Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסובארו 79 יד שניה שהחשמל מקורי ולעולם לא נגעו בצמה ולא עשו שום קומבינות (קיבלתי את הרכב עם 57.000 ק"מ מאדם זקן ועד הטיפול האחרון ב2004 הוא עשה המוסך המרכזי בהרצליה ) יש לי את כל החשבוניות וכול הסטוריית הטיפולים ברכב מהיום שנרכש ,ולעולם לא נגעו בחשמל!

כשאני קיבלתי את הרכב לפני שנתיים וחצי עשיתי יישור קוו גדול .

התחילו כמה בעיות חשמל ביום אחד שלכאורה לא קשורות אחת לשניה ,ואני יפרט.

הוונטה נשרפה באופן מוזר (חדשה ומקורית בת חצי שנה)

היונית חום גם היא חדשה ומקורית הפסיקה לעבוד.

האורות ברכב מזייפים נחלשים ומתחזקים ומידי פעם נכבים ונדלקים

קצב הפיוזים נשרפים הוא אחת ל 10 ימים

ברכב מותקן מערכת אזעקה ונעילה מרכזית אבל שלא קשורה לכלום ברכב ללא ווינקרים נכבים ונדלקים ובחיבור ישיר למצבר ככה שאין חוט אחד מהרכב שמחובר באיזו שהיא דרך לצמה

יש לי חשד בחשמלאי שאני מסוכסך איתו (הבת שלו האקסית שלי) מה אתם אומרים? זה יכול להיות הזיק או שזה צירוף מיקרים?

ומה כדי לי לבדוק ברכב מבחינה חשמלית לאיתור הבעיה אם ולא הזיקו במכוון? (אם זה הוזק במכוון זה בעיה לצערי)

פורסם
עכשיו אני מודאג מאוד לא בגלל שיש לי סובארו כי פעם יצאתי עם בת של מרדים

מה יש לך בעיות להירדם?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
עכשיו אני מודאג מאוד לא בגלל שיש לי סובארו כי פעם יצאתי עם בת של מרדים

ואני עם בת של קברן...

אז יש לי שתי בקשות:

1. שיקבור אותי עם יד אחת בחוץ והאצבע האמצעית (של היד) זקורה!

2. ושיכתבו על המצבה :תיכף אשוב" או "פקח/שוטר אני מעמיס סחורה".

תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תתחיל בלבדוק מתח טעינה - אם יש טעינת יתר, יכול מאוד להיות שזה הגורם לכל התקלות. במקרה כזה גש לחשמלאי (לא לזה שדפקת את הבת שלו), ותחליף וסת או אלטרנטור.

אם מתח הטעינה תקין - נמשיך יחד איתך לאיתור התקלה.

אסף.

פורסם

אם האלטרנטור תקין תבדוק מינוסים מהמצבר למנוע ולבודי במקרה הצורך תוסיף \

:lol:

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

האלטרנטור חדש ! והמוליכות של ה- וה+ מעולים אין קורוזיות (מוליכות רגילה )

הלכתי ל2 חשמלאים ושניהם אמרו לי למשוך חוט מפה וחוט משם (עקיפות) כי לא מוצאים את הבעיה,אבל אני לא בקטע של הקומבינות לצערי

פורסם

שלום אסף

לא נראה לי שמישהו ירצה להזיק לך

אני חושב שכדאי לפרק אלטרנטור ולבדוק אותו אצל חשמלאי,אם הוא תקין יכול להיות שיש איזה צרכן לא מוארק שצורך זרם דרך רכיבים אחרים ,אבל כמו שציינו קודמי זה נראה כמתח לא תקין בטעינה.

לא היגיע הזמן לעבור לרכב אחר (מנוע פורד)?

פורסם

ברבע ל3 בלילה שכן שלי מעיר אותי ואומר לי שמתעסקים לי עם הרכב ,ירדתי למטה ועל כל הרכב נשפכה חומצה קטלנית ,עדיין עוד לא אור יום כדי לאמוד את הנזק והידים שלי שורפות מהחומצה שניקיתי , מה שנשאר לי לעשות זה לעבור על הסרט של המצלמה ולזהות ! :cry::cry: יהיה טוב.........

פורסם
ברבע ל3 בלילה שכן שלי מעיר אותי ואומר לי שמתעסקים לי עם הרכב ,ירדתי למטה ועל כל הרכב נשפכה חומצה קטלנית ,עדיין עוד לא אור יום כדי לאמוד את הנזק והידים שלי שורפות מהחומצה שניקיתי , מה שנשאר לי לעשות זה לעבור על הסרט של המצלמה ולזהות ! :cry::cry: יהיה טוב.........

שטוף את הידיים עם סודה לשתיה (אבקה) והרבה סבון הבסיס ינטרל את השפעת החומצה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יצאת גם עם הבת של כימאי?:roll::wink::lol: וברצינות: בעיית חשמל כמו שאמרו קודמיי- נראית בגלל הבעיות באלטרנטור/ווסט, ולא כחבלה. אבל החומצה-...:-(:?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...