Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להוריד אפליקציות דרך אינסטולוס, וכשאני לוחץ על DOWNLOAD זה נותן לי רק אפשרות להוריד דרך האפסטור.

כל הקישורים שאמורים להיות מתחת לשרתים הפרטיים לא עובדים.

למישהו יש פתרון ?

פורסם

דווקא הצלחתי להוריד בשבועות האחרונים דרך 3G.

היום הבנתי מחבר שרק דרך WIFI אפשר, כי אורנג' חסמו את השרתים.

זה קצת לא מסתדר לי.

לא הגיוני שאתה משלם להם על אינטרנט והם באים וחוסמים לך שרתים.

פורסם

כנס לסידיה ותוריד APN EDITING מהסורס http://ihackstore.com/repo תפעיל מחדש את הטלפון, לאחר מכן כנס להגדרות----->כללי------>רשת-------->רשת נתונים סלולרית-------->תחת הכותרת נתוני סלולר תשנה מ UWAP.ORANGE.CO.IL ל uinternet ותחת שם משתמש וסיסמא למחוק ולהשאיר ריק. תצא מהכל ותפעיל שוב פעם את הטלפון וזה אמור לפתור את הבעיה של הורדת תכנים באינסטלוס דרך דור 3(חשוב לציין שאז תיעלם לך האפשרות של "נקודת גישה אישית",על מנת להחזיר את הכל לקדמותו פשוט נכנסים להגדרות ---->כללי----->איפוס----->אפס הגדרות רשת. ואז הכל חוזר ותוכל לעשות את האייפון שלך בתור HOTSPOT).

בלי כל קשר כרגע קיים עומס רב על השרתים של אינסטלוס אז לא משנה דרך מה אתה מנסה להוריד בד"כ יקפוץ לך API ERROR.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
קטע מוזר, גם אני עם אורנג' וקיבלתי API ERROR

למרות שגלשתי מה WIFI

תוודא שמערכת ההפעלה שמותקנת לך על האייפון היא לא מתחת לגרסא המינימלית של היישום שאתה מנסה להוריד...

אפרופו - בדרך כלל ההודעה לתופעה הזו היא INVALID API אבל לפעמים גם מקבלים API ERROR

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבר׳ה כשאתם נכנסים לאינסטלוס תראו בעמוד הראשי יש הודעה על בעיה בשרתים עקב עומס בגלל הפריצה החדשה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש בעייה באתר.

גם מהאינסטוליוס וגם דרך הWEB בימים האחרונים אני לא מצליח להוריד.

לא חושב שזה קשור לחברת סלולר.

פורסם

גם בפלאפון יש בעיה כזאת, למרות שאתמול, בסופו של דבר, יצא לי להוריד משהו.

חוץ מזה, הבעיה הזאת קיימת גם בחיבור ל WIFI, ז"א שלחברה לא אמור להיות כל קשר לזה.

בנוסף, מחיפוש קצר באינטרנט, מצאתי הרבה תלונות על זה בכל העולם וההסבר הוא עומס עקב הפריצה החדשה שפתחה את האפשרות גם לבעלי ה IPAD2 להוריד דברים מהאינסטולוס.

• תוכן חדש...