחתכו אותך ולכן נאלצת לברוח ימינה וכו'.

אני מאמין שהוא לא יעשה כלום בנושא, ותקווה שאולי הוא כן יעשה כי אז תוכל ללמד אותו לקח בהנחה ואתה מגובה בהקלטות. אך שים לב כי ההקלטה שלך יכולה לבוא בעוכרייך..

בהצלחה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לך תתלונן נגדו במשטרה. זה בטוח לא שוטר. אתה מקסימום צריך לקבל ברירת קנס ואם אתה רוצה להשפט רק אז אתה מקבל זימון לבית משפט.

פורסם

שאלתי אותו על השם שלו ודרגה, לא אומר את שמו אך הדרגה שלו היא סמל, כששאלתי האם הוא בתפקיד הוא ענה לי בצורה מתחמקת שהוא כל הזמן בתפקיד. (הקלטתי את כל השיחה בטלפון)

אני לא אפרט יותר מדי אבל השוטר הזה התנהג בבריונות בכביש שלא ראיתי כמוה, בתחילה כלפיי ולאחר מכן לשאר הכביש.

(הצמדות לרכבים בכביש ועד מעבר של קו לבן באיילון, הפרעה לתנועה בצורה פושעת וכו'...)

הכל התחיל מזה שכאשר חזרתי מרמת החייל (אינני מכיר את המקום היטב ולא ידעתי שרק הנתיב השמאלי ברמזור מוביל למנהרה) אותתי להשתלבות לתוך הנתיב של המנהרה מתחת לגשר ומאחוריי השוטר נתן גז בניסיון למנוע ממני בצורה מגעילה ביותר לרדת במנהרה, ליטפתי את הדוושה קלות(GTI) והשתלבתי בצורה נקייה ללא הפרעה לתנועה.

!

מאחר והבחור כבר מאתמול כנראה לא ישן ולא אוכל (חוץ מ"אוכל סרטים":lol: ) אני אתן את השני סנט שלי:

75% סיכוי שאותו "שוטר" הוא בכלל מתנדב.

20% סיכוי שהוא בכלל מתחזה.

:-P

נתקו

לך תתלונן נגדו במשטרה. זה בטוח לא שוטר. אתה מקסימום צריך לקבל ברירת קנס ואם אתה רוצה להשפט רק אז אתה מקבל זימון לבית משפט.

לפחות על פי פותח השרשור מדובר בשוטר.ראו בכחול

vpvi

ידיעותיך בנושאי חוק אינן נכונות . לשוטר מותר גם לזמן אדם למשפט ולא רק לתת לו דו"ח ברירת קנס .

מה שבעיני פותח השרשור סטיה כשרה , החלק המופיע באדום ,לא כך הוא בעיני השוטר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם מה שנרשם מעלי. גם אותי בעברי עצר שוטר ברכב אזרחי בלבוש אזרחי,מילמל שהוא בוחן תנועה והתחיל לחפש דברים ברכב ע"מ שיהיה ניתן להורידו מהכביש. לאחר כמה דקות של ויכוח ולאחר שהוא לא היה מוכן להזדהות בפרטיו האישיים התקשרתי בנוכחותו למשטרה ואמרתי שאחד שלדעתי מתחזה לשוטר עצר אותי ומעכב אותי. הבחור לא הסכים לדבר עם הפקידה בטל' ומיהר לנסוע לדרכו. אני עשיתי את הדרך לתחנת משטרה והגשתי תלונה על כך. כמובן שמעולם לא שמעתי ממנו והמשטרה שלחה לאחר כמה חודשים מכתב על סגירת התיק עקב חוסר ראיות וחוסר עניין.

אם משהו נראה לך באותו רגע מסריח,תקליט הכל,תנסה לזכור כמה שיותר פרטים לגבי הבחור או הרכב שלו. יהכי חשוב זה להישאר קר רוח ולא להיסחף לרמה שלו כי זה מה שהם מחפשים.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

סיפור שקרה לי:

לפני 3 שנים לערך, אני חוזר מאילת לכיוון י-ם, החל מהמחסום החיילים שבכביש (כ- 20 ק"מ מסוף חלקו הצפוני של ים המלח) שיירה אימתנית שנוסעת במהירות של 60-70 מקס'.

התחלתי ל"קזז" את השיירה, כשאני מקפיד לעקוף כחוק ורק בקטעים מקווקווים - אבל באופן שיטתי ורצוף.

עם תחילת העלייה לי-ם פתאום 2 מכוניות מדליקות סירנות סמויות וחוסמות אותי כאחרון העבריינים, ירדתי מהרכב ודיברתי איתם בשיא האדיבות - מתברר שעקפתי חצי מהמשטרה הסמויה שהייתה ביום כיף באחד המלונות של ים המלח - והם ממש לא אהבו את זה.

התחיל דין ודברים, הפ טענתי שעקפתי שלא כחוק ואני כמובן שהכחשתי, הם זרקו לי שבאחת העקיפות הם הבחינו מרחוק ברכב שסטה בגללי ( :shock: ), הבהרתי להם שכל העקיפות ללא יוצא מן הכלל נעשו כשהנתיב השני פנוי לחלוטין (זו האמת לאמיתה).

אמרו לי שאני מסוכן ושאלתי אותם למה הם נתנו לי להמשיך "ולסכן" לאורך דרך כ"כ ארוכה את התנועה.

הוציאו מזכר, העתיקו בקפידה את פרטי הרכב ואת פרטי רשיון הנהיגה והבטיחו לי דו"ח בדואר.

נחש מה? מאז לא שמעתי מהם ועל המקרה כבר יש התיישנות.

פורסם

פותח השירשור, היית פשוט צריך לברוח ממנו, במיוחד עם הGTI. לחיצה קצרה 20 שניות ואיבדת אותו.

ואם אתה רואה שהוא מתחיל לרדוף אחרייך - מעולה. תרשום תמספר, וישר סע למשטרה תגיש עליו תלונה.

זה יכול להיות כל אחד. איזה עבריין שאולי רוצה לחסל אותך (טעות בזיהוי?) אתה מבין את הנקודה...

אתה מספר על מרצדס ישנה, על איזה בן אדם בלי מדים ושום דבר - מה קרה? איפה אנחנו? באיראן?

לא פעם ניסו לעצור אותי בציפצופים ובהיהובי אורות, תוך כדי סימון עם הידיים דרך החלון "תעצור בצד" כל מיני אנשים (חלקם על סקודות לבנות:wink:) אבל אף פעם אני לא מתייחס לזה. נותן גז וסלאמאת. ולא, לא הגיעו שום דוחות, ולא אין שום רישומים כאלה ואחרים. לפעמים יש שוטרים משועממים או פשוט כועסים על האישה שלא נתנה. או יותר גרוע, מתנדבים למיניהם שעליהם בכלל לא נתחיל לדבר.

בקיצור, חבל שעצרת.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כל השרשור הארוך הזה ולא הבנתי עניין אחד - השוטר הזדהה עם תעודה בפני פותח הטופיק, או לא? :shock:

מסכים עם מה שנרשם מעלי. גם אותי בעברי עצר שוטר ברכב אזרחי בלבוש אזרחי,מילמל שהוא בוחן תנועה והתחיל לחפש דברים ברכב ע"מ שיהיה ניתן להורידו מהכביש. לאחר כמה דקות של ויכוח ולאחר שהוא לא היה מוכן להזדהות בפרטיו האישיים התקשרתי בנוכחותו למשטרה ואמרתי שאחד שלדעתי מתחזה לשוטר עצר אותי ומעכב אותי. הבחור לא הסכים לדבר עם הפקידה בטל' ומיהר לנסוע לדרכו. אני עשיתי את הדרך לתחנת משטרה והגשתי תלונה על כך. כמובן שמעולם לא שמעתי ממנו והמשטרה שלחה לאחר כמה חודשים מכתב על סגירת התיק עקב חוסר ראיות וחוסר עניין.

אם משהו נראה לך באותו רגע מסריח,תקליט הכל,תנסה לזכור כמה שיותר פרטים לגבי הבחור או הרכב שלו. יהכי חשוב זה להישאר קר רוח ולא להיסחף לרמה שלו כי זה מה שהם מחפשים.

התנהלות מצויינת, הייתי נוהג כך בדיוק.

לי בכלל קרה מקרה בחנייה...נעצר לידי רכב ואדם נופף בפני עם תעודת שוטר, לדבריו. ביקשתי לראות את התעודה שנית והוא סירב. לקחתי פנקס קטן ועמדתי ואמרתי לו שימתין, ע"מ שארשום את מספר המכונית שלו, "לצורכי זיהוי".

לאחר שניה, הוא וחברו נתנו גז ונעלמו.

אז כן, ברור ששוטרים הם לא היו, אבל המסקנה היא אותה מסקנה: אל תתנו לאנשים/שוטרים להוציא אתכם פראיירים. דבר ראשון, בהתקלות עם שוטר שלא יוצא מניידת, הוא הבקשה לראות תעודה ואם צריך, לאמת זאת עם מוקד 100. לבקש מה"שוטר" לחכות ללא בושה.

פורסם
הכל התחיל מזה שכאשר חזרתי מרמת החייל (אינני מכיר את המקום היטב ולא ידעתי שרק הנתיב השמאלי ברמזור מוביל למנהרה)

לשם כך ישנם קווים מקווקוים עבים משאר הנתיבים כאשר כיוון הנסיעה משתנה.

פורסם

אולי לא ציינתי זאת אך הבן אדם היה על מדים, קלטתי זאת מבעד לחלון כאשר הוא עקף אותי תוך כדי שהוא עובר אי תנועה מסומן, פס הפרדה לבן וחתך כמה רכבים, בהשתלבות כנראה הכי מסוכנת באיילון, מרוקח לאיילון דרום כאשר רכבים מגיעים במהירות גבוהה.

אני גם מתחיל לחשוב שכנראה היה עדיף להעלם וזהו, העניין הוא שאז באמת הייתי צריך לעבור על חוקי תנועה כי אותו שוטר "לא עשה חשבון" וצפצף על כל חוק תנועה אפשרי תוך כדי התעלמות מוחלטת מנהגים אחרים בכביש.

אני נהגתי בצורה נקייה כאשר הוא מאחוריי מייצר כאוס.

בשורה התחתונה לא עניינה אותו הבטיחות ולא אבטיחים, הוא התרגז שהשתלבתי במנהרה למרות התאוצה המפגרת והמיותרת שלו ולאחר מכן היה התעצבן שהוא לא יכול "להחזיר לי" כאשר ניסה לבצע עקיפות שלא צלחו לו.

כמו שאמרתי, השוטר הזה סתם חיפש, לפני הכל הוא קשקש לי שאין לי טסט, הסברתי לו שזה רכב חדש ומשלמים רק אגרה ואז רק הוא התחיל לזרוק סעיפים באויר סטייל נהיגה בקלות ראש וכו'...

במצב היפוטתי שבאמת לא היה לי טסט אז הוא היה יכול להחרים לי את הרכב? אולי הוא סתם רצה סיבוב בGTI?!

פורסם
אולי לא ציינתי זאת אך הבן אדם היה על מדים, קלטתי זאת מבעד לחלון כאשר הוא עקף אותי תוך כדי שהוא עובר אי תנועה מסומן, פס הפרדה לבן וחתך כמה רכבים, בהשתלבות כנראה הכי מסוכנת באיילון, מרוקח לאיילון דרום כאשר רכבים מגיעים במהירות גבוהה.

אני גם מתחיל לחשוב שכנראה היה עדיף להעלם וזהו, העניין הוא שאז באמת הייתי צריך לעבור על חוקי תנועה כי אותו שוטר "לא עשה חשבון" וצפצף על כל חוק תנועה אפשרי תוך כדי התעלמות מוחלטת מנהגים אחרים בכביש.

אני נהגתי בצורה נקייה כאשר הוא מאחוריי מייצר כאוס.

בשורה התחתונה לא עניינה אותו הבטיחות ולא אבטיחים, הוא התרגז שהשתלבתי במנהרה למרות התאוצה המפגרת והמיותרת שלו ולאחר מכן היה התעצבן שהוא לא יכול "להחזיר לי" כאשר ניסה לבצע עקיפות שלא צלחו לו.

כמו שאמרתי, השוטר הזה סתם חיפש, לפני הכל הוא קשקש לי שאין לי טסט, הסברתי לו שזה רכב חדש ומשלמים רק אגרה ואז רק הוא התחיל לזרוק סעיפים באויר סטייל נהיגה בקלות ראש וכו'...

במצב היפוטתי שבאמת לא היה לי טסט אז הוא היה יכול להחרים לי את הרכב? אולי הוא סתם רצה סיבוב בGTI?!

מה אם נניח היית מסכים איתו שאין לך טסט למרות שיש לך, הוא היה מביא לך דוח שלא היה תקף ועוזב אותך לנפשך אחרי זה?

פורסם
לשם כך ישנם קווים מקווקוים עבים משאר הנתיבים כאשר כיוון הנסיעה משתנה.

הייתה תנועה וישנו רמזור בעל שלושה נתיבים כאשר השמאלי מבינהם מוביל לתוך המנהרה, לא ראיתי שום אינדקציה לזה וכך מצאתי את עצמי בנתיב האמצעי.

בכל אופן, אותתי והשתלבתי כחוק. (פס מקווקו רגיל - לא עבה ככל הזכור לי)

מה אם נניח היית מסכים איתו שאין לך טסט למרות שיש לך, הוא היה מביא לך דוח שלא היה תקף ועוזב אותך לנפשך אחרי זה?

אין לי מושג, לא רציתי לבדוק - עם השוטרים אצלנו אינך יודע כיצד אתה מתחיל ואיפה תסיים.

(התחלנו בטסט וסיימנו בנהיגה בקלות ראש, מזל שלא עברנו עוד כמה סעיפים מונפצים בדרך שאני יכול לחשוב עליהם)

פורסם

כל עוד הוא לא מציג תעודת שוטר אתה לא חייב להתייחס אליו בכלל.

במידה ועצרת והוא התחיל לבלבל את השכל, היית מבקש תעודת שוטר, במידה והוא לא מראה, תן גז - החוק לטובתך, ומחייב את אותו השוטר להציג את התעודה לפני שאתה מוסר לו פרטים ונותן דין וחשבון- מניסיון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לדעתי, כל הדיון הזה הוא חסר תוחלת כל זמן שלא קיבלת זימון לביהמ"ש, מה גם שתחושת בטן חזקה מאוד אומרת לי שאתה לא תקבל שום זימון כזה.

כנראה נפלת על דביל מאותו הסוג שאני נפלתי עליו בסופ"ש האחרון, רק שבמקרה שלי זה נגמר בפיאט 500 שנוסעת לה על כביש 4 כשמאחוריה עוקבות 2 ניידות.

רק היה חסר שגם היו מעלים איזה מסוק לאויר ועוצרים את השידורים עם איזה Breaking news :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...