Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,אני רואה ביוטיוב אנשים עם מערכות מכובדות שזה אומר סולובריק 15 או 12 מתקינים את הסאב שהמגנט נימצא מחוץ לתיבה,ועכשיו אני אומר מה הוא מקבל בזה? יותר רעש? יותר עוצמה? SPL? פחות דיוק? הדגשת תדרים מסוימים? האם במערכת שלי אני ישים את שתי הסאבים עם המגנט כלפי חוץ זה יועיל ברמת הכוח?

אשמח להעיר את עיני בנושא ואפילו כמה גרפים הפעם לא יהיו משעממים אלה יבהירו לי אחת ולתמיד למה זה מועיל. כי מבחינת יופי זה מכוער.

ג'ינו. לילה טוב.

כחו אותו כדוגמה עם הבלקאופנק (או איך שלא מאייתים את החברה המעצבנת הזאת...)

http://www.youtube.com/watch?v=cbTBLg_1avc&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה רק לצורך SHOW.

בפועל זה פוגע בדרייבר כי סליל ומנוע שלו חשופים לאבק וחלקיקים אחרים...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

זה מגדיל את הנפח הפנימי של התיבה.

ככה מרוויחים את הנפח העצמי של הסאב מבלי להוסיף משקל לתיבה או מבלי להגדיל אותה.

זה גם עניין של SHOW אבל זה גם עניין של נסיון לחסוך במקום בהתקנות מסויימות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין בזה שום יתרון או חיסרון

ההבדל היחיד הוא בשינוי נפח התיבה

כשמוציאים את המגנט החוצה נפח התיבה גדל (ונפח הבגא"ז קטן :lol:)

זה כל השינוי

ממש כמו שידידי היקר אדי ציין

יום טוב

דרור

פורסם

לא נראה הגיוני שאחרי שבונים תיבה של 2-4CF , הופכים סאב על מנת להרויח עוד 2-3 ליטר וככה לפגוע באמינות.

אני חושב שזאת דרכם של פולנים בודדים :twisted:.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בנוסף לסיבות שהעלו כאן, שהן מראה מדליק ונפח תיבה, יש גורם נוסף והוא עומק התיבה.

סאב 18" מגיע לפעמים עם מגנט גדול מאוד, מה שמצריך תיבה עמוקה מאוד. יש מי שמעדיף תיבה רחבה מאוד אך לא עמוקה, משיקולי התקנה או מקום.

יכול להיות שגם בסרטון זה מה שקרה, שהתיבה עצמה לא מספיק עמוק מלהכיל את האלמנט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש עוד יתרון אחד - אם המגנט בחוץ, יכולת קירור הסלילים קצת משתפרת. אבל, שוב, השיפור הוא לא ממש גדול

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יבגני

קשה היא דרכו של פולני :-P כי הוא לעולם אינו זוכר את הדרך :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעיקרון הבנתי שחוץ מחיסכון במקום,אין מה שמצדיק לשים אותו בצורה הזאת..אוקי הבנתי חשבתי כבר לעשות את זה עם זה היה מצדיק זאת..

למרות שזה נירא לא טוב שזה לא צריך להיות ככה כי סאב אמור להוציא את הצלילים לתוך התיבה בצורה שהקונוס הוא לתוך התיבה ככה זה אמור להיות ולמה משנים את זה בכלל? למשל סאב SQ כמו הרצים למיניהם או ID ומוראל למיניהם בחיים לא ראיתי ששמו אותם בתיבה בצורה הזאת..זה לSPL שהצלילים לא חשובים אלה העוצמה. טיפשים..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

glansfor תתאפס אתה מתרגז וסתם מייצר דיבור לא טוב ולא נכון

אין שום מניעה בלהרכיב סאב הפוך

כל ההבדל (בפעם השניה) הוא בשינויי נפח התיבה

וסאב לא אמור לעשות או לעבוד בצורה כזו או אחרת

סאב אמור לתת מכת באס לפי אוזן השומע ואם זה קורה טוב יותר כשהוא הפוך בתיבה אז אחלה ואם לא אז חזרה לתוך התיבה וגם זה אחלה העיקר שבעל הסאב מבסוט

אין פה עיניין של טיפשים או חכמים

יש מי שאוהב SPL ויש מי שלא והשימוש ב"טיפשים" או כל הגדרת גנאי אחרת היא מיותרת

יום טוב

דרור

פורסם

יש עוד יתרון לסאב הפוך - אתה יכול להכין חביתה על המגנט בטיולי שטח

:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

יש עוד יתרון לסאב הפוך - אתה יכול להכין חביתה על המגנט בטיולי שטח

:-P:-P:-P

עם הבאסים אני דיי בטוח שאתה מתכוון לחביתה מקושקשת :twisted:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לכולסטרול לא איכפת מהצורה שבה הוא מגיע...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...