Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מיני לנהגת חדשה בת 18 - איזה כדאי לקנות?

vered regev
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מעוניינת לרכוש רכב חדש מיני לנהגת חדשה בת 18.

קרטיקריונים חשובים:

בטיחות,

מחיר הרכב

חסכון בדלק

על איזה רכב אתם ממליצים בימים אלו?

האם יודעים היכן אפשר להנות מהנחת "חבר הסתדרות המורים" או "עובד מדינה"? - אם בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אני ממליץ על רכב מקטגורית הסופר מיני. אישית, מעדיף אירופאיות.

2. ארגוני עובדים כאלה או אחרים - כל פעם עושים מבצע עם יבואן אחר. תבדקי בעצמך.

3. מה התקציב שלך?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע להיכנס לסוכניות הרכב ולהחליט,הכי חסכונית אלו ה אלטו\107,בחבר למשל חודש שעבר היה מבצע על אלטו 53K,מחיר מעולה. אולי גם למורים יש מבצע דומה..

אני אישית קניתי פנדה,לכן כדי לעשות נסיעות מבחן עליהם,סך הכול בחינת דלק רכבי המיני כמעט זהים,למעט היונדאי I10 שנחשבת לפחות חסכונית.

מבחינת בטיחות,לרכבים הללו יש 4 כוכבי בטיחות,אלו לא הרכבים שהיית רוצה להיות בהם בתאונה חזיתית :wink:,לפנדה יש 3 והפיקנטו עוד לא נבחנה.

לכן מה שבסוף תאהבתי את זה תקני,בכללי הם די זהים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינתם תקציב וקשה לכוון אתכם כי יש המבחר גדל מאוד בשנים האחרונות והגבול בין מיני לסופר מיני הצטמצם מאוד. לא ציינתם גם את סוג הגיר, מספר הנוסעים, מה חשוב לה שיהיה/לא יהיה ברכב, האם הנסיעה היא בעיקר עירונית או בין עירונית וכל פרט שיוכל לעזור לכוון אתכם.

לחברי הסתדרות המורים מוצעים עכשיו דגמי אופל בהנחה, לכם מתאימה הקורסה שמוצעת ב-77 אלף שקלים לדגם הידני או 92 אלף שקלים לאוטומטי. במחירים כאלה לדעתי יש אופציות עדיפות ואם תחום המחיה הוא בעיקר עירוני אז כדאי להתמקד בקטגוריית המיני שמקלה על התמרון באיזורים צפופים ומאותגרי חניה וגם חוסכת בדלק, ביטוח וכל ההוצאות הנלוות.

קישור למבצע אופל: http://bbdo-i.co.il/Gitam//Opel/338/990X590.html

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד צובט לי, ילדה בת 18 רק הוציאה רשיון לפני יומיים - לא חבל אוטו חדש מהסוכנות בתור רכב ראשון?

למה לא איזה פונטו אקס-ליסינג בחצי מחיר? למה לעשות את כל הטעויות וכל השפשופים על רכב חדש דנדש?

אם להתעלם מכל מה הנאמר להעיל -

ההמלצה שלי היא דווקא פיג'ו 107.

גם בטיחותית (4*), גם חסכונית (מוכח לאורח זמן, דגם שרץ בשוק הרבה זמן) וגם נראית טוב - במיוחד לנשים.

68 מחירון לידנית - אפשר לקנות בכ64. בעוד כ7~8 אלף אפשר לקחת את הרובוטית. (מי אוהב ומי שונא)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד צובט לי, ילדה בת 18 רק הוציאה רשיון לפני יומיים - לא חבל אוטו חדש מהסוכנות בתור רכב ראשון?

ואני שואל, למה לא?!

אם יש אפשרות אז בכיף במיוחד שהקטנות החדשות של היום נמכרות במחירים מצחיקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להתקין חיישני רוורס,וגם ולהסתכל על זה שאם הרכב חדש אז תיהיה הרבה יותר תשומת לב איך נוסעים,איך חונים,למרות שלא הכול תלוי בנהג,תמיד יש משהו שיסע ולא ישים לב,והופ יש שיפשוף בפגוש.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני שואל, למה לא?!

מה מצחיק ב 60+ אלף שקל? סלח לי, אבל אני לא כ"כ משועשע....

אישית, אני גם בעד לרכוש רכב סופר מיני בן 3 במחיר נמוך יותר. גם כל הבטיחות שבעולם למי שמחפש, גם רכב מודרני מאוד, וגם פחות כואב על כל טעות או שפשוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני שואל, למה לא?!

לא כי כולם עושים טעויות על הכביש, אבל במיוחד בגיל צעיר כל כך, זמן כל כך קצר אחרי הוצאת רשיון ועוד עם האוטו הראשון.

זה שלושה פרמטרים שמכניסים אותה לקבוצת סיכון הכי גבוהה ב"לדפוק את האוטו"

טעויות כאלו עדיף ורצוי לעשות עם רכב יד שניה ולא חדש, עדיפות לאקס-ליסינג כדי לקנות בזול ולמכור בזול כאשר יוצע למכירה.

ובינינו, 65K~ זה סכום לא מבוטל עבור מרביתנו. (אולי חוץ מהאלפיון העליון, אבל הם לא באמת היו טורחים לבוא לבקש רכב חסכוני עם מחיר קניה נמוך, נכון?) ויהיה יותר קל לעכל מכות\שפשופים\תאונות ברכב שעולה שליש מזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...