Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון הבנתי שחוץ מחיסכון במקום,אין מה שמצדיק לשים אותו בצורה הזאת..אוקי הבנתי חשבתי כבר לעשות את זה עם זה היה מצדיק זאת..

למרות שזה נירא לא טוב שזה לא צריך להיות ככה כי סאב אמור להוציא את הצלילים לתוך התיבה בצורה שהקונוס הוא לתוך התיבה ככה זה אמור להיות ולמה משנים את זה בכלל? למשל סאב SQ כמו הרצים למיניהם או ID ומוראל למיניהם בחיים לא ראיתי ששמו אותם בתיבה בצורה הזאת..זה לSPL שהצלילים לא חשובים אלה העוצמה. טיפשים..

ג'ינו.

אין לזה משמעות מעבר לכך שמדובר בפאזה הפוכה שזה דבר שכאמור בכל מקרה דורש כיוון בבדיקה של ניסוי ותהייה מה עדיף.

לגבי השימוש בצורה הזו ב SPL הועלו כאן נקודות נכונות .

לגבי השימוש באפליקציות SQ - אני יכול להגיד מניסיון - אין הבדל . אני אישית בזמנו שמתי את ה IDMAX שלי הפוך רק מטעמי קוסמטיקה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי תודה רבה עופר,במידה ואני שם את הסאב בצורה הזאת בתיבה,יש להפוך פאזה במגבר שזה בעצם ה-PHASE מ-0 ל-180? יש אמת בדבר?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מצד אחד כן ומצד שני לא.

• מצד אחד - התקנה של הסאב הפוך משמותה שהפאזה עובדת הפוך מאשר בהתקנה שהמגנט בתוך התיבה. ולכן על מנת שמבחינה אקוסטית המצב יהיה מקביל להתקנה בתצורה רגילה הופכים את הפאזה.
  • מצד שני - בכל מערכת אחד משלבי הכיוון העיקריים הינו בדיקת פאזות המושפעות ממגוון רחב של גורמים. תמיד אנחנו הופכים ובודקים שילובים שונים עד להגעה לקומבינציה שנשמעת הכי טוב . בחלק גדול מאוד מהמקרים הקומבינציה הנבחרת איננה הקומבינציה שבא כל הפאזות נכונות מבחינה חשמלית . מה שבעצם אומר שבחירת התקנה עם סאב "הפוך" לא בהכרח מצריכה בפועל להפוך את הפאזה , זה מצריך כיוונים בשיטת ניסוי ותהייה כמו בכל סשן כיוונים אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא רק היפוך הסאב יכול לגרום לכך גם שינוי במבנה התיבה, שינוי באורך הפורט או אפילו המיקום שלו יכולים לגרום להסטה בפאזה.

אחד מהדברים שקרו לי לאחרונה זה שהעברתי את הסאב אאורה שלי מתיבה שאני בניתי שהיא תיבת קוביה משוכללת לתיבה מלבנית שיוסי בנה ולתדהמתי הייתי צריך להפוך פאזה חשמלית (היפוך הקטבים עצמם) לסאב בכדי לקבל את התוצאה שציפיתי לה.

וזה לא שנעשה כאן משהו שהוא לא כשורה - אני מסרתי ליוסי את מידות התיבה ואת תצורת הפורט, הוא עשה עבודה אחד לאחד מה שבקישתי (טוב - עשה את התיבה קצת יותר יפה ממה שיכלתי לצפות :-P ) ובכל זאת הסאב מתנהג בה אחרת לגמרי מאשר בתיבה הקודמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...